Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
seotud kogu eluks
 
R 03. jaanuar 2007, kl 22.34
Vaat see oli üks lugu,mis näitas et maailmas saab hakkama igasugustes rasketes olukordades.ma tundsin ,et mul on ikka tõeliselt vedanud et lapsed on terved ja normaalsed.Siiralt ilus oli vaadata,kui toredasti need lapsed omavahel hakkama said.Muidugi on elus veel igasugu uusi ja huvitavaid olukordi ees,mis nõuavad lahendamist.Samas olid ka nende laste vanemad nii toredad ja mõistvad,et olen kindel-nad oskavad olukordi lahendada.Maailmas on ikka imelisi asju.Vaatamata kõigele oli see pere leppinud oludega ja ikkagi õnnelik.
 
... just ... 05. jaanuar 2007, kl 09.40
... igatahes ... :)
 
näed nüüd 06. jaanuar 2007, kl 00.38
Näed nüüd, Sa tundud nii tore ja südamlik inimene aga kirjutad nagu viimane mats - kas Sa tõesti ei tea, et peale kirjavahemärki jäetakse tühik? Või tahadki meelega loll välja paista?
 
leela 11. jaanuar 2007, kl 01.38
Näed nüüd,
Peale = millegi peale
ajaliselt hiljem = pärast.
 
... 16. jaanuar 2007, kl 14.55
näed nüüd, kas sa käidki siin delfis selleks , et teiste kallal iriseda ja vigu otsida? jube hea on ju anonüümselt solvanguid loopida ja endast kõrgel hinnangul olla.
 
oh 03. veebruar 2007, kl 02.15
näed nüüd
tead, kõik inimesed ei tööta trükkijatena, nagu sina.
uudishimust küsin, et kas said nüüd peale nähvamist oma väikest niru hingekest kosutada? oled õnnelikum?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!