Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Jooga Nõmme kultuurimajas
 
huviline 06. mai 2012, kl 21.27
Tere, kas keegi käib Nõmme kultuurimajas joogas (juhendaja Reele Rand juures)? Tahaks teada, et kas tegu väga nö pensionäridele suunatud joogaga või võib ka 30ne naine sinna minna, et koormust ka saada ja lihaseid tugevamaks. Kas keegi teab mõnd muud odavamat kohta kus hea joogaõpetaja Nõmme ja Mustamäe piirkonnas. Kalleid klubisid ei saa lubada omale, oleks just huvitatud koolised ja kultuurimajades tegutsevatest joogagruppidest.
 
Johanna 06. mai 2012, kl 21.44
Käin juba mitmeid aastaid ja olen väga rahul. Rühmi on rohkem kui üks ja erinevatel aegadel. Vanusest pole just keegi erilist probleemi teinud.
Kuid uurida võid ju õpetajalt ja kui leiad, et pensionärid Sulle vastuvõetamatud, siis teadmiseks, et konkreetselt meie rühmas on vanus u. 27-70-aatani.
Kas just lihastetugevdamine joogas see kõige tähtsam, ei oska öelda. Aga ka tundide pikkused on erinevad (1-1,5 t.) ja 1,5-tunnises koormus loomulikult suurem.
 
mutt45 06. mai 2012, kl 23.05
käisin mõned aastad tagasi aga toona olid kõik asendid vaid pikali lamades, mulle jäi väheseks.
 
Hm 14. aprill 2017, kl 22.32
Soovitan.
See on PÄRIS jooga, mitte mõni klubis viljeletav aeroobikatrenn. Kes tahab kõva mahvi, ei peaks üldse joogasse minema. Jooga esimene põhimõte on mitte vigastada, mitte tekitada kannatust.
 
pensionär 21. aprill 2017, kl 17.58
27 euri 1 kord nädalas on päris kallis. mina käin sotskeskuses ja maksan 3 euri kuus:-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!