Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
GERLI PADAR
 
paksuke 29. november 2006, kl 14.30
Ma ka Gerli poolt,sest ta on tantsuga saledaks saanud, palju vaeva näinud ja ennast ületanud.Ja ta julgeb olla kurb ja röömus ja ei mõtle kogu aeg, et kuidas ta televaatajale parem välja näeb. Ja ei taha iga hinna eest saadet võita nagu Olga, kes seda naisteajakirjas avalikult kuulutab. Ja ta partner Martin on tavaline tagasihoidlik Tartu poiss, mitte mingi suure linna ilueedi.
 
peenike 29. november 2006, kl 19.52
Martin nüüd küll tagasihoidliku maapoisi muljet ei jäta, khm. ja arvata, et Gerlil kama, kes saate võidab, on ka väga naiivne.
 
kk 29. november 2006, kl 20.54
Arvan, et Gerlil on kindlasti hea meel, kui ta peaks saate võitma. Kui ta ei võida, siis ei ole ka midagi lahti, sest ega see saade ei ole elus ainuke ja kõige tähtsam asi. Elu läheb edasi.Ja ta on juba võitnud, sest on õppinud päris hästi tantsima. Minu sümpaatia kuulub küll Gerlile ja Marinile ja hääletan kindlasti ka, kuigi nad ei tee sellist showd nagu Mikk ja Olga kogu aeg teinud on vaid lihtsalt tantsivad.
 
:) :) :) 29. november 2006, kl 21.43
ma ka tema poolt. tubli tüdruk on!
 
Gerli fänn 01. detsember 2006, kl 14.32
Mina hääletan ka Gerli poolt,sest ta on võitu väärt.Ta on ilus,julge ja osav ja väärib palju kiidusõnu.Aga arvan,et esikoht tuleb ebaõiglaselt kui nemad ei võida.Siis võidab tõesti Klandorfite klann.See venelanna Olga on väkk nõme...sorry.
 
fännitar 01. detsember 2006, kl 19.50
just minu mõtted pani viimane fänn kirja :) Võtame siis end kokku ja hääletame gerli poolt , eksju!
 
aizberg 02. detsember 2006, kl 00.34
aga ehk vaataks siiski enne tantsud ära. Ise ju tahtsite ausat võistlust, nüüd aga kipub asi jälle poliitiliseks pöörama...Ja sina, fännitar, mis tähendab, et võtame ennast kokku? Et isegi kui tõesti mikk-olga paremini tantsivad, siis ikkagi hääletame gerli poolt, sest tema ei ole klandorfist? Haige suhtumine, mina igatahes hääletan selle poolt, kelle tants mulle rohkem meeldib, sest paaridena meeldivad nad mulle mõlemad ja see eeldab, et suudan olla objektiivne.
 
m 02. detsember 2006, kl 10.22
Ma juba hakkan Gerli poolelt Miku poole kalduma, lugedes neid fanaatikute kirjutisi siin.
 
kiks 02. detsember 2006, kl 18.08
gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli gerli on lihtsalt parim!!!!
 
hmmh to kiks 03. detsember 2006, kl 03.30
kas see lolliksminemine on väga valus?
 
777777777 05. detsember 2006, kl 15.39
HII-HIII......SAKERS!!
MIKK VÕITIS-NÄ-NÄÄÄ........:p
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!