Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
csi
 
norija 02. jaanuar 2007, kl 21.24
Mis mulle siis ei meeldi nende filmide juures?
Nad ei ole tõepärased: pimedad laborid, lehvivad lokid asitõendite uurimise juures jne
 
Dame Ali 03. jaanuar 2007, kl 10.22
Las Vegas, Miami ja NY - lisaks veel mingid NCIS ja Bones: liiga usinasti tambitakse sama trummi; + üks laborisaade veel, mingite eksootiliste nakkushaiguste vastu võitlejatega

Mis mind väga ärritab, on see, et hea BBC kraam a la Bleak House ei tule veel niipea eesti kanalitest kuid kõik ülejäänud sarjad samad kui soome ja saksa kanalitel. Viimased vähemalt ei lase venezuela saasta...
 
. 03. jaanuar 2007, kl 15.20
http://www.miljon.pri.ee/
 
jeeh 03. jaanuar 2007, kl 18.12
Mind hakkas ka viimane kord tõsiselt häirima, et on täisvarustus - kindad, kitlid jms - ja siis need pikad lokid lehvivad asitõendite kohal (milleks võib olla näiteks üks juuksekarv). Aga muidu tunduvad NY sarjas olevat kõige paremad näitlejad.
 
arvan, et 03. jaanuar 2007, kl 18.49
parimad on kriminalistides.
 
nõus 04. jaanuar 2007, kl 05.59
eelnevaga,Grissom on parim.Ülejäänud-on ,nagu on
 
norija 08. jaanuar 2007, kl 17.31
Meeldis omal ajal selline seriaal nagu Mõrv suurlinnas. Tegelasteks Baltimore´i mõrvarühm. Üks Baldwinidest mängis ka seal vist. Eriti meeldis punapäine kahupea naisuurija - kui oli ikka s.itt päev või pidi keset ööd kusagile urkasse ronima, siis ei ilminud ta säravana ja eeskujulikult meigituna välja, et siis peput võngutades, kohvrike lõbusalt näpu otsas kõlkumas, minna asja uurima.
 
kusjuures 09. jaanuar 2007, kl 15.57
olen sinuga norija täiesti nõus - Mõrv suurlinnas oli ülikõva seriaal. Minu meelest veel tuli see ETV pealt kunagi. seal olid tegelased ehk siis uurijad sellised reaalsed(loe inimlikud natuurid) - polnud pingutatud kedagi liiga heaks, ilusaks või liiga märtriks teha. Ja mis kõige olulisem - mitte alalti ei lõppenud osa nn positiivselt, ehk et siis kurjategija oleks kindlasti kätte saadud jne, vaid jäetigi õhku ja hinge selline kriipiv tunne nagu seda ka tavaelus on, et kõik teavad mis toimus ja kes tegi, aga tõestada ei saa ja nii jääbki...
 
olen 23. jaanuar 2007, kl 14.50
vist neid CSi-sid liiga palju vaadanud, aga igatahes leian järjest rohkem auke süzeedes. A la üks asi, mis aitab ühe uurimise juures, unustatakse teise juures ära jne. Rääkimata siis nendest lehvivatest pikkadest juustest sündmuskohal ja ka lahkamisel! (eriti Miami omas). Ja ma ei saa aru, miks käiakse sündmuskohal kogu aeg üksi ja pimedas. Ja miks kriminalistid üldse käivad kurjategijaid vahistamas? See peaks ikkagi politseinike töö olema.
 
Eestlane 12. veebruar 2007, kl 19.15
CSI on hea. Aga see Bones on lahja.
 
junn 24. aprill 2007, kl 10.31
kuule see tussukas väga ilus tahaks voodisse minna!!
 
EI 08. mai 2007, kl 18.04
Horvatio (L)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!