Saan teemaalgataja murest täitsa aru. Osad naised ongi kitsaste puusade ja laiade õlgadega V-kujulise figuuriga.
Aga mina soovitan muuhulgas (lisaks teistele trennidele) ikkagi bodypumpi, see vormib keha ühtlasemaks. Reisi, tuharaid treenid suuremate raskustega, õlgu, ülaselga, rinnalihast, käsi väiksemate raskustega, s.t. põhiraskus läheb ikka keha allaossa. Olen trennis silmanud paari sellist naist, kelle keha ülaosa on niigi lai ja nad treenivad topelt raskustega laiust veel lisaks, samas kui kükke teevad kesiste raskustega. Aga noh, mina ei lähe neid ju õpetama...
Ma võin kinnitada, et üldmulje jääb treenitud naisest väga hea, lähemal uurimisel muidugi näeb oskaja vaataja, et tegemist on V-kujulise figuuriga, aga see ei hakka häirivalt silma. Pealegi saab kanda selliseid riideid, mis optiliselt puusa suurendavad jne.
P.s. õnnetule laiapuusalisele: mina isiklikult ei tunne mitte ainsatki naist, kes sooviksid kitsaid puusi ja suurt büsti. Päris tõsiselt! Soovitakse ikka proportsioonis liivakella kujulist figuuri.