Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
teiste maade tähed
 
tantsuhull 28. oktoober 2006, kl 12.34
bbc prime täna kl 13 strictly come dancing
rtl kl 22.15 dancing on ice
 
lahe 29. oktoober 2006, kl 23.45
Laupäeviti poole üheksa paiku õhtul on Pervi Baltiskii Kanal'il ka Tähed jääl - no täitsa lõpp on vaadata, kuidas mõni suudab uiskudel nii lühikese ajaga supervõimsalt uisutama õppida! Kuna ma neid vene "tähti" ei tea, siis mõnest paarist ei suuda ma siiani eristada (olen kahte saadet seni näinud), kumb see "täht" ja kumb tegelik iluuisutaja on. Sakslaste saadet nägin täna päeval kordusena ja see meenutas rohkem meie tantsusid tähtedega - oli koperdajaid ja talente. Üks on küll selge - olgu mis maa saade tahes ja kas tantsimine või iluuisutamine, see formaat on üle prahi igal juhul! Paremat reaalitit annab välja mõelda!
 
GERLI PADAR 21. november 2006, kl 15.21
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!