Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Film Aleksander Litvinenkost
 
voh 02. aprill 2007, kl 23.29
...oli hästi südamlik:)Putini kahepalgelisus tuli väga selgelt välja..vaadates tema Helsingis tehtud avaldust, peale Litvinenko surma.Üleüldse ikka täielik müsteerium see suur ja lai Venemaa
 
krõll 04. aprill 2007, kl 08.30
Ei vaidle vastu. Aga kas tundus ainult mulle, et Ahmed Dakajev ei olnud sugugi nii innukas ennast Litvinenko isa vennaks nimetama kui too ise? Natuke sedasorti kahtlane ärakasutamise mulje jäi... et mängiti Litvinenko noorema süütundele ja vanema kaotusvalule poliitilise profiidi lõikamiseks. Mitte et ma õigustaksin suure Venemaa tegusid, selles osas ma usaldan Litvinenko sõnu (kuna ta pole ainuke, kes Venemaa kahepalgelisust paljastades elust loobuma on pidanud), aga ebameeldivalt võlts tunne jäi just Dakajevi sõnadest - nimelt neile oligi taolist märtrit vaja. Kas nad aitasid sellele ise kaasa, ei tea, aga igal juhul haarasid nad kiiresti võimalusest kinni. Mida on Groznõi sündmuste valguses iseenesest raske pahaks panna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!