Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
eile õhtune film AITAB
 
jennifer 22. aprill 2009, kl 08.37
Vaatasin filmi ja emotsioonid lahvatasid lakke ja pisarad lahti.Olen ise samuti pidanud elama vägivaldse mehega. Alguses oli meil samuti ilus ja suur armastus, kuni esimese korrani millal ta mind lõi...ja sealt edasi tuli neid löömisi veel. Mind ähvardati samamoodi, kui kavatsen ära minna siis.., aga läksin..Filmi lõpp muidugi oli made in america, aga elus on kõik ju võimalik.Mina olen praegu igaljuhul õnnelik.
 
Mis 22. aprill 2009, kl 08.53
Lõpuks sai, mul jäi sealt pooleli kus 2 meest otsisd jenniferi sõbra korterit läbi.
 
jennifer 22. aprill 2009, kl 08.56
Lopez hakkas trennis käima, õppis oma keha ja meelt valitsema, ronis mehe korterisse, andis talle peksa, mees kukkus "õnnetult" 2 korruselt alla ja sai surma...
 
maimuke 22. aprill 2009, kl 10.54
Tõesti oli väga hea film. Mõtlesin veel pool ööd, et kuidas küll mõni mees selliseks muutub? või on loodudki sellisena? kuidas ära tunda? Kahjuks keegi meist pole kaitstud psühhopaadi eest.
 
vaatsin ka 22. aprill 2009, kl 13.39
oli hea film jah, aga mul jäi mõni asi arusaamatuks:
kes oli see naine , kellega ta tel teel kõneles, ka siis, kui tal võimalus oli mehele lajatada surmavalt , aga ei suutnud?
ja see lõpp - tuli politsei ja see jutt jäi mul täiesti arusaamatuks, kes helistas, Lopez ? kuidas ta n.ö. ära pääses , kes oskab valgustada?
 
lõpus 22. aprill 2009, kl 14.53
Lõpus ta rääkis selle sõbrannaga (Ginny), kes ta tütre oli pakku viinud. Ja kui ta oma abikaasa käest lambiga pähe sai ja maha kukkus, siis see sõbranna ju hüüdis telefonis, et mis juhtus, kas kutsun politsei jne. Ja kohale tulnud politseinik ütleski, et keegi Ginny oli politesisse helistanud ja nad kohale saatnud.

Ära pääses ta ikka selle treeneri õpetatud nippidega. Treenimise koht ju lõppeski sellega, et mis teha siis, kui mees maaslamavat naist veel jalaga lööma tuleb. No ja lõpus oli siis näha, mis Lopezile seks puhuks õpetati.
 
vaatsin ka 22. aprill 2009, kl 16.21
ära pääsemsie all mõtlesin seda, et politsei käest pääses... ja mingi jutt politseile, et hästi relvastatud jne ... ikka segane mul :)

mõtlesin ka et rääkis sõbrannaga, aga vaata, kui ta tütre sõbranna juurde jättis, siis ju too ei sanud muhvigi aru kuhu ta tegelikultläheb , küsis ju sõbranna, et kui kaua, Lopez ütles, et kuni kohus läbi on... ma ei tea, olen juhmakas..:)
 
triin 24. aprill 2009, kl 21.52
politsei sai aru , et naine oli kaua kannatanud ja õiglus sai võidule.
 
mõrv pole lahendus 21. veebruar 2023, kl 02.14
Õiglus sai jah võidule sel moel, et vägivaldne mees sai karistuse aga õpetada inimesi kuidas mõrvata ja sellest puhtal pääseda ei ole õige. Kuna see oli ikkagi mõrv.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!