Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
trenn ja toitumine kaalust maha saamiseks
 
Emma 16. november 2012, kl 16.59
Lisaks mu toit siiski sisaldab mingil määral valku, seda ei lihtsalt lihase kasvatamise seisukohast piisav. Pealegi pidi treeningu mõju olema selline, et see annab teatud impulsi, et kõik valgud lihaste metabolismiks kulutada, muidu tavapärasel läheb mingi osa valkudest raisku. Ma ei tea, kui palju see tõele vastab...

Isegi näljutajatel langeb enamasti rasvaprotsent, aga lihtsalt selle kõrvalt on lihasmassi vähenemine intensiivsem kui normaalse toiduga kaalulangetajal, kes lisaks trenni teeb. Kõige hullem on see, kui nad pärast oma dieedid katki jätavad ja siis on kaalus juurde võttes rasvaprotsent oluliselt suurem.
Kõige rohkem propageeritakse praegusel ajal sellist kaalust maha võtmise viisi, et samal ajal kasvatad lihast ja kaotad rasva. E. siis saad juurde 1 kg lihast, aga kaotad 3 kg pekki. Kogu kaalulangus on siis aeglasem, aga sageli püsivam.

Noh, mina tahan teha rohkem kahes faasis kaalulangust e. siis alguses kaotan üldkaalu ja siis juba positiivsete emotsioonidega keskendun rohkem sellele rasvaprotsendile eraldi. Tegelikult seda ei ole ilmtingimata vale lähenemine, lihtsalt teistmoodi... Ja tüübilt olen tõesti ektomorf, lihtsalt rasedusega ja teatud haiguse/ravimite tagajärjel võtsin järjest kõvasti kaalu juurde :/
 
anni321 07. oktoober 2013, kl 00.14
vahetasin 1/3 toidust õunte vastu augusti lõpus. muu elamine sama aga 3,5 kg kehakaalust kadunt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!