Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
võta või jäta
 
sms 16. veebruar 2007, kl 15.16
kas nad kutsuvad kõik saatesse registreerujad vestlusele või kuidas asi on?
 
karum 16. veebruar 2007, kl 15.21
Eilsest Nädalast lugesin, et vist umbes võtavad nende saatnute hulgast. Kõiki vist ei jõua kutsuda, kui neid üle 4000 on.
 
triinu 03. märts 2007, kl 15.30
Oma kogemusest võin nii palju öelda, et mulle helistati tagasi (suvaliselt valitakse vist välja),vesteldi. Siis paari päeva pärasti helistati uuesti ja öeldi ,et olen välja valitud vestluse jaoks mis toimub TV3's. Seal oli meid umbes 30 ringis, kellega oli siis üskhaaval intervjuu kaamera ees ja eks sealt siis valitigi välja need n.ö. värvikamad tüübid...mind muidugi ei valitud.......
 
... 14. märts 2007, kl 19.12

saade kestab tund aega, kui vahepeal loba ajada ei oska saaks saade 20 mindiga läbi, Ikka on vaja sinna selliseid jutukamaid ja huvitavamaid isikuid.
Seega pole selles midagi üllatavat :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!