Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
meie
 
kunagi ka vana 16. jaanuar 2007, kl 21.20
oli väga hea saade ja vajalik, muidu on tõesti nii.et kui oma vanemad holdekodusse lähevad , on lapsed nagu kurjategijad.Aga noored on ju töö ja paraku nüüdsel aja on ka pensionile jäämise aeg nii kaugele lükatud,et paremagi tahtmise juures ei ole võimalik olla kodus oma isa või ema hooldamas.On väga tore kui neid hooldusasutusi juurde tuleb ja kaasaegsemaks muudetakse.Ainult üks mure vaevab, ja arvan et paljusid,see on see hind. Normaalne oleks ju, et inimene saab oma pensioni eest seal olla, ta on ju terve elu tööd rabanud teha.Praegu on enamusel töölkäivatel peredel palgad niigi nigelad,ei saa ka endalegi midagi lubada, kuidas siis veel nt. 3000 kroonijõuaks holdekodus olevale vanemale anda, tegelikult küll hooldekodule.Kõik on ilus, ainult see hind peaks mahtuma pensioni piiridesse.
 
Vanast peast mõisaprouaks! 17. jaanuar 2007, kl 01.04
Neid saab olema igasuguse hinnaga ja on juba praegu.
Tõeliselt luksuslik maksab kuskil 10-12 00.- kuus. Need on tavaliselt endistes mõisates, lossides. Kuuluvad välisfirmadele. Nii nagu korterid ostetakse juba ehituse alguses, nii on nendele juba pretendendid välisvanurite hulgas.
Vanemal on tavaliselt korter või majake ja praeguste hindade juures neid maha müües kindlustab ta endale vähemalt 10 aastaks seal elamismaksu.
 
niuks 17. jaanuar 2007, kl 09.26
käige seal Suure-Jaani Ravikeskuses korra ära... Masendav!!! Isegi Maire Aunaste ütles Matile (Mistaperekonnanimigi nüüd oli), et MA EI HAKKA TEID KRITISEERIMA EGA MAHA TEGEMA, aga käisime oma videkaameraga ära Suure-Jaanis jne...
Loodame ainult, et see Suure-Jaani vanadekodu ikka ehitatakse ja see saab olema vähemasti võrdväärne teiste samalaadsetega.
 
ma 17. jaanuar 2007, kl 16.27
ei vaadanud, sest olin sunnitud ka oma ema sellisesse asutusse viima. Ta oli seal küll lühikest aega, aga ma põen siiani. Ta oli ise nõus, aga ma oleksin tahtnud , et ta oleks kodus olnud, aga ei olnud lihtsalt võimalik. Käisin vaatamas, kõik oli ok, puhas ja tore personal, aga ikkagi...
 
ema 18. jaanuar 2007, kl 11.25
no mina leian küll, et minu laps võib mind kunagi sinna saata kui iikka asjaolud sellised on, et vajan hooldust jne, pole mõtet lapse elu ära rikkuda
 
olen töötanud 18. jaanuar 2007, kl 14.23
ühes sellises asutuses ja see seis neis on ikka juba.Kuna palk väike siis kaadri voolavus ülisuur,satuvad sinna paljud venelased tööle ja sellised,keda tööbüroo saadab.Ühesõnaga ka palju napsulembeseid inimesi.See mida seal saates see med.õde rääkis on puhas farss.Ime,et ta ise oma juttu uskus.Elu sees ei paneks sellise raha eest ema kuskile niisugusesse asutusse vaid palkaks talle koju hooldaja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!