Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
teatripreemiate saade ETV-s
 
ahastaja 27. märts 2007, kl 22.12
No miks ometi nii ebaintelligentsed saatejuhid on näitlejaid intervjueerrima (loe: piinama) saadetud. Piinlik on näitlejatel ja piinlik on vaadata. Eriti jube on Anu Välba (nõmedad küsimused), aga tegelikult mõlemad.
 
pisi 27. märts 2007, kl 22.23
minu meelest on (oli) alguses häiriv see, et nad auhindade kätte andmise ajal näitlejaid intervjueerisid, selle asemel, et üritust näidata.
 
t 28. märts 2007, kl 10.45
vaatasin ka, et tõeline õudukas. mittemidagiütlevad küsimused, täiesti asjatundmatud, piinlikud vaikusehetked jne.
 
saadet 28. märts 2007, kl 23.22
ei näinud, küll aga kuulasin anu välbat raadios, "ooperigurmaani" saates. no on tõesti mittemidagiütlev inimene. ei saa aru, miks ta üldse sinna kutsutud oli.
 
vaataja 28. märts 2007, kl 23.27
A.Välba oli nagu karumõmm oma pruunide riietega:)
 
kah vaataja 30. märts 2007, kl 00.36
oli jah nagu karumõmm.:) ma ka vaatasin nii. ja tõesti väga piinlik oli. igas teises lauses oli mõni sõna saatejuhtidel vigane. mõtetud küsimused ja asjakohatud märkused. väga mage.
 
kristel 01. aprill 2007, kl 20.29
Ma ei saa aru, kaua ETV Välba ja Reikopi seljas ratsutab. Pole nad mulle kunagi meeldinud, sellel üritusel olid nad nagu teisest maailmast. Ettevalmistus oli vist küll null - kuidas sai Välba küsida Mari-Liis Lillelt "Kas olete Tiit Sukka "Voldemaris" näinud ka?", kui ta mängib samuti seal?? Tule taevas appi!
Alati need ühesugused kramplikult kiipsmailing-grimassis näod ning nende endi arvates energiline küsitlemismaneer ja teravmeelsed küsimused. Kui tahavad nii väga igalpool esineda, siis võiks natuke tempot maha võtta, ergutid sisse võtmata jätta. Tahaks näha saadet, mitte saatejuhtide säravaid hambaid.
Tore, et üldse tehti ülekanne, kuid oleks tahtnud siiski nt kasvõi kõikide teatrite tervitusi näha. Ehk kui juba nagunii korrati, siis oleks võinud ju näidata tervet üritust, mitte sedasama uudistesaate tühimikuga juppi (uudiseid küll korduse ajal vahele ei näidatud, kuid vahepealset ürituse osa samuti mitte).
 
khm 11. aprill 2007, kl 16.49
ja kes siis teie vingatsite arvates oleks pidanud seal olema - "armastatud" Aunaste või "armastatud" Linna või "veelveelveelrohkemarmastatud" Võsa????!!!!!!!!
Ja see, kes väidab, et Reikop ei tea midagi teatrist ja näidenditest, siis ole hea .....ära enam väida onju - sa ilmselgelt oled puu otsas liiga kaua olnud!

ja kokkuvõtteks......kui niiväga ei meeldi, MIKS KRT TE SIIS PASSITE SEAL TELEKA EES KOGU AEG???
minge parem õue jalutama - uskumatu lihtsalt
 
fifunja 22. aprill 2007, kl 10.05
Mine ise.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!