Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
meister ja margarita
 
ann 19. märts 2007, kl 13.09
palun kas keegi viitsib kirjutada, mis selles eilses osas toimus, nägin lõppu, aga tahaks muidu väga järgmisi osasid näha. Olen väga tänulik, kui keegi mind asjade käiguga kurssi viib!:)
 
ehhh 19. märts 2007, kl 14.23
Tee raamat lahti ja loe paar esimest peatükki läbi - kuni trammi alla jäämiseni. See seriaal on väga tekstilähedane.

M&M on aastaid minu lemmikraamat olnud ning seriaali, isegi hästi tehtut, on imelik vaadata. Kõik tegelased on teistsugused kui minu peas. Näiteks Wolandi ja prokuraatori (kui panna tume parukas) näitlejad võiksid vabalt osad ära vahetada, sarnaneksid rohkem minu ettekujutusele. Trammi alla jäänud mees oli liiga hüplev ja noor jne jne jne...
 
prr 20. märts 2007, kl 17.52
Wolandi tegelaskuju oli tõesti mööda, liiga vana ja liiga tüse ja halli peaga
 
riki 20. märts 2007, kl 20.01
mu viimase aja parim filmielamus. tõeline kunst. peale neid hollywoodi jamasid kosutav vaadata.

wolandi osatäitja oleks võinud tõesti noorem olla. ainuke, mis oleks seal filmis võinud teisiti olla.

ann.
ruttu raamatukokku! selle raamatu peaks küll iga haritud inimene olema läbi lugenud.
 
ann 21. märts 2007, kl 00.21
Tead Riki, on palju raamatuid, mille peaksid olema haritud inimesed läbi lugenud, aga pole kas kätte juhtunud või lihtsalt jäänud kogemata kombel vahele. Ega see ka eriti haritud inimese tunnus ei ole, et teisele targutama hakata, mida ta kõike peaks olema teinud oma elu jooksul. Nii et kui vastata ei viitsi, siis ära parem laiama ka hakka! Mis puutub sellesse raamatusse, siis kavatsesin seda niikuinii lugeda, aga kuna ei leidnud raamatut üles, siis mõtlesin sellepärast küsida filmi kohta.
 
riki 22. märts 2007, kl 00.08
no ära nüüd endast välja mine, eks ole! seda õpiti ju vanasti koolis. seepärast imestasingi, et miks sa seda lugenud pole.
aga tänapäeval on ka luts kooliprogrammist välja võetud, ehk siis ka bulgakov. kahju noortest.
 
ehhh 22. märts 2007, kl 10.35
mul muide üks M&M üle, võin välja pakkuda lugemiseks :)
 
ann 22. märts 2007, kl 14.11
No arutledes veel sellel teemal pean ütlema, et kuigi ma ei ole nii eriti noor midagi, ei olnud see teos meie ajal tõesti kohustuslik kirjandus. Samas sai sellest vene kirjandusest nii kõrini mingiks ajaks, et ei otsinud ka nende kirjanike raamatuid lugemiseks. Kohe pean ütlema, et käsi ei tõsnud nende järele, kuigi mulle on alati lugeda meeldinud. Sellepärast ongi ju väga hea, et tehakse ka filme ja hea meelega nüüd vaataks ja loeks.
 
mann 24. märts 2007, kl 00.36
Mina olen mõned aastad üle 30 ja meie ajal ei olnud see kohustuslik kirjandus.
 
N47 24. märts 2007, kl 21.33
Ei mäleta ka,et oleks meil kohustuslik olnud,sest pole lugenud.
 
cocci 25. märts 2007, kl 14.47
mann, keda teil siis 20.saj. vene kirjanduse proosa all läbi võeti?
 
kah N47 25. märts 2007, kl 17.02
Meil ülikoolis vene kirjandus teemas oli M&M küll kohustuslik, aga see ei seganud mind seda nautimast.
 
ann 26. märts 2007, kl 00.01
Ma ei hakka nüüd ennast õigustama, aga keskkoolis ei olnud kohustuslik ja ülikoolis õppisin keemiat, seega polnud üldse kirjandus õppeainena ja sellepärast see kahjuks lugemata jäigi.
 
uhhh 28. märts 2007, kl 18.28
kle ehhh

mina loeks küll. tõsiselt. kui ikka sina ka tõsiselt seda mõtlesid.
 
arvamus 30. märts 2007, kl 22.01
ja mina olen paar korda alustanud ja pole suutnud kaugemale kui 50 leheni.Ei istu see raamat.Ja olen kõrgharidusega, nii et EI PEA kohustuslikus korras see raamat läbi loetud olema.Kas tõesti peavad siis teatud raamatud sundkorras loetud olema, et muidu nagu polegi õige inimene?Ma kahtlen väga, kas ikka kõigile nii väga meeldib Bulgakov, lihtsalt trend on öelda, et mu lemmikraamat, siis vaadatakse nagu parema pilguga.Oma tutvusringkonnas küll selliseid, kes lugesid lihtsalt selleks, et siis öelda....loetud, aga tegelikult sundviisiline lugemine.Inimene ei ole omnivoor, et peab kõik alla neelama ...seeeest mulle meeldib Tolstoi, ja paljudele mitte.
 
anna 31. märts 2007, kl 18.12
Ma ei viitsi eelmiseid kommenteerijaid lugeda, aga ma soovitan võta raamat lahti ja loe! Minu jaoks on Meister ja Margarita eelmise sajandi parim raamat. Ja kuigi film on päris hästi tehtud, ei asenda see Bulgakovi meistritööd!
 
edward 09. aprill 2007, kl 12.17
on kellelgi aimu, kust võiks selle sarja soundtracki saada?

tänud ette.
 
la 22. aprill 2007, kl 17.05
Ma ei saa aru teist! Ann viisakalt küsib ja teie, olles ise seda osa näinud, selle asemel, et vastata, hakkate targutama.. no tõesti.. hoiaks siis üldse võibolla näpud paigal? Ma saan aru, et ei taha oma resursse raisata.. aga nagu näha.. eestlane on eestlane.
Sorri Ann, mina seda osa kahjuks ei näinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!