Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
lapstantsijad
 
vanatoi 10. jaanuar 2007, kl 20.27
vanemate hullus saada võimalikult kiiresti oma väikeste laste arvel korralik sissetulek! Hullud!!!
 
m. 10. jaanuar 2007, kl 23.30
ei usu, et see nende peamine eesmärk oli.
 
Liis 11. jaanuar 2007, kl 10.22
Saadet sai ikka vaadata nii,et suu ammuli lausa. Mind hämmastas väikese noormehe maailmavaade,eesmärgid ja sihikindlus. Ei oskagi kõrvalt öelda, oli see vanemate ajupesu tulemus või tõseti selline kaasasündinud tahe, oma lapsepõlvest mingis mõttes loobuda tulevikuunistuse nimel.
Täiesti "leili" ajas mind ema, kes pärast lapse kaotamist talle etteheiteid tegi,et nad oleks võinud reisida selle raha eest ja,et miks ta ikka nii vilets oli ja,et tuleks loobuda jne. Ta näris ja näris selle väikese poisi kallal, kes on lihtsalt laps ju. Pealegi tema enda laps! Teine ema seevastu lohutas ja kiitis oma samuti mittevõitnud last.
 
tean 11. jaanuar 2007, kl 23.04
sorry, aga see ala viib ainult välja. Sisse ei too see nende vanematele midagi.
Arvate, et on võimalik tulla, kas või eesti meistriks kui hakkad tantsuga tegelema 18 aastaselt. Samuti alustavad ju noorelt kõik tippsportlased. Sa ei saavuta midagi, kui lapsena ei alusta.
 
kati 14. jaanuar 2007, kl 15.57
vanemad elavad lapse peal välja omi mittesaavutatuid unelmaid. tore on ju, et lastel on vanemad, kes neist hoolivad ja mitte ei ela ainult endale aga liiale ei tohi ka minna. las laps elab oma lapsepõlve ikka välja.
 
L 14. mai 2007, kl 01.52
kõige ilusam spordiala on võistlustants!
To kati, ära unusta et inimesed on erinevad ja ära kõiki ühe vitsaga mõõda!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!