Nooremana olin peenike,ei pidanud vaeva nägema,et figuur püsiks.
Mõned aastad tagasi oli mu elus väga stressirohke periood,mille tõttu hakkasin alkoholist ja toidust lohutust otsima. Normaalne oli praktiliselt iga õhtu juua mõned 0,5l siidrid,ginid ja süüa burgereid,krõpse jms ebatervislikku.
Nii see jätkus siis umbes pool aastat vähemalt,ise ma muidugi ei näinud,kuidas keha muutus suuremaks.
Ühel hetkel tegi sõber märkuse,et mis minuga juhtunud on,et olen suuremaks läinud. Muidugi õhtul kodus nutsin selle pärast. Järgmine päev pidin sünnipäevale minema ja tahtsin jalga panna oma lemmikteksased,mida polnud pikka aega kandnud. Pidin shoki saama,kui need teksased ei tulnud mul enam üle tagumiku. Vaatasin siis ennast peeglist ja sain aru,mis toimub: mulle hakkas vaikselt "ujumisrõngas" tulema,kintsud olid nii jämedad,et seistes jalad koos,puutusid need kokku,lisaks suur tagumik ja punnis kõht,nagu ootaks last. Nägu oli ka ümmargune. Kaal andis ebameeldiva vastuse-80 kg. Varem oli see olnud tavaliselt 60-63 ringis (pikkus 173 cm)
Sel hetkel tuli mõistus koju ja sain aru,et kui nii jätkan,siis see 100 kg ei ole enam kaugel.
Samal hetkel loobusin igapäevasest napsutamisest ja rämpsust ning hakkasin end liigutama. Umbes kuu aja pärast nägin juba,et asi toimib. Kulus mitu kuud,et oma keha jälle normaalseks saada.
Miks ma oma kogemusest kirjutasin?
Just seetõttu,et enamikel juhtudel inimene sööb end ise suureks,nii nagu minuga juhtus. See jutt suurest kondist ja jumal teab millest veel,on lihtsalt jama.
Paks olla EI ole normaalne. Samamoodi EI ole normaalne liiga kõhn keha. Normaalkaal ja ilus naiselik keha ON normaalne. Mind ennast ka häirib see ülekaalu propageerimine. Kui inimene endast vähegi hoolib,siis ta on normaalkaalus ja tunneb ennast hästi. Linnapildis on praktiliselt iga teine inimene juba ülekaalulisusele kalduv,tihti näeb ka otseses mõttes pakse. Hesburgerites,mäkkides trullakad koolilapsed sagedane nähtus jms. See on kohutav. Inimesed õppigu normaalselt sööma ja end liigutama ning pekid hakkavad sulama. See on võimalik kui ise tahta,sest mina sain veel õigel ajal "jaole" ja suutsin end taas normaalsesse vormi ajada. Praegu olen rahul-ilus naiselik keha ja midagi ülearust kuskil ei võbise,trenni teen ka.
Kui vaatan neid pilte,mis tehtud siis kui suurem olin... see on lihtsalt ebameeldiv.. mõelda,et lihtsalt sõin ja jõin endale pea 20 kg selga.
Kui kõik samamoodi jätkub,siis paraku normaalkaalulisi inimesi enam varsti eriti ei olegi.
Jälgide linnas,see üllatab ennastki,kui palju te tüsedaid näete. Eriti laste seas. Ja neid tuleb aina juurde. Seda EI PEA tolereerima!