Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Minemine ja Tätte
 
kõnnin kah 23. märts 2007, kl 17.06
Kas teile meeldib saade Minemine ja Jaan Tätte. Minu meelest on saade hüplik ja pealiskaudne, just seetõttu olen vaadanud ainult üksikuid osasid, kuigi mulle muidu reisisaated meeldivad.
Tättes olen lausa pettunud. Mulle meeldivad väga ta laulud ja Selveri supireklaamid, muu looming suhtvähe. Aga praegu minemises on ta kuidagi lihtsalt hooletu välimusega (seejuures mitte reisisellilikult hooletu, vai kuidagi juhuslikult) ja tekitab minus kaastunnet, et mis ta vaeseke peab ennast suurel luksusleval sõiduga vaevama.
Seejuures oli ta ühes teises saates neegripoistega väga tore ja vahetu.
Nii et minu meelest on saade väga kõikuva tasemega ja Tätte ei suuda seda päästa.
 
mine õige... 23. märts 2007, kl 19.21
Ebameeldiva olemisega. Ütleks - põterdav ja töterdav hale kuju.
 
Tuleks õppida parimatelt 23. märts 2007, kl 19.29
Vaadaku õppe eesmärgil Subbotejat Kanal2-es laupäeval 13:00
Neil saatejuhtidel on reisisaadetes kodutöö alati tehtud. Nii palju huvitavat saab teada väga vaimukas esituses.
Nad on saanud juba kahel korral ülemaailmsel konkursil esikoha. Edestanud BBC ja teisi ülemaailmseid kuulsusi.
 
Talvike 23. märts 2007, kl 23.02
Tättel pole vigagi oma muheda ja vahetu olekuga, aga ma ei või kannatada meestel pikki juukseid, kui need on hoolitsemata, st. kammimata ja pesemata, jätab väga räpaka mulje.
 
l 25. märts 2007, kl 22.20
nats mömm tundub jah, aga ju see ta olek, ta ei viisti teeselda ka kõva meest, on nagu on
 
vanaproua 28. märts 2007, kl 05.08
jah,nõustun teemaalgatajaga - tõesti on lihtsalt jõleda räpaka ja kasimata välimusega see Tätte. Piinlik vaadatagi ja veel telemehed kaameratega sellist salvestamas. Siiani kõik tema kirjutised meeldinud,kuid just räpakusega kõik ilusa ära nullinud.Oma üksikul saarel olgu või aastaid pesemata ja kasimata,kuid miks pakutakse seda kõigile ja veel teles,laevas jne.
aga Subboteja tegijad küll supermehed ja alati huviga vaatan,kuigi see pisike Zukerman emotsionaalsusega häirib küll - saated aga meeletult huvitavalt tehtud ja see kõige tähtsam,räpakust ei kusagilt näha.
 
vanaproua 28. märts 2007, kl 05.18
.....niipalju lisaks,et austust vaatajate suhtes võiks ikka saatejuhil olla. Ikkagi saatejuhiks võetud ja mitte endale tilu lilu tegemiseks.....nagu paljukirutud karvane ja kasimata Mart Laar.
Kas eesti mees ongi siis selline. Pole siis mingi ime,et leitakse mujalt maalt hoolitsetud ja hoolivaid mehi abikaasaks ja ollakse kurjad meie ilusate hoolitsetud tüdrukute peale,kes eesti meest ei vaata ega taha.
Kes välimuselt räpakas see ka sisemuselt samasugune hoolimatu ja räpakas.
 
mari 28. märts 2007, kl 12.11
saates ju reisimise ja rändamisega tegu, kas tõesti peavad mehed matkal ülikonna ja lipsu ja lakutud geel-soenguga käima? mulle küll tätte meeldib, ta on selline nagu on, jääb ikka iseendaks. ja saated on huvitavad. kellele ei meeldi vaadake oma subbotejat edasi ja milles küsimus.
 
ikkagi häbi 30. märts 2007, kl 23.46
kaitske jah räpakat ja kasimatut, ka reisil olles hoitakse ennast korras välimuse ja hügieeni mõttes. Keegi ju ei nõuagi kikilipsu ja ülikonda.
 
kuu 31. märts 2007, kl 15.33
Saan aru küll, et siia rubriiki koonduvad negatiivsed emotsioonid, aga ei saa vastu panna ja kirjutan siia ikkagi oma positiivse arvamuse :) Tätte on väga lahe kuju.. näib nii lihtne aga samas sügav.. ja vaevalt et ta seal must ja kasimata on, lihtsalt selline tuulest sasitud rännumehe look :) Sobib tema olemusega mu meelest väga hästi.
 
mh 06. aprill 2007, kl 09.19
mul sai täna siiber tättest ja minemisest. terve saate aja tema jura kolumbusest kuulata...seda õpitakse ju koolis...ja tema kasimatut kuju vahtida...tänan väga. enam seda saadet ei vaata.
 
Celia 12. aprill 2007, kl 21.12
liiga palju näidatakse Tättet, võiks kogu selle aja näidata selle koha inimesi, nende tegevusi, võtteid loodusest,linnavaateid jne. Tätte jutt suht hõre kah, rohkem räägib, kui mõnus on võõrsil kodust kohvi juua jms!!!??? Ma ei vaata sellepärast, et ei jaksa Jaani kogu aja vahtida. Tema välimus ei lähe korda... eriti.
 
n25 17. aprill 2007, kl 07.46
Pisut igavaks on läinud jah need saated, ja hüplevaks ka. No kuulge, hüpata Jamaikalt Indiasse - kas tõesti ei leidnud 10 minutit asjalikku Jamaika materjali veel, et pooltund välja venitada??
Aga alguse saateid vaatasin huviga - kuidas Egiptuses lund sadas ja Maroko saated olid ka põnevad.

Huvitav, mina mõtlen Minemise ajal ühele teisele asjale. Tiitrites on pärast näha ju, et kaamerat hoidis Tiina Park.
Minu mõte jookseb siis sellises liinis, et kahekesi nad rändavad... ja öösel väsib vaene Jaan liiga ära, et päeval end kammida enne, kui tädi kaamera kätte võtab. Või noh... mingi totakas naeratus on Tättel näol kogu aeg... mul pole uduaimugi, milline ta tegelikus elus on, aga võiks ju oletada, et inimesed naeratavad nii alati peale võimsat ööd....
Jah, olen riivatud mõtlemisega :D
 
asjamees 20. aprill 2007, kl 11.33
Tätte on täielik out. Karvas, lodev ja räpane. Taolist saadet vedas kunagi Matvere. Matvere oli alati korralik, stiilne. Jättis väga meheliku ja seksika mulje. Tätte on kaltsakas.
 
Liisa 22. mai 2007, kl 13.46
Kui ei meeldi ära vaata.Või mine ise saatesse ja tee paremini.
 
täts 29. mai 2007, kl 10.28
Tätte kuju on väga hea, lauludest ja jutust ei hakka rääkimagi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!