Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Salendav kreem kõhule
 
Kaidi 23. aprill 2012, kl 13.06
Olen kasutanud mõnda sellist kreemi, mis on mõeldud kõhu ja puusade salendamiseks. Hetkel kasutan Leocrema Pancia Lift kreemi. Jutt karbi peal on küll ilus, kuid ei ole teada kuidas asi tegelikult mõjub või kas üldse mõjubki. Mina olen kasutanud juba paar nädalat... mõju pole väga märgata.

Põhimõtteliselt tahtsin teada teie arvamusi ja kokkupuuteid sellistest kreemidest. Kes on kasutanud? Kuidas võitlete oma kõhurasvaga?
 
. 23. aprill 2012, kl 13.13
söön hammpurgereid
 
fakt 24. aprill 2012, kl 06.51
Mitte ükski kreem ei toimi naha pealmistest kihtidest sügavamale; rasvkoeni ei jõua neist küll ükski toimeaine. "Salendav kreem" on jama.
 
Kaidi 26. aprill 2012, kl 20.02
Selge see, et kreem üksi ei tee midagi, trenni tuleb ikka ka teha.
 
minna 27. aprill 2012, kl 08.53
No lisaks trennile tuleb ikka väga täpselt jälgida oma toitumist. Tean omast kogemusest. Pool aastat vehkisin trenni teha ja toitumist muutsin vaidi veidi ning muudatused olid üsna väikesed. Kui toitumise väga korralikult kontrolli alla sain (olen siiani treeneri jälgimise all selles osas) siis hakkasid muutused väga kiirelt tulema. Kuuga kadus kaalu 4,5 kilo ja talje kahanes 4cm. Toitunud olen väga mitmekülgselt ning taluvõid pole elus enne nii palju söönud, kui nüüd :D
Seega need kreemid on puhas butafooria. Pole mõtet oma raha selle alla panna.
 
naine 27. aprill 2012, kl 14.41
ma arvan, et see teemapüstitus on nali. Keegi ei saa ju tõsimeeli uskuda, et kreem midagi muudab :-D
 
Liblikas24 27. aprill 2012, kl 16.03
Ega ainult kreemitamine yksi tulemusi ei anna,peab ikka liigutama ja trenni tegema ka.Kasutasin ka slendavat kreemi,tegin trenni,liikusin palju ja tulemused olid n2ha.Ega see ei k2i nii,et kreemitad end sisse ja kilod sulavad.
 
Lendanaguüksiksarv17 06. detsember 2014, kl 11.08
Tere. Seda kreemi võib ju lisada ka kodusele ceasari salatile. Annab mõnusa kreptise maitse. Olen provinud ja njom njom :) aww.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!