Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
vana-aasta saate kordus etv
 
mall 04. jaanuar 2007, kl 22.07
kuna siis saadet ei nänud, vaatan kordust ja nagu eelnevatest teemadest lugeda oli, oli palju mahategemist saatele. praegu vaatan ja mõtlen, et on alles inimesi, kes leiavad alati millegiga mitte rahul olla. mina leian, et saatel pole häda midagi, mulle Aunaste meeldib ja seetõttu ka saade.kui mulle midagi ei meeldi, siis milleks laita ja kiruda, kui võib ju mingit teist kanalit vaadata.
 
mulle meeldis 05. jaanuar 2007, kl 09.53
Oli ka aega eile õhtul vaadata, ja imestasin, miks seda saadet nii hirmsasti materdati. Võib-olla selle tõttu, et esinejad olid vanemad inimesed, kes vanu aegu meenutasid. Noortele nad ei paku huvi. Vaadaku siis muud, aga ärgu laimaku. Mahategemisega tuleks ikka olla ettevaatlikum, ei ole kõik ühte meelt. Minule küll meeldis.
 
pipa 05. jaanuar 2007, kl 13.02
Mulle meeldis ka.
Vanast ajast tuli meelde, kui Felix Leet tegi reportaaži pärmivabrikust ja kus ta siis oma Leedi-häälega entusiastlikult küsis: "Aga mis meil siin siis kihiseb?"
 
MINGE @!#$ KURADI LESBID!!!! 05. jaanuar 2007, kl 21.30
MINGE @!#$ KURADIMA MUNNIAUGUD SELLISED!!!
 
Dame Ali 08. jaanuar 2007, kl 13.52
ma vaatasin ka kordust: sattus see hetk, kus Aunaste neid Õnne 13 tegelasi intervjueeris - süda läks pahaks ja vahetasin kanalit. Johannese-Alma vastu pole midagi aga see Aunaste võltspaatoslik hääl... brrrr.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!