Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Meeletu
 
rumal inimene 03. jaanuar 2007, kl 18.42
Palun seletage rumalale inimesele milles seisnes "Meeletu" point?
Et ületöötanud mees otsustas minna maale. Siis lollitas "rumalaid maainimesi", ning kui selgus, et maainimesed polnudki nii rumalad, vaid kasutasid hoopis meest ära oma uudishimu rahuldamiseks, siis keeras onu peast segi? Või tegelikult ta ju hulluks ei läinud ka?
Ja miks ja kuidas sattus ta kohtusse, kui- nagu ma aru sain tegelikult süüasja ju polnudki? Ja miks naine lahutust tahtis, kui tegelikult armastus oli?

Milles siis oli moraal- et ära alahinda maainimesi, nad on targemad kui sina? Et kui paar kuud maal üksinduses elad, võid hakata segast peksma? Et inimesed sinu ümber võivad olla nii napakad, et ei saa aru, kui sul fun on? Et naised on lihtsalt mõjutatavad- ära jäta neid üksi? Et sõbrad võivad olla alatud? Et igas Eesti filmis leidub üks ullike kergemeelne naisterahvas????

Et mis siis ikkagi oli?
Ette tänulik.
 
meeletu 03. jaanuar 2007, kl 20.18
seletaks, kui oleks seda jama viitsind edasi vaadata, aga ma keeran alati uue kanali või üldse kinni, kui mõnes eesti filmis näitlejad jälle tummasid hakkavad mängima. oota seda järgmist sõna nagu mingit ilmaime, lähen pingutusest lolliks. Kes oskaks nimetada mõne vaadatava eesti filmi, et kohe tõega huviga vaataks?
 
priks 03. jaanuar 2007, kl 20.26
lammas all paremas nurgas

meeletu oli peaaegu ok film kuni lôpuni, millest me kumbki mehega mitte essugi aru ei saanud
see kohtusaal ja vihm ja mille eest siis üldse kohtus?
 
ma 03. jaanuar 2007, kl 22.58
sain aru nii, et kui sul on raha, siis oled tegija ja kui pole, pole sa keegi. Nagu elus ikka, sõber kooris, ahned penskarid, nainegi pööras ära, aga lõpuks jäi ta kõrvale.Ütles seal üks taat ju ka, et rahameest oli tore kuulata, mis sa vaesest ikka kuulad. Lolliks ta vist ikka päris ei läinud. Vallavanemgi sai oma nutsu ju kätte.
 
Minu arvates 04. jaanuar 2007, kl 01.13
Hea film on Stiilipidu.
Samuti seriaal Ohtlik lend.
 
eesti filmid 04. jaanuar 2007, kl 04.35
Kunagi öeldi nii. 1. väga head filmid
2. head filmid
3. kehvad filmid
4. väga kehvad filmid
5. hiina filmid
6. eesti filmid
Peale Meeletu filmi vaatamist tekkis meeletult loll tunne,et mitte muffigi ei saanud aru - millest jutt oligi !!!!!!!!!!!!!!
 
k 04. jaanuar 2007, kl 18.31
Te olete hollywoodi filmidega oma fantsaseerimisvõime ära kaotanud. Eesti filmides ei ole point kunagi selgelt välja mängitud.
Pigem on sellise lahtise lõpuga filmid.
Mulle küll meeldis see film, palju nalja sai. Ja maa-inimesi kujutati nii ehedalt, täpselt nagu ongi.
põhiline point minu arusaamist mööda oli selles, et kõik inimesed mõtlevad rahast ja on rahaahned - nii maal, kui linnas. Võiks veel kirjutada, aga ei viitsi.
 
k-ga n6us 06. jaanuar 2007, kl 00.19
Vaadake ainult Hollywoodi filme, siis kaob teie m6tlemisv6ime sootuks. Kui te aru ei saanud, ei tähenda see veel, et film oleks halb olnud. Väga hea film oli,yks parimaid Eesti filme - naersin ikka sydamest. Lemmikkoht oli Tammearu ja Simmul puu otsas. Aga etendus meeldis rohkem. V6ib-olla ka sellepärast, et uudsuse v6lu oli juba filmi vaadates kadunud.
 
ekke 07. jaanuar 2007, kl 17.36
Ei vaata vaid hollywoodi filme.
Meeldis Stiilipidu,aga ka sel jäi lõpp nii segaseks,et mulle hakkab tunduma,et eesti filme lihtsalt EI osata lõpetada.
 
Pensionär. 07. jaanuar 2007, kl 23.15
Õnneks on inimesele antud võime unustada, see "üllitis" õnneks samuti ununeb. Täielik ebaõnnestumine filmi loojatele ja häält ei osata seada, pangu siis tekst alla.
Soovitan kunstihuvilistele muretseda vene kanaleid edastav SAT. Vähegi keelt oskav saab helist jagu ja tipptasemel näitlejate mängust naudingu. Vaatan momendil "Sorotsinõ aastalaata".
Tegevus peaks nagu olema Ukrainas, kuig puht vene keel, aga olgu. Milline pilt, millised värvid!
 
Maakas 08. jaanuar 2007, kl 17.26
"Ja maa-inimesi kujutati nii ehedalt, täpselt nagu ongi."

Polnud seal MITTE ÜHTEGI ehedat maainimest. Kõik olid liialt ülepingutatud va need, kes lõkke ääres suudki lahti ei teinud. Aga nemad olid ju lihtsalt statistid.
 
mhhh 09. jaanuar 2007, kl 15.48
mina asusin ka huviga alguses vaatama, et oh lahe, Eesti film, mida polegi veel näinud.....ja mingil hetkel oli nii kopp ees, sest unine, udune, aeglane ja kannatus hakkas lõppema, et kus või mis on asja point. pettunud olen :(
 
perekooli Kägu 09. jaanuar 2007, kl 20.52
Mina sain sellest loost nii aru, et see mees, kes oli põgenenud asjade ja raha maailmas tahtis elada looduslähedast ja asjadest ning rahast rikkumata elu, näidates, et hea sõna ja usk teevad inimese tunduvalt õnnelikumaks kui see mammona, mida inimesed taga ajavad.
See lennukiasi... Panite tähele, et iga kord, kui talle "päris"maailmast tuli keegi külla ja "üllatas" mingi halva asjaga raha ja asjade teemal, siis lendas üle maja lennuk, mis tuletas talle tsivilisatsiooni olemasolu ja sellega kaasnevat halba meelde. Filmi lõpus ta siis suutis oma mõttejõu ja usuga selle järjekordselt üle pea lennanud lennuki alla tulistada, et lõpetada tsivilisatsiooni meelde tulemine. Kohtupingis seisis ta selle pärast, et ta ise uskus, et ta oli on mõttejõuga suutnud selle lennuki hukutada. Teised muidugi seda ei uskunud. Samamoodi uskus ta, et ta suudab oma mõttejõuga vihma sadama panna. Teised seda ei uskunud ning sellepärast nad ei näinud vihma sadamas, aga kui kõik olid ära läinud, siis ta suutis seda siiski, sest ta ise uskus seda, et ta on selleks võimeline. Ja nagu näha oli, uskus seda lõpuks ka tema naine. Ühesõnaga, need kes uskusid, need nägid seda, millesse nad uskusid.
Hea film oli! Väga tättelik. Meenutas seda Ristumine peateega filmi. See oli ka väga hea ja sügava sisuga. Oma viga, kui te ei suuda sügavamat sisu lavastusest või filmist välja lugeda. Teile sobivad need lihtsad, etteaimatava lõpuga ameerika koguperefilmid või actionfilmid, kus sügav sisu puudub ja ekraanil käib pidev äksion, tulistamine, tagaajamine ja aktiivne tegevus.
 
veel üks kägu 09. jaanuar 2007, kl 20.57
Inimesed mõtlevad liiga materialistlikult ja reaalselt panemata tähele neid asju, mis meie ümber tegelikult veel on. Kui üks inimene oskas ka muud hinnata, siis tembeldati ta lolliks ja vaimuhaigeks.
Kas need 4000.- krooni saanud vanamees ja vanamutt said sellest rahast õnnelikumaks? Paremaks inimeseks see raha neid ei muutnud. Kas see, kes sai selle mehe firmaosaluse omale sai sellest õnnelikumaks või paremaks? Vaevalt. Filmi lõpus selgus, et ka oma naine pidas armastust ja usku olulisemaks kui materiaalsust.
Samas, vanades dressipükstes ja kasimata vanamees, kes kartuleid kooris oli tunduvalt tervema närvikavaga kui see miljonitega äripartner. Lihtsalt inimesel oli palju rohkem elutarkust kui haritud linnavurledel kamba peale kokku. Ja mis põhiline, hingerahu oli tal olemas.
Tüdruk oli illusioon. Sest võim, raha, ööklubid, peod ... Nende juurde kuuluvad ka ju ilusad naised. See oli jälle üks maine ahvatlus ja ihakütja. Ihalus noorte, võõraste naiste järele. Aga sellest kõigest ta sinna metsa vabanema ju läkski. Et siis kui rahast ja asjadest loobumine tuli üsna kergelt, siis ihulistest naudingutest loobumine tuli raskemalt. Tüdruk ilmus tema nägemustesse siis, kui iha väljakannatamatult suureks läks. Näiteks oli ta kohal ka siis, kui oma naine sinna tuli. Nähes oma naist süttisid mehes teatavad instinktid ja vajadused. Kui naine külmalt ja ootamatult lahkus, siis iha ei andnud tükk aega veel järele. Nii nägi ta nägemust sellest tüdrukust. Et seda seksuaalset painet kuidagimoodi vähendada ja maandada läks ta ja raius puid, tegi füüsilist tööd. See oli väljund ihuliste vajaduste vaigistamiseks. Kuna ta oma seksuaalsetele vajadustele järgi ei andnud, siis tüdruk lõpuks kadus.
 
to : perekooli kägu 11. jaanuar 2007, kl 16.24
Sinu seletus oli hea. See oleks võinud ka telelehes kirjas olla, oleks paremini aru saanud kohe.

Aga ikkagi- kuidas saab lihtslt lambist kohtusse minna? Selle eelduseks on ju ikkagi mingi case/sündmus- keegi süüdistab, keegi tunnistab.

Ja vihmasadu- mis sellest nii imelist oli, ju sadas lihtsalt katus läbi?
 
mõmmi 14. jaanuar 2007, kl 23.50
Mulle meeldis. Või nagu klassikud on öelnud, et eesti film on nagu oma @!#$-ikka vaatad!
Selline lihtsustatud süžee- Raha ei tee õnnelikuks, kuid ilma rahata pole sa tõsiseltvõetav.
 
junn 24. aprill 2007, kl 10.30
ma olen meeletus seksivallas!
 
:) 19. mai 2007, kl 22.38
Kui näete Linnateatri etendust "Meeletu" siis ei küsi te enam midagi. Film on etenduse hale vari,
Soovitan, kui veel mängukavas, minge ja vaadake.

Jättis ääretult sügava mulje
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!