Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
mis juhtus eelmises supermodellis?
 
ann 05. juuni 2007, kl 14.41
Mis juhtus eelmises supermodellides?nägin ainult lõppu,kus see must tšikk millegagi hakkama sai,aga mida ta siis tegi?ja miks kim koju läks?
 
,., 05. juuni 2007, kl 15.08
must tšikk oli vihane, sest keegi oli tema müslibatoonid ära söönud ja siis ta valas ära nicole red bull joogid ja mõlemad olid hästi vihased ja muudkui tülitsesid ja tyrale selline asi ei meeldinud. a kim läks koju, sest leiti, et pildid tal ikka igavad
 
mhh.:) 06. juuni 2007, kl 16.21
Sellelt mustanahalisel tehti mingi müslibatooni oakike lahti ja tema arvas,et seda tegi see Nicole.
Lesbi-Kim oli vist.tema üritas seda asja siluda,aga siis läks asi veel hullemaks ja Tyra sai teada sellest..Lõpp kokkuvõteks,Nicole väitis,et tema ei teinud seda pakki lahti,Kim saadeti koju.
A see ka,et see mustanahaline,arvas,et nicole tegi selle lahti ja tahtis tagasi teha ja kallas nicole energiajoogid kraanikausist alla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!