Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Kanal 2 aastavahetus
 
häbeneja 07. jaanuar 2007, kl 13.09
Häbenen ma eelkõige seda, et sellist saadet (kordust) vaatasin. Riisalu abitud-labased naljad, "tähtede" kõrva kriipiv laulmine, rikkad ja kuulsad laudade taga rahulolevate nägudega meelisklemas, Võsa Petsi huumorivabad "naljad", ah, ja ilmatüdrukud laulmas (appi, see oli valus!). Oleks see kõik paroodiana esitatud, siis ehk veel, aga niiviisi tõsimeeli oli see küll jube piinlik.
Oletajatele vastuseks - arvan, et ma ei ole kade, sest just mõtlesin, et mis imenipiga meelitati inimesed sinna laudade taha end ilmarahva ees lolliks tegema. Aga noh, mõne jaoks on ka kroonikas enese eksponeerimine kuulsuse tipp ja tõeline kunst.
 
juta 07. jaanuar 2007, kl 14.53
Nägin jälle ainult lõppu pidasin ABBA filmi paremaks ja ei kahetse.
 
vaatasin ka 07. jaanuar 2007, kl 20.16
Amatööridelt oleks liig ju professionaalsust nõuda! Tore, et nad üldse julgesid laulda (ilmatüdrukud jt.) Riisalu pingutab alati üle, aga see on ju ta loomuses. Mul on küll hea meel, et seda vaatasin, sest näiteks edekabel oli ju suisa möga. Norman ei aja ammu enam naerma.
 
krõll 08. jaanuar 2007, kl 08.05
Edekabel kabeltabeli tippu! Vana-aasta õhtul jäi vaatamata, mõtlesin, et kindlasti oli lahe ja nüüd vaatan - ohh ja ökk! Mõttetumat saadet on raske välja mõtelda ;) Naljad olid viletsad, kui mitte öelda - olematud. Kanal2 saadet vaatasin kakorduses, kuna vana-aasta õhtul pidasin targemaks õues olla ja lapsega kelgutada, ja ega seal tõesti ei olnud midagi jah. Ainult tantsijad olid toredad. ETV saade oli kõige sisukam, aga see oli nii halvasti serveeritud, et ajas rahva teleka eest ära (ja ongi hea - muud targemat pole teha vana-aasta õhtul?!).
 
jama jah 08. jaanuar 2007, kl 21.23
see saade salvestati kusagil detsembri keskel,seda naljakam see trall viimasel päeval näidata. Otsesaade igati huvitavam vaadata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!