Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Joey
 
karina 11. aprill 2007, kl 08.51
ok, aeg-ajalt vaatan seda Joey sarja kanal kahest. Tuleb tunnistada, et see meeldib rohkem kui Sõbrad, sest selles pidi pidevalt Monica kohutavat kiljumist kuulma, aga ok see selleks. Kui keegi veel seda juhtub vaatama, siis kes see neeger seal on, kes kampa on tekkinud (neeger ei ole halvustavalt mõeldud) ja miks Alexi mees ta maha jättis ja Alex nüüd nii Joeysse armunud on.
 
Eva 12. aprill 2007, kl 08.40
Neeger on Zach. Joey sai temaga filmivõtetel tuttavaks. Zach teeb filmides juhuotsi. Alexi mees oli pidevalt ringreisidel ja nad jäid omavahel lihtsalt võõraks. Joey lohutas Alexit lahkumineku pärast ja nii see läks...
 
May 16. aprill 2007, kl 10.05
lisaks veel, et alexi mees pettis ju alexit ka mingi muusikuga. alex kahtlustas ja siis luuras oma mehe järele joey korteri aknast binokliga vaadates. aga ei näinud midagi ja jäi väsinult joey voodisse magama. siis tuli joey tuppa ja vaatas ka korraks niisama binoklisse ja nägi just siis alexi meest mingi naisega suudlemas. ja siis oli veel jama, et kuidas seda alexile öelda...
 
K. 22. aprill 2007, kl 22.45
aga kas keegi teab kas joeyl 3.hooaeg ka tulemas v lõppes ära pulmadega?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!