Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Müümise kunst
 
ei taha müüja olla 16. veebruar 2007, kl 13.38
Kas vaatasite? Isver, et tegelikult selline äri ju lausa lokkab teatud inimkihtide hulgas. Kui ise kokku ei puutu, on nagu mingi teine maailm ikka. Aastate jooksul olen puutunud kokku küll - Herbalife on tegelt täpselt sama ajupesu, kus keegi ei räägi, palju teenib, aga kui inimeste välimuse järgi otsustada, siis vist mitte eriti... Reisida muidugi tublimad saavad. Ja mida ometi sellise üüratu hulga plastnõudega tehakse?
 
Juur. 16. veebruar 2007, kl 13.48
Õnneks keskmine eestlane on JOBU ja see teebki müügi võimalikuks.
 
yks 16. veebruar 2007, kl 15.21
See film vapustas ka mind ebameeldivalt, ei midagi sellist ma ei teeks ja pole teinud nende 9 aasta jooksul. Oi ei!

Nüüd ma saan aru, miks selline delfikate suhtumine edasimüüjatesse. Kui nii, nagu seal filmis, siis ma ei imesta.Gnldlastel pole lubatud sellised käitumisviisid müümisel.

ÄRGE PANGE Tupperwaret ja GNLD samasse potti.

Need on kaks täiesti erinevat müügistrateegiat ja täiesti erinevat turundusplaani.
 
skeptik 17. veebruar 2007, kl 13.10
Kõige hullem on see,kuidas müüjad konkurentsi maha teevad!
Sõbranna Soomes on hulluks läinud Amway äriga,siis ka kiitles,kui erinev on nende strateegia GNLD ja mis iganes teiste omadest.Igaüks kiidab oma äri,see näitabki kui ajupestud ollakse peale oma koolitusi.Minu jaoks on kõik võrkturustajad teistmoodi inimesed ja tunnen neile kaasa!
 
vaatleja 17. veebruar 2007, kl 13.20
Nad tee maha, aga igaüks ON omamoodi äriplaaniga ja müügistrateegiaga. Ja neid võtke on eestisse tulemas veel oi-kui-palju!

Tunne kaasa neile kes lasevad ennast põtradel eesti kiludeks sõimata ja kes käivad välismaal .... koristamas ja ....rahuldamas.

Tundke kaasa neile, kes vinguvad, et ei saa eluga hakkama.

Minu jaoks on GNLD kõige normaalsem sellepärast, et näen seda tööd väga lähedalt. Ja tunnen mitmeid normaalseid inimesi kes ei tee äjupesu.
 
tume 17. veebruar 2007, kl 21.53
aga kuidas selle Herbalif` iga on, ma mõtlen neid tooteid, on nad siis tõesti kasulikud, nagu räägitakse.
 
ei taha müüja olla 19. veebruar 2007, kl 15.41
Ei usu. Olen kogemata sattunud paarile esitlusele, seal on ka pakutud neid tooteid, aga ühegi potsiku juures pole olnud mingit tootetutvustust ega infolehte. Ja maitsenud on need ka kehvasti. Tegelikult on asi palju lihtsam - aitab ainult tervislik toit ja mõned üksikud vitamiinid ja mineraalained, kui on juhtumisi nende vaegus. Ja tervislik eluviis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!