Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
KUKU RAADIO ON @!#$
 
m 19. november 2006, kl 23.25
KUKU raadio on kohutav. piloot, välismääraja, pikad ja lohisevad ning nõmedad reklaamid, eriti nõme on rohke debelakk või mis kuradi kivistik ta oli, lausa kohutav on ulla läntsi plähmerdav ja sassi minev majandus ja börsiuudiste lugemine, tund annega on julm....KEERAKE KUKUST EEMALE.....õudne jaam.....
 
emmm 19. november 2006, kl 23.26
p.ask on ta jah
 
kummardaja 19. november 2006, kl 23.40
olen kuku-raadio fänn ja kuulan alati edasi!
 
tõsine raadiofännaja 20. november 2006, kl 01.28
Kuku raadio on tõelise allakäigu musternäidis. Sai aastat 14 - 16 tagasi tohutult fännatud ja 24 tundi töötas taustaks. Teemaalgatajaga 200 prossa nõus.Praegu tuleks kõik jubedad hääled Läntsiga eesotsas välja vahetada.
Praegustest hästi toredad tegijad Ave Marleen ja Art.Nii armsad hääled ja teemadki.Noored ja huvitavad igatpidi.5+
See debelakk on tüütuseni väsitav kümme aastat oma libadega lollitamas - rahvas väsinud juba.Vaimukused hakkavad juba tapma. Keegi ju ei sööks iga päev maasikaid ja 10 aastat järjest,tahaks ka midagi muud närida ja tõsiselt.
Kas tõesti puudub tegijatel hallollus midagi uut välja mõelda.Vot seda Jüri Aarmaad oma lolli tüütu arusaamatu jutukeeramisega ka ei tehaks kunagi enam kuulata.Ennasttäis ja heal arvamusel olevad inimesed raadiotes jubedalt käivad pinda.Eriti jube hääl Mihkel Raual ja missugune rääkimiseviis ,just nagu rullnokal.Vana mees juba ja ei arene kuidagi,ta küll pole Kukus..
Ka poliitikasaated pole huvitavad enam - kuulata seda pehmehäälset puhkepäeval Kilki õudukas kuubis.Lõpp" heategija" suller.

Kommertsraadiotes peaaegu kõik tegijad vajaksid vägagi logopeedi abi.Tibid ja kutid tänavalt - koolitus puudub täielikult.Diktsiooni polegi olla,põhiharidusega vist enamus,tundub nii.
......jah ......olid head ajad ja raadio oli lausa kõrva sees kogu aja.
 
raadiokuulaja 20. november 2006, kl 10.05
Kuulan Kukust ainult hommikuprogrammi, ja ka hilisõhtul või lausa öösel kuulan, kui ligi satun - siis tuleb head musa. Päeva ajal aga tõesti ei kuula, nii et ei oska kommenteeridagi.
 
lausa ootan 21. november 2006, kl 00.24
lausa ootan, et Debelakki kuulda, ikka andekas inimene, oleks temasuguseid rohkem!
Muud raadiot nagu ei kuulagi kui Kukut ja ei taha ka
 
ei taha enam 24. november 2006, kl 00.18
Seal on tõesti tüütavad hääled länts ja teisigi hulgemini,eespool juba mainitud.
 
eip 24. november 2006, kl 16.53
Aga hea, et raadio pilti ei näita...seega jäävad paljude halbade häälte taga olevad veel halvemad näod nägemata.....kuigi mõni jah, ka kukust on püüelnud telesse ja mõnel on seal üsna hambutult läinud, oli mingi muinas tevee...kohutav röga....
 
Ära seleta 24. november 2006, kl 21.06
Debelakk on väga hea-just nimelt heatahtlik ja vaimukas. Pole veel kuulnud teda kedagi õelalt kommenteerimas. Väga intelligentne mees. Sina kuula Raadio 2, vot seal on "tase"!
 
seleta ära 24. november 2006, kl 22.20
mingi maa debiilik oled või...ära seleta....raplast? kuimetsa kohalik? sulle soovitan raadio seitset, opereeri endale selle kiip pähe.
 
.. 07. detsember 2006, kl 10.06
Debelaki huumor pole pahatahtlik, on vaimukas, pole veel ära tüüdanud.
Sellest ajast kui lahkus Harri Tiido pole kuku enam see.
 
debelakk 08. detsember 2006, kl 19.02
http://www.hot.ee/audioarhiiv/
 
muska 12. detsember 2006, kl 15.24
minu arvates parim huumorisaade on kukus iga päev pärastlõunal mingi poleemikasaade, kuhu koguaeg vanem generatsioon helistab ja arvamust avaldab. ma kuulan ja naeran kõht kõveras :)
 
onkel 27. detsember 2006, kl 18.09
Kõige rohkem hakkab mulle vastu onu Raivo. Lastele pilte joonistama ja muinasjutte vestma-palun väga. Aga miks ta tuleb pühapäeva hommikuti oma mõttetu aeglase jutu ja jubeda diktsiooniga? Miks ta end onuks nimetab???? Täiskasvanutele mõeldud saates ei sobi end küll onuks nimetada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!