Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Poiss, kes enne elanud
 
asd 13. detsember 2006, kl 21.48
Kas vaatasite? Arvamused.
 
äää 13. detsember 2006, kl 22.21
vaatasin ja ei oskagi kohe midagi arvata
selline imelik ja nats kõhe tunne tuli sisse
 
saade 13. detsember 2006, kl 22.35
millal saade oli, mis kanali pealt? millest rääkis?
 
--- 13. detsember 2006, kl 23.25
ma usun sellesse juba pikka aega
 
meeldis 14. detsember 2006, kl 01.07
Ma ka ei oska arvata, oleks olnud vägagi usutav kui ta isa oleks saanud siis avariis surma ja oleks mingi Shane seal peres olnud, aga polnud ju. Aga mis mind huvitas oli- miks see poiss ei rääkinud endast, et miks ta suri või mis ta nimi oli? Miks ta mäletas isa nime aga mitte enda? Või jäi mul see koht nägemata.
 
huvitav 14. detsember 2006, kl 14.50
Poisi mälestused olid ilmselt katkendlikud, midagi mäletas, midagi ei mäletanud. Tavaline inimene ei mäleta midagi, seal arvati et tal võib olla ka mitme eelneva elu jupid mälus, seepärast isa nimi ei sobinud.
 
ilus 17. detsember 2006, kl 19.31
Poiss oli enne sinna majja jõudmist väga jutukas ja energiline, aga siis järsku muutus. Tundus, et talle ei meenunud ükski asi sealt majast. Ema küll üritas küsida, tundus, et suunas kogu värki. Samas võib järeldada ka seda, et äratundmisrõõm tegi tummaks ja kurvaks. Võta sa kinni, ei saa ju tõestada. Aga oma teise ema järele igatsemine võis päris raske olla. Loodetavasti poiss enam ei igatse, sest sai aru, et emmet ikkagi pole seal. Need mitmed elud on tal pea sassi ajanud. Või ikkagi üks elu, aga halvasti meeles ja ajab segi. Nimedel mingi sarnasus oli küll. Aga vahel ei mäleta inimene oma eelmise aasta asjugi.
Teine keiss oli veel huvitavam- hingelt nii vanaisa kui lapselaps. Need on sellised ulmelised lood, millest me ei saa kunagi teada täpsemalt. Midagi on üleloomulikku küll.
 
Katarina Jee 20. detsember 2006, kl 14.23
mulle just tundus et see oli äratundmine. kuna maja polnud enam see, siis tegi see teda kurvaks. ta ju ootas et näeb ja tunneb seda sama mida mäletas.
 
inriid 27. detsember 2006, kl 22.32
Olin 10-aastasena (1970-ndatel) Moskvas.Mingitel kõrvaltänavatel (ei ole võimalik, et filmidest tuttavad, liiga kõrvalised tänavad olid)hakkasin tundma, et olen seal enne ka olnud. Muud tunnet polnud, kui et tuttav koht ja tuttavad majad. Täpsemalt ei mäleta midagi. Majad olid vanad.
Umbes 10 aastat pärast seda nägin unes üht imelike vidinatega kauplust ja ca 3 aastat pärast unenägu astusin Vancouveris sellesse poodi sisse. Siis hakkas kõhe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!