Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
erin brockovich
 
mia 20. veebruar 2007, kl 11.23
nii hea film ikka...olen seda küll vaadanud juab vist 7-8 korda aga ikka vaatan kui tuleb.mulle lihtsalt meeldib julia roberts.nii hea näitleja, tema filme vöin löpmatuseni vaadata.!!!!
 
Dame Ali 26. veebruar 2007, kl 14.49
me vennaga jällegi kooris oigasime, kui teleka käima panime - mõlemale meist see näitleja vastumeelne...
 
maali 06. märts 2007, kl 08.41
Erin Brokovich on minumeelest ainus film kus see julia enamvähem talutav on, teised ajavad kananahale. Ei ole see inimene näitleja ja ainus keda ta niiöelda mängida suudab on vulgaarne pool prostituudi käitumisega tüüp, mis ta kardetavasti ka ise on, olgu mis osas tahes, ikka murrab see vulgaarsus läbi.
 
mm 16. märts 2007, kl 06.33
Robertsil on häid filme ka. Kuid kui ühte näitlejat nii palju filmides näed, siis lõpuks näed näitlejat, mitte rolli. Harrison Ford on igas filmis Ford ja Tom Cruise on Cruise. Alan Rickman suudab küll erinevates filmides erinevaid rolle mängida. Edward Norton püüab ka sinna pooole. Johnny Depp ka, Judy Dunch samuti. Neid ikka on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!