Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
öhtu etv-s
 
May 01. jaanuar 2007, kl 12.53
häiris eilne õhtu etv-s. stuudio valgustus oli nii halb- kuidagi poolpime ja valgus ülalt. näkku jäid halvad varjud ja kuidagi kõle tunne oli. ja no Aunaste- intervjueeritav tohib rääkida ainult seda juttu, mida tema heaks arvab. imelik. ma nii otsin temas seda head ja andekust, aga no ei leia.ehk viga minus?
 
kriips 01. jaanuar 2007, kl 14.40
See eilne ETV saade oli ju totaalne läbikukkumine, midagi nii halba poleks osanud oodatagi. Ja miks Sa, teemaalgataja, üldse arvad, et pead Aunastest leidma midagi head ja andekat? Pole ju.
 
May 01. jaanuar 2007, kl 18.25
no näha on, et ta püüab ja pingutab. aga see rida, mida ta ajab, ei paku mitte midagi. vahel on teema hea, aga siis läheb ikka nii nagu alati. liiga palju temast, poleks vaja olnud:)
 
vilma 01. jaanuar 2007, kl 20.19
oli jama jah. laud tühi, stuudio kõle, aunastet ei kommenteeri üldse - kuidas saab tema iu-iu üldse kellelegi meeldida. vaatasin, et linna reet oli end klooninud, lausa kahes kanalis korraga.
 
linna reet 01. jaanuar 2007, kl 21.35
minu meelest oli linna reet just ainuke , kes säras, aunastet ma ei viitsi kommenteerida, sest olen hea koduse kasvatusega ja ei soovi inimeste kohta nii halbu sõnu kasutada
 
kah vanur 02. jaanuar 2007, kl 00.11
milleks tassida stuudiosse vana Feliksit ja vanureid,nii tüütuseni omal ajal kuulata. Õudsalt igav saade ja poleks uskunud,et nii magedat saadet üldse tehakse. Terve päeva eelmiste nõukaaja saadete kõrval praegune lausa saast - taandarenemine 100 prossa.
Aunastele ei sobi selliseid saateid teha,vilets intervjueerija. Talk showdws vaja teistsuguseid.
Klassikakontserdil oli kena vaadata Võrnot intervjueerimas kontserdikülastajaid.Lastetoal ikka väga suur tähtsus.
 
Ede 06. jaanuar 2007, kl 09.57
Jah, vaatasin ka jäi kummitama inetu aunaste.Igas variandis. Ilmselgelt ka napsust pundunud näoilme ja vastik-pugejalik möistuseta-kärsitu ja kobamisi intervjueerimine ja aunaste eneseimetluses nutuäärel olevad niisked silmad, nagu tänaks iseenaast ja aunaste liigutuspisarad eneseyletuslikust taibukusest ...eriti intervjuu Salloga jättis sellise vastiku tunde sydamsse.
Saade oleks vbl. olnud vaadatav, kui oleks ehk enne selgitatud,et tuleb nostalgia "vanadest tegijatest" ja "nöuk.aegsetest" telestaaridest.
Eriti häiris aunaste "jaht" meie euroreporterile Treufeldile... Jumal, kui jube on vanaeide pyyd näidata end ihaldatavana...Mötted ja ideed ehk polegi nii halvad, mönigi teema saatena on huvipakkuv, ainult: kui seda hysteeriliselt näitlevat ja vonklevat-väänlevat aunastet ei oleks...kui ta igal sammul ei pyyaks töestada: "et ma pole neeger" ja igas saates ei kölaks: ma olen köige ilusam, köige targem, köige humoorikam ja köige naiselikum. Mehed leidke ometi mind - ma olen parim!
 
fäntastik 21. jaanuar 2007, kl 00.50
Huvipakkuv on lugeda, mida kõike siinsed kommenteerijad teistes inimestes näevad.
Aga saade oli tõesti kohmakas. Kõle toole-laudu täistuubitud stuudio ja ei mingit sära ja glamuuri, mida pidulikult sündmuselt, nagu seda on vana-aasta õhtu oleks oodanud.

Aga möödunud aegade muusikavideod on nii armsad ja romantilised, neil on eriline aura. Need meloodiad, inimeste olemused, olustikud ja moed...Võiksin neid lõputult vaadata, olgugi, et mind ei seo mälestused nendest aegadest, sest polnud siis ma veel sündinudki :)

Teadsin ette, et saatejuht on Aunaste. Ta pole tõesti nii muhe ja mahe inimene ning seega polnud põhjust ka sedasorti ootuste petmiseks. Eks ta üritas anda endast parima omal moel.
Aunaste pole iseenesest sugugi halb, siiski sobib ta oma stiiliga rohkem probleemsaateid kajastama.
Olgu öeldud, et aastavahetuse saade ei koosne üksnes saatejuhist vaid kogu ettevalmistava meeskonna tööst.
 
hy 21. jaanuar 2007, kl 11.21
tule taevas appi...linna reet? ta on ju hapuks juba oma vanade naljadega läinud. isegi laulmine ei taha enam hästi õnnestuda.
 
junn 24. aprill 2007, kl 10.32
Minu lemmiksaade on Paar sest Marko pidi üks kord geid mängima ja mina olin ta kaaslane tunnen ikka veel tema häälitsusi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!