Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
küsimus kelgukoertest
 
inimene 04. aprill 2007, kl 18.16
kas teile meeldivad kelgukoerad????
 
koer 04. aprill 2007, kl 20.51
jah meeldivad.
 
muusik 04. aprill 2007, kl 21.09
kas nende koertega peaks vahekorda ka astuma, kätlin kantoora?
 
ploom 05. aprill 2007, kl 13.13
ei meeldi, kätlin!
 
pirn 05. aprill 2007, kl 16.43
Ohtlik lend on parem!
 
Juurikas,põltsamaalt. 05. aprill 2007, kl 17.04
Kelgukoerad ja eesti Krimi on peasarnased.
 
Peet, Põltsamaalt 07. aprill 2007, kl 10.39
See kinnastega prokurör on ikka täitsa võõrkeha seal. Kinnastega ei saa paberi ega kontoritööd teha. Lgp. hr. Kirss - lõpetage see eluvõõraste süzheede tegemine. Mitte midagi reaalsest elust. Reaalses elus saavad surmad kõige tavalisemad inimesed, kõige tavalistemate probleemidega. Seriaali järgi oleks meil varsti kõik poliitikud ja rikkad tapetud. Ja mis siis meist saab, kui juhte enam pole?
 
saaresinine 07. aprill 2007, kl 14.22
ei meeldi. kinnastega prokurör - tal puudus veel sigaripits, et olle täiuslik 20-ndate aastate memm.

ja niisugused ulmelised süžeeliinid & surmapõhjused, et kui korraks pilgu kõrvale pöörad, ei saa enam arugi, kes, miks & milleks.

tahan västrikku & leidpalu!
 
Liisi 07. aprill 2007, kl 14.54
Loen ja imestan kas on tegu väga rumalate inimestega või ongi kõik kes siin kommenteerivad sellised?
Kelgukoerad ei ole TOKK saade ja ei jutusta EESTI POLITSAI igapäeva tõõst,see ongi väljamõeldis. Uskuge jah ,et kinnastega prokuröri võite Põhja politseis kohata.
 
Siim 07. aprill 2007, kl 16.57
Sarja lõpus ju kiri -tegeliku eluga sarnasus puudub. Västrik tuleb ja siis saate kõigest aru,seni aga vaadake lastesaadet Õnne 13 ,õnnetud ja väikkese arulised.Koerdad meeldivad.
 
aga 07. aprill 2007, kl 17.06
kuidagi lõpetamata lood kõik, kuigi vaatan huviga, mulle krimid meeldivad.
 
lugu 07. aprill 2007, kl 21.38
Mis ei saand aru,et minuseril teisik.
 
ikkagi inimene 07. aprill 2007, kl 21.43
Nõustun eelneva kriitikaga.
Ei meeldi näitlejad kah.
Ita Everist, kes ise on olnud suurepärane miss Marple, on tehtud totakaas penskarimutt, kellel vahel veidrad mõtted.

Uukkivi on nii väsinud, kortsus, karva kasvanud ja ära ruunatud, et paha vaadata.

Malmsten on ka longus olemise, süüdlase koera kurbade silmadega, nagu oleks vorstirõnga varastanud ja nahka pannud. Vanainimese kallal teritas küll mõnuga hambaid. On siin kuidagi lontis ja ilane, ripakil mokaga. Kunagine esimene armastaja:)))

Kus on siis see paljurõhutatud konflikt kahe kelgukoera vahel, kui nad on nii ära aetud, et vaevalt hingitsevad, moka otsast tuleb ainult paar sõna.

Lõvilakaga Tomin näeb nende äraaetud ja pea hinge heivate kelgukoerte taustal väga vitaalne ja sexy. Ega papi Kelgul endalgi viga pole.Hing sees, vahel lööb välkugi.

Ohtlikus lennus on iga osatäitja nagu rusikas silmaaugus. Süžee meisterlik, lakooniline ja vaimukas.Ja mis peamine - väga põnev ja äraarvamatu, nagu üks õige krimi peab olema
 
meeldib 07. aprill 2007, kl 23.21
mulle meeldib, sest ikkagi head eesti näitlejad mängivad. ainuke asi, mis mind häirib, on see, et seos reaalse eluga on liigagi tuntav. a la sulev pürg tapetakse koduukse ees ja siseminister eduard kivisaar sehkendab noorte naistega. ja siis see ka, et kui seda seriaali tutvustuses öeldud poleks, et post ja see teine, kelle nimi mul praegu meelde ei tule, peavad vihavaenlased olema, poleks ma sellest filmi vaadates ealeski aru saanud. ja mardi tegelaskuju ei mõju ka eriti veenvalt. kelk ja sekretär on super.
 
meeldib 2 08. aprill 2007, kl 01.25
Ega näitlejad ise mängi nii ,see ikka loose sisse kirjutatud.Loljus kui Eever teeks Koertes ka Mapelit .Tahad Almat vaata Õnnet ,Sallo ja Kiisk elus nii lollid ei ole kui sarjas.Mõelge enne kui kirjutate.Eestlane on ikka kole tark ja kriitiline, mis on kodumaine ,kohe @!#$,aga see mis väljamaal tehtud puhas kuld. Välismaal on just nii nagu sarjast paistab,põnrv värviline.Jõudu koertele ärge pange eestlase jorinat tähele, kõige targemad ja teavad kuda asju teha. E.Vilde ( kes ei tea siis eesti kirjanik) ütles "Tabamata imes" mis kassile palterjan see EESTLASELE VÄLISMAA.
 
ilus 08. aprill 2007, kl 14.44
laul on hea. ma küll tihti ei vaata, aga tekkis küsimus, kui vanad on need meespeategelase lapsed? kord näitab imikuid ja siis jälle suuremaid poisse. mis juhtus emaga? seda osa, kui naine läks sünnitama (või lapsed olid ohus), nägin, aga edasi mitte.
 
mann 09. aprill 2007, kl 23.29
ei meeldi ja enam ei vaata. Kõik on kuidagi nüri, ainult laul on hea. Näitlejad on ka OK, aga mida nad mängivad kui midagi mängida ei ole.
 
vaataja 10. aprill 2007, kl 09.02
Seriaal meeldib,ainult selle blondi võigas meik ei meeldi seal.
 
meeldib 10. aprill 2007, kl 14.39
väga! Mõni osa rohkem, teine vähem, aga ei kujuta reedet enam ilma kelgukoerteta ettegi, olen kinni jäänud! Vahepeal, kui paus oli, tundsin puudust. Meeldib kõik, näitlejad, süzee jne jne. Keep up the good work! ;)
 
jesper 20. aprill 2007, kl 20.41
Ohtlik lend on stsenaariumilt parem, terviklikum, Kelgukoeri vaatan ka, aga süzheeliin on väga rabe, kohati raske aru saada, mis siis ikka õieti juhtus.
Puudub professionaalne rezhii - näitlejad panevad lõdvalt n-ö "enda pealt", aga jäävad kuidagi igavaks. Elus kindlasti enamus just siuksed hallid kujud ongi, aga lavastuses/seriaalis tahaks veidi värvikamaid tüüpe, et igaühel oleks ikka oma "lugu" taga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!