Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
tantsud tähtedega
 
Birgit 20. november 2006, kl 18.04
Päris mõttetu ka ei ole sest GERLI on hea tantsija nii et ära...
 
krõll 20. november 2006, kl 20.40
Valged kleidid-valged kleidid... standardi ja ladina-ameerika tantsudel on täiesti erinevad kostüümid, materjalide ja lõigete valik sõltub nii võistlustantsus kehtivatest reeglitest, tantsu koreograafiast kui ka tantsijate endi eelistustest. Viskasin pilgu peale just Postimehes olevale galeriile - Gerli kleidid on kõige talitsetumad. Selles mõttes oli tema jive'i kleit vahva! Ja eelmises saates ma vaatasin Olga veel lühemat kleiti ja mõtlesin, kas nüüd ka keegi ohkima tuleb, et niii lühike ja oioii... ma küll ei tea, kas Olga on ema, aga see toodi Gerli puhul kohe välja - ISE EMA ja nii lühikese kleidiga!!! Vinguks ka natuke?!

Tegelen ise hobiõmblemisega ja mina küll ausalt ei julge nii kaugelt ütelda ilma sõrmega kastumata, kas on hea kvaliteet või ei ole. Mõni on muidugi proff, paneb diagnoosi ära - 10% polüamiidi ja 90% viskoosi... Pealegi -kostüümid ei pea meeldima mitte niivõrd vaatajale, kuivõrd olema tantsijale mugavad kanda ja toetama ta esinemist. Kõiki ei suuda kunagi rahuldada. Halvasti on siis, kui tantsija ise ennast oma kostüümis hästi ei tunne, seda on ka selles saates näha olnud.

Loeme kleiditeema lõpetatuks - see pole absoluutselt mitte oluline. Eks ole?
 
kats 20. november 2006, kl 22.01
andsin oma hääle gerlile:)
 
Õnnestunud kostüüm võidu pant 20. november 2006, kl 23.03
_Loeme kleiditeema lõpetatuks - see pole absoluutselt mitte oluline. Eks ole?_

Keelan, käsen,
poon ja lasen?

Võime lugeda selleks korraks lõpetatuks, aga kleit on VÄGA OLULINE osa võistlustantsust. Kui jälgid ka rahvusvahelisi võistlusi, siis on seal ette antud isegi moesoovitused.Näiteks kord on käte küljes spiraalsed kitsad lindid, kord tulevad käte külge õhulised laiad linikud jne. Ei ole nii, et igaüks paneb selga mida tahab ja kõik teame, et kleidid on väga kallid ja nende pealt ei koonerdata, odav sitsriie pole omadustelt vastav materjal.
Kleit on üldse väga tähtis. Oled kuulnud kindlasti väljendit, et "abiellub valge kleidi pärast.":)

_Tegelen ise hobiõmblemisega ja mina küll ausalt ei julge nii kaugelt ütelda ilma sõrmega kastumata, kas on hea kvaliteet või ei ole. Mõni on muidugi proff, paneb diagnoosi ära - 10% polüamiidi ja 90% viskoosi..._
Mina olen diplomeritud spets ja pika sellel alal tegutsemisega ning võin küll silma järgi kvaliteeti hinnata ja materjali koostise ära öelda.

_Pealegi -kostüümid ei pea meeldima mitte niivõrd vaatajale, kuivõrd olema tantsijale mugavad kanda ja toetama ta esinemist. Kõiki ei suuda kunagi rahuldada_
Siin sa jällegi eksid.Tantsukostüüm peab SAMAAEGSELT olema kandjale mugav,vaatajale ilus ja vastama tantsu stiilile.
 
mjäuuh 21. november 2006, kl 12.12
lasteaed paneb siin suus kinni kui suured tantsivad ja kommenteerivad.
 
vähk 21. november 2006, kl 15.08
Aga mulle meeldivad Mikk ja Olga.Mikk tantsib hästi ja on kena ka...;)Gerli on ka kena ja sümpaatne inimesena kindlast,aga vot tantsupõrandal meeldib mulle mikk/olga rohkem.Lisaks ilusale tantsule on showd kah!!Ja showd peab saama,muidu oleks igav.Nii et MINU HÄÄLE SAAVAD MIKK JA OLGA...
 
vot tak 21. november 2006, kl 15.56
kui tõeline tantsusõber oled, siis ei ole võistlustants küll igav ilma show-ta. sa ei oska lihtsaltõiget asja hinnata.
 
vaataja 23. november 2006, kl 17.15
Mikk on ennasttäis ja ülbe!
 
ann 24. november 2006, kl 17.01
Yllatusin ,kui mikk-olga said maksimumi oma maitsevääratusega shõu eest. Palju nauditavam oli gerli-martini keeruka tantsu laitmatu estus.
Kummastav. Kas ongi siis maksimumu väärt partneri tagumiku keerutamine????
 
tantsija 24. november 2006, kl 22.56
anniga 100% nõus
 
ketz 29. november 2006, kl 23.42
ka mina nõustun anniga.gerli ja martin on minu jaoks juba võitnud=)
 
*Anni* 04. detsember 2006, kl 21.34
Mulle meeldib OLga ja Mikk Supper paar edu teile!
 
x 06. detsember 2006, kl 14.19
Küll see Riisalu on edev kekets,kuulsin,et kala tähtkujust,ei imesta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!