Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
kodused naised
 
ei tea 14. jaanuar 2007, kl 19.06
Kuidas kodused naised ennast ikka nii käest ära lasevad.Kui nad tööl käiksid ja rohkem suhtleksid inimestega , ringi liiguksid,siis ehmataksid vist tagantjärgi ise ka millised nad olid.Rippuvate kõhtudega,enamik ülekaalus,juuksed teab mis ajaút lõikamata,riided ühed ja samad.Ning mis kõige jubedam,et sellise kõrval näeb samavana mees 10 a noorem välja.Miks nad ei oska end kõrvalt näha või kui keegi ka märkuse teeks,äkki aitaks?
 
. 14. jaanuar 2007, kl 19.25
ma olen ka kodune, aga pole ei ülekaalus, rippuva kõhu ega ka hoolitsemata soenguga ja riideid ostan ka pidevalt. ära siis kõiki koduseid naisi ka ühte "patta" pane.
 
täpselt 14. jaanuar 2007, kl 23.00
TÄPSELT selline ma olengi, nagu autor kirjeldas. See on tõesti tõsi, sest kodus pottide ja tolmulappide vahel pole ju tõesti tähtsust, kas soeng on peas või uus/puhas särk seljas.
Ma ei tea küll, mis saatest jutt käib, aga ise ma olen tõesti selline. Ja kuigi mees on minust vanem, näen mina tema kõrval vanem välja - loodusseadus, mille vastu pole mõtet sõdida!
 
tean ikka küll 14. jaanuar 2007, kl 23.10
to ei tea: Kuidas eestlased oma emakeele ikka nii käest ära lasevad. Kui nad raamatuid loeksid ja rohkem suhtleksid haritud inimestega, reegleid pisut vaataks, siis ehmataksid vist tagantjärele ise ka millised kirjaoskamatud nad on. Kirjavahemärgijärgsete tühikuteta, enamik komasid puudu, lausehitus konarlik, vead alati ühed ja samad. Ning mis kõige jubedam, et sellise kõrval näeb oluliselt noorem koolijütski targem välja. Miks nad ei oska seda, mida põhiharidusegagi juba oskama peaks või kui keegi ka märkuse teeks, äkki aitaks?

Kas Sinule aitab?
 
saara 15. jaanuar 2007, kl 11.46
kle, täpselt, see on ikka hirmus küll, kui selline oled ja õigustad ka veel
eks sa ise tead, kuidas elad, aga ega kodune olemine ei pea tähendama veel ainult pottide ja tolmulappidega sebimist.
muud võiks ka ikka elus olla, väljas käia suhelda. ja pealegi ega ainult võõraste jaoks pole vaja välja näha. ikka enda ja oma pere jaoks. endal tuju parem, kui ka kodus kena välja näed ja pealegi ei imesta kui su mees niimoodi teisi vaatama hakkab. loodusseadus??? mingit sellis sedust, et pead jube välja nägema, küll ei ole. jõudu enda kordategemisel
 
ei tea 15. jaanuar 2007, kl 14.41
saara,
täpselt seda ma mõtlesingi,et nt mina ei astu kunagi koduuksest välja ,kui väljanägemine korras pole.No natuke värvi näkku ja juuksed sättida pole ju liiast vist.Ja justnimelt iseenda ja mis ka oluline,et ikka mehe jaoks peaks olema täitsa iseenesestmõistetav korrektne ja kena välja näha.Aru ma ei saa ka sellest hirmsast pottide ja tolmulappide sõjast,mida keegi väidab koduse inimese tegevuseks olevat.Mul 4 in peres,kah kodune,kuid sellist trianglit küll ei tea olevat.Teen sõõgi valmis ,pesen nõud ära,kogu lugu.
 
täpselt 15. jaanuar 2007, kl 15.41
ei tea
mul ka 4 inimest peres ja 3 kassi. võibolla korteris on jah, et kodutööd piirduvad söögitegemise ja nõudepesemisega, aga vanas majas, kus 3 ahju kütta, brikett kuurist tuua, tuhk välja võtta ja välja viia, õues lehti riisuda ja õuetee üle pühkida, rääkimata sellest, KUI PALJU on tolmu ahjuküttega vanas majas, lisaks tohutult kassikarvu, siis on ikka teha küll, rohkem kui küll.
ja värvi pole ma ELUS näkku pannud!
 
saara 15. jaanuar 2007, kl 16.16
ma olen ka ahjuküttega majas eland kogu elu ja tuhka võtnud ja briketti tassind ja lund ajand jne. mul on ka koerad koguaeg old, olen tööl käind, lapsed suureks kasvatand ja figuur, juuksed ja nägu alati ilusaks tehtud
suhtumise küsimus
 
hakkab jälle peale 16. jaanuar 2007, kl 10.01
see enesekiitlemine stiilis küll-ma-olen-jube-tubli-saan-raskustega-lenneldes-ja-NB-mukitult_hakkama.
Kui siia on juba vaja tulla niimoodi kirjutama, siis on küll nendel ilusatel ja hoolitsetud kodukanadel millestki puudu !
 
ei tea 16. jaanuar 2007, kl 10.33
Minu ema(nüüdseks mulla all) on ka terve elu elanud maamajas,pidanud loomi,kütnud kõik ahjud üksinda.Mitte kunagi ei läinud tema välja ehk siis teiste inimeste sekka,olgu see poeskäik või niisama küllaminek,kui poleks sättinud oma juuksed,kergelt toonitanud huuli ja natuke lõhnaõli.
Tänapäeval ikka palju rohkem vahendeid ja võimalusi end kiirelt korda teha,et teistel meeldivam selle inimesega suhelda või kasvõi temaga ühes ruumis viibida oleks.
to: täpselt,
Kas tahad õelda,et rapsid oma tuhased riided ja kassikarvad maha ja tõttad sellisena kiiruga poodi,arvad ,et see on sinumeelest õige ja teistele inimestele meeldiv vaatepilt.Häbi,kui naine ei suuda aega 10 minutit iseenda jaoks.See rohkem laiskuse asi.
 
ki 16. jaanuar 2007, kl 14.10
no ma olen jah ylekaaluline ja rippuva kohuga aga see siis synnitamisest veel pole lahti saanud.. soeng korras ja igapäev ikka erinevate riietega... ja yldse kui sulle ei meeldi siis ära vaata selliseid inimesi... sul ka omad vead
 
irw 18. jaanuar 2007, kl 13.16
sellepärast te teiseringi naised oletegi
 
öök 19. jaanuar 2007, kl 23.22
Sa IRV oled oma mölaga ära tüüdanud,igale poole topid oma arvamusi.Sina ehk oled teiseringi mees.Vaata,et sa oma naist siis ära ei koorma,tee tema eest kõik kodu tööd ja kõige lõppu sünnita ka tema eest.Nõme oled...
 
Ehh :) 26. jaanuar 2007, kl 19.48
No mina ka olen kodune, hetkel lapseootel. Kui välja lähen, siis enam tõesti ei viitsi ennast värvida - mukkida, kuid teen seda aeg - ajalt siiski. Olen saanud elukaaslaselt aga hoopiski pahandada, tema on ju see, kes peab minu järel ootama, kui enne väljaminekut endale krohvi näkku panen. Samuti saan riielda, kui liig tumedat huulepulka kasutan.
 
3 lapse ema 29. jaanuar 2007, kl 15.23
Mitte kunagi ei lähe jumestamata ega dressides isegi mitte külapoodi! Ei läinud enne rasedust, ei raseduse ajal, ei siis kui kodune olin ega mitte kunagi ei ole kasimata ka kodus! Ja seda mitte kellegi teise arvamuse pärast vaid enese heaolu nimel! Lihtsalt enesest peab lugu pidama ja ennast armastama siis teevad seda ka teised!
 
lammaskalts 05. veebruar 2007, kl 17.27
no ikka lähen küll dressides külapoodi! ajaksin küla kanad ka naerma, kui meigitult ja kostüümis vorsti-saia ostma läheksin.
 
n 09. veebruar 2007, kl 23.30
meigitult külapoodi, hea nali tõesti. Pane veel mini ka selga, kopameestel s.itaviskajatel hea pilk peale visata
 
jätk viimastele 16. veebruar 2007, kl 11.48
ja külamuttidel hea pläkutada et vaata kui litsakalt riides
 
iga asi omal kohal 25. veebruar 2007, kl 23.24
Kas tõesti keegi kohalikku külapoodi mineku eel end jumestab? Või tahtis mõni naine oma arust endast head muljet jätta, aga enesekiitus läks haisema?
Ja mis neil dressidel siis viga on, et raske toidukotiga poest tulles seljas kanda ei kõlba? Ega keegi öelnudki, et ta laudadressidega poodi tuleb.
No mida imestatakse, et külamutid ütlevad, et litsakalt riides, kui nähaksegi toitu ostma tulles litsakas välja - soengus, meigitud, miniseeliku ja tikk-kontsadega.
 
eva 08. märts 2007, kl 23.58
minu mees ütleb jälle et käigu ma kodus ikka dressidega sest omas kodus peab inimene ennast ikka vabalt tundma..aga mina sätin ja värvin end enne kui mees koju jõuab:))
 
kuidas võtta 12. märts 2007, kl 15.58
Mina pole oma elus päevagi kodune olnud, kool, ülikoolja siis töö. Elan-töötan Tallinnas. Aga ma ei ütleks, et mukkimise ja riietega erilist vaeva näeksin - ikka teksad ja kampsun tööl ja dressid- T-särk kodus. Eluilmas pole enne kodust väljaminekut meikinud ega soengut teinud, lihtsalt pikad juuksed. Värvin nii palju, et juukseid 1x kuus + ripsmed püsivärviga tumedamaks ja minu meelest täiesti piisav. Ma läheks hulluks, kui pidevalt ennast sättima ja mukkima peaks, eriti kiirel tööpäeva hommikul-brr!
 
meees 14. märts 2007, kl 17.17
Ärge unustage brasilia bikinit! Ilma kohe ei tohi mitte! Ise veel naised!
 
? 14. mai 2007, kl 01.49
mis, mu 84 aastane vänatädigi keerab lokid pähe, ehkki elab üksinda suures majas ja imetleb oma aeda ja lilli. Kui küsisin kas ta läheb kuhugi siis kostis ta sellepeale, et tema lilled ehmuvad koledasti kui sassis sorakatega vanamutti näeb.

Naine peab alati kaunis välja nägema ka siis kui ta õue ei lähe, see on rohkem sisetunde küsimus, ma leian!
 
nelli 25. mai 2007, kl 17.31
Tuleks ikka leida kuldne kesktee- kodus tunda ennast vabamalt ja tööl sätitumalt. Ise küll kodus olles vabal päeval ei värvi, kui poodi lähen jumestan natuke silmi ja kõik. Tööl on rangem riietus ning rohkem välimusele rõhk pööratud. Muidex rasedana võib naine olla väga kena ja sel ajal peaks natuke rohkem rõhku pöörama välimusele, siis ise ka rõõmsam jne. Mulle öeldi omal ajal komplimet, et pole nii ilusat rasedat veel näinud ja see siiamaani üle 10. a meeles.
 
olen kodune 05. juuni 2007, kl 21.04
Teatud probleemi tõttu olen kodune ja ei vehi lapiga, kord nädalas koristan, tavaliselt neljapäeval. Pesumasina panen käima laupäeva hilisõhtul.Pühap. enne pere ärkamist panen pööningule kuivama. Reedel teen toitudega ettevalmistused, et nädalavahetuse saaksime perega olla, käia mitmel pool kogu perega.

Olen puhas ja kammitud, eriliselt värvinud pole kunagi ja nüüd peaaegu naturaalne.

Mu mehel vist selline vilets maitse, aga talle ei meeldi ülehoolitsetud naised krohvikihi ja õõvastavate küüntega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!