Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
C.S.I. New York
 
seriaalisõber 02. jaanuar 2007, kl 21.24
no ikka pettumus. kehv osatäitmine, mingid "kohustuslikud" trendibeibed ja tissimemmed :D uurijaid "kehastamas" ja kuidagi lohisev süzhee.

C.S.I. kriminalistid ikka parem. ka Miami-katest. seal esimeses ikka asi kõige usutavam ja karakterid väga head.
 
norija 02. jaanuar 2007, kl 21.46
Jah, nõus sinuga. Kriminalistid on neist kõige normaalsem aga... samad vead sealgi, mis juba halvas saates kirjutasin
 
nups 02. jaanuar 2007, kl 22.12
läheb paremaks
 
teadja 02. jaanuar 2007, kl 23.56
CSI NY naispeaosalist beibeks nimetada? millised te siis ise välja näete? btw: tegemist on tuntud näitlejaga juba varasematest headest sarjadest. Mulle just meeldis, pole selline glamuuritsemine nagu Miami ja või imeilus uskumatu beibeparaad nagu seriaalis Las Vegas, selline hämar ja tume, natuke teist tüüpi tonaalsus kaadris.
 
noh 03. jaanuar 2007, kl 00.13
ei tea. liiga stereotüüpsed need "mittebeibed" oma lokkide ja liibukatega nii või teisiti. see rinnakas pruntis huultega assistent oli küll seal nagu mingi iluese, kes ei teadnud kuhu käsi panna.
ja Las vegas hoopis teine ooper. antud juhul jutt krimisarjadest.
 
aga 03. jaanuar 2007, kl 20.56
sisuline möödalask: vägistaja spermast ei saadud jah spermatosoidide puudumise tõttu DNA-d, aga näidati ju, kuidas ohvri küünte alt võeti proove, mitu korda oli jutuks, kuidas ohver võitles, küünistas vägistajat, no kuidas siis ei saadud küünealustest proovidest vägistaja nahatükikesi ning verd DNA-prooviks? või kuidas?
 
ma 03. jaanuar 2007, kl 22.53
olin ka osatäitjates pettunud, ei anna Grissomi kamaga võrreldagi.Lootsin hoopis midagi muud.
 
sama siin 04. jaanuar 2007, kl 10.24
Ma ka ootasin seda sarja ning kahjuks pettusin.
Oli jah kuidagi lohisev süzhee. Aga ma loodan, et harjun ära ning hakkan ikkagi vaatama ka seda sarja :P
 
pettunud 04. jaanuar 2007, kl 13.31
Liiga palju stereotüüpe ja paatost, hakkas kergelt "Naked Guni-i" meenutama. Kuidas kõik tulid lõpus, panid oma kitlid selga ja hakkasid tõendeid üle vaatama; dialoogis stiilis: ma näen - sa oled kurnatud, tahad sa sellest rääkida. Eetiline probleem - mida teha inimesega kes on teadvuse juures aga samas täielikult halvatud, lahendati ka kergema vastupanu teed minnes ära - tädi sai ise ataki ja langes ajusurma...
 
Noh... 09. jaanuar 2007, kl 14.57
...jah, oma olemuselt on üritatud seda raha välja pumbata järgides edu momenti tuues "uue" seriali eetrisse.Mäletate, Miami jaoks tehti eraldi "kokkusaamine" Las Vegase kuttidega ja NY omadele Miami omaega, et nagu omamoodi ring tekiks, et pole veel näinud aga aja küsimus ,milla NY ja LAs vegas kokku saavad- näiteks Lasw vegase prussakamees saab Yrgis koolitusel olles kuuli ja gäng kutsutakse khale + siis Sinise ja see kreeklanna. Aga kuinüüd lemmik leida siis jah, Miami oli nagu sellise õige kiiksuga, miu jaoks siis. Kuinüüd õieti mäletada siis ka NYPD blues olid peaasjalikult ilusad naised dedektiivide rollides ja ometi oli see väga vaadatav seriaal vahepeal nii siin kui seal pool lompi.
 
to Noh 23. jaanuar 2007, kl 14.58
Las Vegases oli vahepeal tegelane mingist teisest krimisarjast - asja uurib Jordan vms. Seda vist eestis pole näidatud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!