Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Tähelaev
 
kas polnudki 13. mai 2007, kl 17.51
Tänane Tähelaev Priit Pihlapist üsna hea, aga kas siis magasin maha või - et poeg Lauri Pihlapist polnudki juttu?? Või on nad isaga riius?
 
vaatasin küll osaliselt aga... 13. mai 2007, kl 19.24
...poeg oli lausa saateski, magasid ilmselt kaua :)))
 
kas polnudki 14. mai 2007, kl 20.24
aa, siis on tore:)
 
Ohh 17. mai 2007, kl 21.58
Ma absoluutselt ei kannata, millise konnahäälega ta praegu laulab. Noorena ta mulle meeldis ja saates jättis ka meeldiva mulje. Aga see lauluhääl! Öäkk!
 
muinas-julle 19. mai 2007, kl 10.10
A mulle see 'konnahääl' meeldibki. Minu meelest läheb Lauri üha rohkem oma onu, st Tarmo Pihlapi nägu. Täpselt samasugune naeratus.
 
eakaaslene 30. mai 2007, kl 22.10
Jube ebameeldiv kuju see Priit Pihlap. Üleolev ja arrogantne. Häält pole ollagi,lihtsalt jubedalt laulab,huvitav, et ennast üldse lauljaks peab.Terve saateaja lösakil ja lõtv diivanil,väga ebameeldivalt mõjus.Käsi suu peal ja rääkimist polnudki kuulda aegajalt. Lauri samasugune ennastimetlev eputrilla - küll ikka võivad mõned mehed mõjuda ebameeldivalt.Käbi kukkunud just kännule.Ennasttäis,kõht värvlil punnis ja õhku täis - kohe kohe lõhki minemas see jõmm Priit ,oma egoismist. Tarmo Pihlap oli hoopis teisest puust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!