Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
saated jätavad ükskõikseks
 
ykskõik 06. märts 2007, kl 09.06
Mulle tundub, et see, et siin rubriigis ja ka "Hea saate" rubriigis nii vähe kirjutatakse, on tingitud sellest, et saated jätavad ükskõikseks. Huvitav, kas näiteks Eesti telekanalite saated on teie meelest üldiselt head või halvad? Või lihtsalt igavalt keskpärased?
Minul näiteks oli kahju, et TV3 oma seitsmeste uudiste diktorid lahti laskis. kuidas teil?
Jne
 
kama 06. märts 2007, kl 23.19
täitsa kama, sest iialgi ei vaadanud tv 3 seitsmeseid uudiseid. vaatasime kas Kanal 2-st või vaatab laps üldse ETV lastesaadet.
inimestel pole ju aega telekat vaadata, vaataks küll, aga kust see aeg võetakse?
 
uzz 07. märts 2007, kl 15.20
kirjutatakse vähe, sest ollakse harjunud feministi nurga või halva kogemusega.
 
Irvik Kass 08. märts 2007, kl 09.55
Võib-olla kirjutatakse siin nii vähe seetõttu, et ei peeta telesaateid nii tähtsaks asjaks, et neile omaette rubriik pühendada?

Nali naljaks. Ka mulle ei meeldinud TV3 diktorite lahtilaskmine. Reporterit olen vaadanud esimest ja viimast korda - ei ole minu maitse, horoskoobid jätavad mind kah ükskõikseks... TV3 uudiseid vaatasin alati, kui selleks ajaks koju jõudsin. Lausvihale ajab spordiuudiste ärakaotamine - niipaljukestki siis ei raatsita vaatajatele positiivseid emotsioone kinkida! No kes tahaks päevast päeva vaadata rubriiki "Õnnetused ja kuritööd", mida esitab morni näo ja jõnga silmavaatega mees?
Aga lõpetuseks tahaks TV3 hoopis kiita: eilne "Masterminds" oli oma dokumentaalsusega meeldiv vaheldus üha ühenäolisemaks muutuvate seriaalide seas. Ja haakus väga hästi teisipäevase CSI:NY osaga, milles esitet "roim raamatute pärast" oli väga tõenäoliselt just Hoffmani juhtumist inspireeritud. Selline sidusus mulle meeldib.
 
Dame Ali 08. märts 2007, kl 21.20
absull ei koti, kes uudiseid ette loeb; aga tv3 diktoritega käituti ebaõiglaselt.

eesti telekanalite saated on sisutühjad mölasaated mõttetute inimestega või siis mitte nii sisutühjad aga aeglased, st tegevustik hargneb nii pikkamööda ja inimesed räägivad mökitades/kokutades - lihtsalt ei suuda jälgida. Aga on erandeid, osoon nt läheb mõnikord peale, jt sarnased teadusesaated. Seevastu bussid-baarid - see on ju kõige ehtsam piinamine.

MTV generatsioonile on eriline piin mõnda aeglaselt rääkivat inimest kuulata. Uudistes Bush kõnet peab, võib kõnepauside ajal minna kööki võileiba tegema: "And the kingdom of evil..." ja siis 10 sekundit pausi ning konksninaga mees jõllitab kaamerasse - fun :D

Enamus elab end heas või halvas kogemuses välja, pole veel rahvale teadvustunud, et saadete rubriik ka olemas. Kui seal hakataks korda looma nagu nt geelküünte ja ostu-müügiteemade puhul, siis harjuks rahvas varsti ümber.
 
Elena 09. märts 2007, kl 13.36
No mulle see Masterminds ei meeldinud - igav. Mote ise oli hea, kuid teostus, no ei meeldi. Mingit tegutsemist seal eriti ei olnud ja osa lihtsalt venis ja venis nagu tatt.
Mis mulle aga hetkel meeldib on uus MTV3 sari Vanished. Vähemalt algus on sel lahe.
 
.. 09. märts 2007, kl 17.23
mind ajab ka vihale eestlaste mökutamine ja kokutamine..
 
Immobilaare 09. märts 2007, kl 20.19
Vahin elu aeg soomet. Selle õrval eesti paljud saated ebaproffessionaalsed, igavad, edevad, magedad. Räägitake igavate inimestega. saan aru, et väike rahvas ja huvitavamaid pole võtta, aga mis teha. kanal 2 eriti labane.
 
ah ja oh matkal 10. märts 2007, kl 09.13
Aga miks need diktorid üldse lahti lasti. Mul see koht vahelt ära.

Aga enne vaatan TV3 uudiseid, kui pikka ja mõttetut Kanal2 uudistereporterit. See saade on ikka hullult pikaks venitatud ja nii kollase maiguga.
 
riinu 10. märts 2007, kl 21.20
elan kahjuks välismaal, seetõttu igatsen just etv saateid. meeldivad tähelaev, osoon, aunaste, prillitoos, klaaspärlimäng, op. kõik ei tule praegu meelde. meeldivad eesti telelavastused, filmid.
mina küll ei leia, et eesti inimesed kokutaksid või mökutaksid.

aga Kanal 2 on täiesti rumal ja labane ja ega tv3-gi eriti parem ole. täiesti ajuvabad ja haiged on lõputud politseisaated, toidutegemissaated, mingid lollid loosimised ja loteriid. neid ei vaata iialgi.

soomlastel on muidugi rohkem sisukamaid ja arukamaid saateid. aga meil ei kutsuta ju arukaid inimesi telekasse esinemagi. kust me neid sisukaid saateid siis saame.
 
ykskõik 11. märts 2007, kl 07.02
Politsei- ja krimisaated on minu jaoks ka täiesti vastuvõetamatud asjad.
 
tv 3 12. märts 2007, kl 12.27
minu arvamus: see, et ahti lasti, pole midagi hullu, ikka võib kui nad ei täida oma eesmärki.. aga see, et asemele pandi Treier.. no nüüd ei sünni see värk ikka üldse vaadata

reporter küll kollane aga samas teen samal ajal süüa ja vestlen perega tühjast-tähjast ja niikuinii ei kuulaks täiega, lihtsalt kõrval lahti ja saan uudised teada
 
ebi@ebi 14. märts 2007, kl 14.35
Milleks neid uudistesaateid üldse õhtusel ajal nii palju vaja? Kas inimestel maohaavu vähe või pole midagi inimlikumat näidata?

Ne nadu tsitat pravdu maladoi tselovek, asobenno posle uzina - psühhohügieeni kuldreegel ühte lausesse kokku võetud.
 
riinu 14. märts 2007, kl 20.36
vot mina ei kannata samuti neid pidevaid uudiseid. eriti tihedalt on neid raadios. ma saan aru, et kui tegemist oleks mingi eriolukorraga. aga iga poole tunni tagant ühte sama mula kuulata viskab ikka üle küll.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!