Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
jälle irma
 
urr 30. detsember 2006, kl 11.09
mis toimub ? ETV-st näidatakse praegu jälle Rudolfit ja Irmat (kusjuures kolmandat osa). Kavas seda kirjas pole.
 
abi 30. detsember 2006, kl 12.16
kuna suusatamine jäi ära,seda ette ei saanud ju teada nädal aega, siis lükatigi Irma sinna vahele.Lund pole,varsti kaob üldse sõna suusk ära;))))
 
terekest 30. detsember 2006, kl 17.24
Seda´nd küll, kliima soojenemine ju.
 
jah 31. detsember 2006, kl 11.45
aga ikkagi üks parmaid lavastusi ja mõningate vaheaegadega täitsa huvitav vaadata, eriti nooremale vaatajaskonnale, tammsaare ju kindlalt kooli programmis. pealegi on enamus filme , mida meie kanalites näidadakse juba kümneid kordi näidatud.
 
ehk 07. jaanuar 2007, kl 15.18
Kusjuures tõesti on imelik see kuidas täiskasvanuna saad ikka asjadest hoopis, hoopis teisiti aru ui lapsena (nägin seda esimest korda kui olin 11), sain lapsena ikka paljudest asjadest kardinaalselt teisi ar kui nüüd teistkordselt seda vaadata, täpsemalt selgus, et lapsena ei saanud ma sellest mitte mõhkugi aru.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!