Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
eesti filmid----ohhhh
 
jossw 29. mai 2008, kl 18.55
kurb,aga siiski ei kannata eesti filmid ka teleseriaalid ikka kriitikat,jamad nad on ja selleks ka eesti jääb
 
reha 30. mai 2008, kl 01.13
Missugune intelligentne ja läbimõeldud teemapüstitus siin. Ja ära jumala eest oma arvamusele mingi põhjendust anna.

Sarjade kohta eriti midagi öelda ei oska (viimane eesti sari mida vaatasin oli vist Õnne 13, vähemalt 10 aastat tagasi) filmidest on mulle 'Nuga', 'Sügisball' ja 'Magnus' ikka meeldinud.
 
?! 12. juuni 2008, kl 20.32
no aga ei pea ju vaatama kui kriitikat ei kannata.
võiksid ju ise filmitööstusesse minna ja teha seda mis sinu meelest tase on.
 
Elukas 18. juuni 2008, kl 16.23
No mina olen juba hakanud kahtlema väidetes "kui ei meeldi, tee ise paremini". See kõlab kuidagi nii "teenage". Kõike asju ei saa elu seeski "paremini" teha, selleks ongi vastavad inimesed õppinud, teinud, selle eest raha, tunnustust, au-ja kuulsust vms saanud. Pigem on siin küsimus selles, kuidas, kui palju ja kas üldse kritiseerida ja mida. Mõni asi on lihtsalt nii täiega üle hinnatud, et tapab. Aga see on igal pool nii, mitte ainult meie kaunil filmimaastikul. Ja üldse on pigem nii, et kui tegija kritiseerib kolleegi, näib see kuidagi ebaloogilisem. Oluline on saada paremaks tegijaks ja adekvaatsemaks arvustajaks, sest tulemus ju loeb. Või mis
 
reha 20. juuni 2008, kl 09.56
Sellega olen mina ka nõus, et see "tee siis ise paremini" argument on natuke nõme, sobiv on ta väga vähestes olukordades. Kas siis restoranis ei tohiks ka toidule märkusi teha kui ma ise paremini ei oska?

Mind häiris teemapüstituse juures just see lakoonilisus - kritiseeritakse, aga põhjust ei anta. Ja mis veel "parem" - kogu riik tehakse (tema meelest) kehvade filmide pärast maha - mõtlen seda "nad on ja selleks ka eesti jääb" lauset. Tekib kohe silme ette pilt inimesest, kes tegelikult filmidest üldse ei huvitu ja näeb seda 1-2 Eesti filmi, mida sel aastal kõige rohkem promotakse ja kuna need ei ole nagu teised filmid (Ameerika, Suurbritannia jms, kus enamik Eestisse jõudvatest filmidest on pärit) ei oska/taha ta neid hinnata.
 
Notsu 25. juuni 2008, kl 23.25
Debiilik oled, teemaalgataja.
Mis kuradi teema see üldse on? Issand jumal küll, aed ja aia auk jne.
 
FWVHILM 11. detsember 2023, kl 15.52
https://arhiiv.err.ee/video/kategooria/film
https://www.efis.ee
 
kunagine 01. veebruar 2024, kl 11.20
Õnne 13 on vaadatav aga nüüd kui advokaat Sumberg välja kirjutatakse, sest näitleja ütles, et ta enam kaasa ei tee, läheb sari kindlasti magedaks. Evelini osa pole kah näha, võiks tagasi kolida ja Maria oma emale ehitatud majast välja lüüa ja ka enda suurest majast tolle mehe välja ajada, sest enda lastele vaja elamist säilitada. Kõrvaltegelaste najal pole seriaal enam see.
Muidu uuemaid Eesti filme ei vaata, ei meeldi lihtsalt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!