Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
käsi tökatis
 
mann 22. november 2006, kl 19.30
väga halvad saated on käsi kullas ja suitsust loobumise saated. sellised saated nagu käsi kullas keelati soomes ja rootsis ära, sest nende järgi hakati küaelanikke, kes saates käisid ja ebaõnnestusid, narrima. siin on ka nii. tuleb vaene pere oma rahakotiga linna ja ei saa midagi.püramiid kukub ümber, lapsed on kurbade nägudega..ehmunud.paljud lähevad saatesse, et oma katkist kodutehnikat, mida polegi lootust osta, välja vahetada...suitsust loobumise saade on lihtsalt nõme, suutsin seda vaadata 10 min..ühte osa...eeskujuks, kuigi natuke üleshaibituks võib tuua tähetantsud...seal on sees ei midagi keelav ega käskiv positiivne laeng..totaalne mujale suunamine...
 
Fänn 22. november 2006, kl 20.32
Miks nii negatiivne? Võimalus võita on ju ka olemas ja lapsi ei jäeta selles saates tühjade kätega.
 
raffaella 23. november 2006, kl 08.33
Ei lähe keegi sinna saatesse kohvimasina pärast! Vaata neid kodusid: kõik on remonditud ja sisustatud parimal moel. Ma ei saa aru, miks peab kõik toad läbi käima ja näitama VAESTELE, kui hästi mõned elavad? VAENE inimene ei saagi saatesse minna, sest tal pole sellist kodu, mida kogu Eesti rahvale näidata.
Kui Milling-Normann seda saadet tegid, istusid nad õues kuskil aianurgas ja rääkisid oma jutu ära, aga nüüd äkki peab kogu korteri/maja läbi käima????
 
ka 23. november 2006, kl 13.38
nõus,et miks peab kohe tutvustuseks kodus ekskursiooni tegema ?Olulised on inimesed,kes saatesse tulevad,mitte nende elamine.Tehke siis mingi teine saade,kus näitate eestlaste kodusid ja mis seal leida võib.Aga muidugi,see ikka vaba valik,kes sinna tahavad minna.
 
vee emm 23. november 2006, kl 15.21
siiski ei ole. inimesed lihtsalt ei taba hasardisusus oma ärakasutamist. Shcilling ja Bormann olid üsna nõrgad tegijad, tunnistame, et viimane on päris alla käinud oma paroodiasaatega...ei viitsi seda keegi vaadata. aga saade, vaata kodu, lihtsalt....mitte mingi võistluse ega ilu ega muu eneseimetlemise nimel...LIHTSALT KODU....see oleks küll telemaastikul teema. ilma igasuguse reality, devalveerunud hoogsuse ja muu pasata...
 
negatiivne 24. november 2006, kl 16.45
Hästi nõme saade, olen küll ainult paar korda vaadanud, aga tundub, et ülesanded on sellise raskusastmega, et väga vähetõenäoline on ülesannet edukalt sooritada. Üldse tundub, et Eestis püütakse maksimaalselt raha kokku hoida ja igasugu formaatides, mis mujalt üle võetud, on summad võimalikult väikesed ja ülesanded võimalikult rasked. No ei taha selliseid peamiselt negatiivseid emotsioone tekitavaid saateid vaadata.
 
ott 25. november 2006, kl 19.32
mu sõbra 7 aastane laps keeldus seda saadet vaatamast peale seda kui fööniga elektrit raisanud pere esindaja küsis saatejuhilt, kas nad aitavad ka el. arvet maksta. seltsimees J- vastas et ei....vaba tahte ja rafineeritud vaba tahte vahel on vahe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!