Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Rindade kasv
 
Nooruk 26. detsember 2011, kl 21.23
Tere.Mul on selline mure,et ma olen 15(kohe,kohe 16)ja mul on nii pisikesed rinnad.Okei,mitte päris pisikesed,aga ikkagi suhteliselt väiksed.Ühel mu sõbrannal on nagu mega suured(päris selliseid ma ka ei tahaks)aga jah,tekitab natuke kadedust ka..Ega nagu selles mõttes,et rinnad pole mingi suur asi,aga ikkagi ma tahaks ka suuremaid..Endalgi on ilusam vaadata,kui seal pluusi all on midagi..(nagu päris pesulaud ei taha ka olla)Aga jah,küsimus on siis selles,et kas mu rinnad kasvavad veel või jäävadki nii minideks?Ja,miks mu rinnad valusad on?Vahel kui ming asi või mida iganes vastu läheb,on suhteliselt valus..Miks see nii on?Ja selline asi ka,et mulle meeldib kui rinnahoidja paelad on suhteliselt pingul,aga kas need peaksid olema just lõdvemad?Kas see mõjutab midagi ?
Aitähh abi eest
 
N 26. detsember 2011, kl 21.32
Muidugi kasvavad veel, keha ju veel muutub naiselikumaks - puusad lähevad võib-olla pisut suuremaks ja muu ka ... Ja miks valusad on? Tihti on nt enne päevi valusad, aga kui suvalistel aegadel, siis ma ei oska öelda. Ma arvan, et rinnahoidja paelad on siis normaalse tugevusega, kui pärast mingeid punaseid rante alles ei ole.
 
XXX 26. detsember 2011, kl 21.33
Ma ei tea, kui mul rinnad kasvasid, siis mul ka valutasid. Järelikult sul veel natuke kasvavad siis, kuid sinu vanuses on suurus enamasti üsna välja kujunenud, nii et silmnähtavalt suuremaks nad vaevalt lähevad. Pead leppima sellega, et sinust saab väikeste rindadega naine.
Ja rinnahoidja paelad ei tohiks pingul olla. Suurem osa toestusest peaks ikka tulema ümbermõõdust, seega vali sellise ümbermõõduga rinnahoidja, mis sul tihedalt ja kindlalt keha vastas on. Paelade toestuse osa on teisejärguline, ära neid liiga pingule tõmba.
 
mammograaf 26. detsember 2011, kl 21.36
Peaksid hakkama suguelu elama, siis saab kõik korda! Rinnad tahavad lutsimist ja katsumist, siis kasvavad ka kobedamad. Valutavadki sellest soovist, võime teha nii, et Sul tulevad suuremad, kui sõbrannal! Ja rinnahoidjat ei pea üldse kasutama, kui väikesed, siis lähvad ka lopsakamaks. Ainult sportimise ajal, muidu vajuvad alla ja koledaks. Halba ei tee ka kreemitamine, maitse asi millega.
 
No 26. detsember 2011, kl 21.49
kuulge! (eelmisele). Alaealisi siin seksile ahvatlemas.
 
Nooruk 26. detsember 2011, kl 22.30
Ma tõesti ei usu,et see tuleneb suguelust..
Aga jah,ma ei tea..Ma ei taha uskuda,et mul jäävadki nii väiksed rinnad.. :S
 
Lenna 26. detsember 2011, kl 22.54
me ajal polnud koolilastel üldse rindu. arenda ajusid ja ära võrdle teistega oma iphone ega hemikaid. homme 16 saad, ja millegagi imetada pole, siis tule siia naiste sekka!
 
Nooruk 26. detsember 2011, kl 23.08
Sellist ''abi'' ma poleks küll nüüd oodanud.See ei ole eriti..ee..ma ei teagi kohe..Suhteliselt solvav oli see..
 
.... 26. detsember 2011, kl 23.25
Mina arvan,et need kasvavad veel..Kuna see on selline aeg,kus lapsed ikka kasvavad ju
 
Naiska 26. detsember 2011, kl 23.31
Ma arvan,et pole põhjust muretsemiseks.Mul hakkasid ka rinnad teistest hiljem kasvama.
 
Nooruk 27. detsember 2011, kl 13.01
Keegi ei oska midagi rohkem öelda ? Nõuanda,et mida teha vms ?
 
Mari 27. detsember 2011, kl 19.03
minul hakkasid rinna dumb 13aastaselt kasvama ja 15aastaselt olid enam-vähem ära kasvanud. Jäingi suht pesulauaks. Kui rinnad veel kasvasid, siis valutasid ka. See normaalne. Praegugi, kui nt kass otse rinna peale käpaga astub, siis on ikka valusam kui kuskile kintsule astudes.

Vaata oma ema, õdesid, kui neid on. Kas neil on suured rinnad? Kui kõigil on suguvõsas väiksed rinnad, siis eriti ära looda.

samas sõltub natuke ka üldisest kaalust - kuigi on erandeid, siis kõhnadel tavaliselt ongi väiksemad rinnad. Ehk siis kaalust juurde võttes võid natuke täidlasemad rinnad saada, kuid kilosid lisandub ka mujale.

Aga ära väga põe oma rindade pärast. Kindlasti on mehi, kes muudkui kinnitavad, et kõigepeal tikka vaatavad tissi ja et se eon kõige tähtsam - aga need ei ole normaalsed mehed, kes mingi kehaosa järgi naisi valivad.

Rinnahoidjapaelad on üksnes rinnahoidja paigalhoidmiseks. Rinnahoidja tagumine kinnitus peaks olema sama kõrgel nagu rinnahoidja on eest. St rinnahoidja ei tohi tagantpoolt üles tõusta. RInnahoidja õlapaelad ei tohi naha sisse soonida.
 
Nooruk 27. detsember 2011, kl 19.44
Suguvõsas(emal,vanaemal,tädidel)on suhteliselt suured rinnad..Ja kaalu poolest ma ei oska öelda,enda arus olen ma paks..Kaalun ~60kg (ja umbes 173cm pikk)See ei ole ju väga kõhn..
 
Nooruk 28. detsember 2011, kl 14.29
Avakale !
 
S. 28. detsember 2011, kl 18.44
minul rinnad kasvasid u.18-19 aastani...sa oled norm.kaalus ja rinnad on hellad kuna alles arenevad...2ra muretse,ole rahul mis juba olemas ja kyll nad veel 6ige suuruse ja vormi v6tavad oled suht nooruke veel :-).6ige rinnahoidja suuruse ja vormiga v6ib ka pisema rinna ahvatlevaks muuta....kysi julgelt n6u pesumyyijalt poes las aitab sulle sobiva vormi ja suuruse leidmisel.Paljud naised kannavad valesid vorme jne.Nii,et mureta.:-)
 
keeleprobleem 03. jaanuar 2012, kl 19.39
Vabandust, kas nooruk ei tähendanud varem meesterahvast, võtsin teema lahti ja arvasin, et poisil kasvavad rinnad, tahtsin öelda, et kontrolligu hormoone, aga...
 
ebaõnn 06. jaanuar 2012, kl 18.02
Ma olen 18-aastane ja rinnad lõpetasid ammu kasvamise. Mul ei ole praktiliselt mitte midagi, täielik pesulaud olen. Nii lame, et raske uskuda. Samal ajal olen täiesti normaalkaalus, kohati on pekki ülegi. Ma ei mõista.
 
Näh 18. jaanuar 2012, kl 19.38
Sõltub, mina suhteliselt hiline, rinnad olid pikalt 70D, nüüd olen mõned aastad alakaalu piiril kõikunud ja nüüd rinnad C, nagu normaalkaalus, nii ka rinnad kasvavad. Kui su suguvõsas muidu suured rinnad, ehk oled nö pikema juhtmega lihtsalt ja võtab nats kauem.
 
:) 02. veebruar 2012, kl 13.06
Ei kasva nad midagi. See on geneetiline ja saia söömisest ja katsumisest pole kasu. Minul on kaks last ja rinnaga toitmise ajal rinnad olid D ja nüüd ikka jälle AA , kurb aga tõsi. Põhiline, et saa oskaksid oma rinda kanda, ära häbene, vaid vastupidi mõnule, saad kõhuli magada, saad sporti teha jne.
 
F.P. 03. veebruar 2012, kl 16.43
Mul hakkasid kasvama alles 14 aastaselt ja 15 aastaselt olin ikka suht pesukas. Kui end teistega võrdlesin, siis oli suht nutune seis. 18 aastaselt aga oli juba D korv ja sealt edasi ikka veel kasvasid. Ausalt öeldes oleks võinud mitte nii palju kasvada. Tegelikult öeldakse et pidavat kasvama kuni 26 eluaastani või kuni esimese raseduseni. Eks see oleneb ka inimesest ja pärilikkusest. Ma arvan, et sul veel liiga vara muretseda selle kasvamise pärast.
 
tüdruk 04. veebruar 2012, kl 20.16
kui rinnahoidjad on muidu parajad, aga selja pealt tõusevad ülesse, siis kas tegemist on liiga suurte või liiga väikeste hoidjatega/ümbermõõduga ?? mis valesti on?
 
viimasele 05. veebruar 2012, kl 12.57
Liiga suur ümbermõõt.
 
SS. 22. veebruar 2012, kl 14.25
Ära muretse, loodame siis, et sul need rinnakesed veel kasvavad aga vanust juurde saades õpid niikuinii oma keha hindama just sellisena nagu see on. Ise olen kahekümnendates ja kooliajal tundsin just piinlikkust oma suurte rindade pärast :D Tänu sellele hakkasin trenni tegema, kuna arvasin, et kui kerged lisakilod kaovad, muutuvad ka rinnad väiksemaks...see üldiselt peaks paika pidama aga minu puhul läks igalt poolt mujalt ülearune osa ära aga rinnad kasvasid vaata et veelgi :D Praegu olen õnnelik ja rahul, seega usu, küll sa õpid oma keha armastama just sellisena nagu ta on
 
E 05. märts 2012, kl 10.39
See jutt, et rinnad kasvavad kuni 16eluaastani on minu arvates suht pläma, selles suhtes, et keha jõuab ajaga veel nii palju muutuda. Rinnad võivad ka peale 16.eluaastat veel nö kasvada, minul on nad küll ajaga suuremaks muutunud, kuskil 20.eluaasta juures arvasin kah, et no kui jääb AA, siis jääb AA, jah mingit C-d ei ole must saanud, aga olen täiesti rahul ja õnnelik oma B-ga.
 
K.E 19. oktoober 2012, kl 13.05
Minul hakkasid rinnad üldse 15.aastaselt kasvama(kuna siis hakkas ka mensturatsioon), siiamaani olen teistega võrreldes suhteliselt pesulaud(70A), kuid emal on B korv, niiet loodan, et ikka kasvavad veel palju. Poistelt seetõttu tähelepanust küll puudu ei jää.
 
mismõttes 25. oktoober 2012, kl 11.18
mismõttes ei sõltu söömisest või kaalust? kui ikka väga ära nälgida, kaovad rinnadki, rinnad ju suuresti just rasvkude.
rinnad kasvavad julgelt kuni 25 aastani, sõltub inimesest, osad on kiirema, osad aeglasema arenguga.
mul oli 70C nii umbes 20 aastaselt, kasvasid kuni 70DD nii umbes 25nda eluaastani, pärast kahe lapse sünnitamist on jäänud 70D, rahul :)
 
totu 05. november 2012, kl 14.59
Ole õnnelik selle üle, mis sulle antud on ja tunne ennast hästi oma kehas.. Väiksemad rinnad on mugavad, palju parem on elada nii.
Pole vaja, et tissid oleks hästi suured ja paljud mehed muudkui vahiks ja ilastaks - arvad, et siis oleksid õnnelik...?
 
kk 05. november 2012, kl 20.00
Keha areneb veel 20ndateski. Näiteks 18-aastane on passi järgi küll täiskasvanu, aga põskedel on ikkagi see reetlik beebipekk. Mul kasvasid alles 24-aastaselt normaalsed rinnad (väikesest B korvist D-ks)
 
Tüdruk 21. veebruar 2013, kl 11.16
Ei tea mina olen 13 ja mul pole isegi päevi. Ja mul ka rinnad valutav vnoh kui mu koer näiteks hüppab peale siis on valusad. Koolis ja väljas olles mind mõnitatakse pesulauaks, aga ise mõtlen ma olen 13 mul ei peagi ilgelt suured pommid ees olema.No ja enda arust ma pole nüüd nii suur pesulaud ka. Aga noh eks poisid ei saagi sellest aru , neil on põhiline et rinnad on ees ja ükskõik mis vanus sul on.
 
mida muret 02. märts 2013, kl 18.34
Mul hakkasid rinnad alles 14 aastaselt kasvama.
15 aastaselt olin 70A, põhikooli lõpuks 70D ja nüüd 21 aastaselt on 65E.

Õde oli kuni 24 aastaseni 70B, nüüd 26 ja 70D.


Valusad on sellepärast, et kasvavad :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!