Kui kehakaalu pärast noritakse ja nimetatakse kõhnaks, kondiseks (kusjuures ei ole kondine ega ülekaaluline) siis tahaks just nimme kaalus veel alla võtta. Väga vastik on selline teguviis ja see tuleb pereringist.
Ära kunagi tee selliseid otsuseid teiste pärast. See on sinu keha, ole parem nagu oled, sina ise tunned, kas sul on hea või halb, tee ka oma valikud enesetunde põhjal.
ma olen enda puhul täheldanud et naissoost kolleegid nimetavad mind kondiseks. samas tegelikult ei ole seda. ja ka mitte ükski mees ei ole öelnud, et olen kondine vaid hoopis, et olen ideaalse figuuriga - spordiklubis asutuse ühisel treeningul ka oma meessoost kolleeg teiste naissoost kolleegi juuresolekul. seega, väga vabalt võib olla ka sinu puhul hoopis tegemist sellega, et ollakse kadedad. enda puhul olen sellest ammu aru saanud, et naiste kadedus on ikka väga laiahaardeline :-)
Pereringis kondiseks nimetatakse võib olla murest sinu pärast, kui nähakse, et vaatamata oma kõhnusele ennast muudkui söögiga piirad. See on sama õudne, kui kaaluklubis mõni kurdab, et peab hakkama kiiresti dieeti pidama, kuna on juba nii paks, tervelt 50 kg Rohkem ikka tänapäeval sõimatakse kõiki paksudeks ja pekisteks, eriti madala enesehinnanguga meeste poolt