Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Kuidas lõppes eile film "Indohiina"
 
Unine 11. aprill 2007, kl 11.48
Tere,
Filmi lõpp jäi nägemata hetkest kui põgenikud (kasutütar ja "ilus poiss" varjasid ennast näitetrupis- kes viitsib paari sõnaga, aitähh.
 
ka unine, aga nägin 11. aprill 2007, kl 13.46
siis läks jean-babtiste ( oli posi nimi vist) oma last vee äärde ristima ja kui selle toimingu oli lõpetanud, sisi näga sõjaväelasi ja ta võeti kinni, tüdruk nägi ka ja hakkas karjuma aga trupi juht pani tal suu kinni, et mis sa teed, sa ju oled tapnud, sind panankse vangi...küll sa kunagi saad nendega kokku. siis anti titt nn.vanaema ehk siis Lili ( nii hüüdis teda see julgeoleku mees) kasvatada ja enne kohtuotssue saamist tuli ka jean läbi, et oma alst veel vaadata, aga kui hommikul Lili sinna tuli, oli jean maha lastud... laps jäigi Lilile, mitme aasta pärast sai ka tüdruk vabaks, aga ta oli puhta punaseks hakanud ja ei tahtnudki enam ei ema juurde minna ega ka last näha, ühesõnaga hakkas parteilaseks ja võitlejaks... siis näitas kuis Lili oli koos Etiennega( nii pani Jean oma poja nimeks) ja olid kuskil hotelli läheduses ja Lili teadis et ka tütar tuleb sinna läbirääkimistele et sa võid ju minna teda vaatam, ütles Etiennele...too käis , aga leidis et imelik ju minna ja hõisata Tere, ema ! ja ütles siis: sina oled ju minu ema. ma ei tea, nii keeruline jutt sai. :(
 
Unine 11. aprill 2007, kl 14.11
Tänud vastamast, sain sotti!
 
indohiina 11. aprill 2007, kl 16.53
nägin ka väga vähe, nii kahju, mõnest minutist juba jäi mulje, et hoopis teine tera, kui tavalised gollivudid, nagu päris film paistis olevat
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!