Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
rindade suurendamine
 
autor/inna 05. aprill 2013, kl 11.53
Äkki leidub siin foorumis neid, kes on lasknud või plaanivad lasta omal rindu suurendada.

Kas Teil oli/on igaks juhuks kahe op.-i raha varutud? Juhuks kui keha ei peaks omaks võtma vms? Siis tuleb ju vanad välja võtta ja uus op. teha?

Kas Teil on terve ülejäänud elu järgmiste operatsioonide raha pangaarvele varutud? Neid tuleb ju iga 10-ne - 15a tagant hakata vahetama? Kas risikte veel 60-aastaselt ka opilauale viskuda?

Kas kardate, et tänu implantaatidele on Teil suurem risk rinnavähile ka? Ikkagi ju võõrkeha sees.
 
G 05. aprill 2013, kl 13.01
Laseksin vähendada, aga ei julge ja kui aus olla, siis sellist raha maksta ka ei taha. Las siis olle nii, nagu loodus on andnud.
 
M58 05. aprill 2013, kl 13.23
Täielik jama naiste poolt hakata rindu suurendama. Milleks?
Kui Meeldida meestele, siis nagunii paljudele meestele tegelikult, et naistel on väikesed rinnad.
 
autor/inna 05. aprill 2013, kl 14.37
Ups unustasin mainida, et siin teemas pole vaja suurte tissidega naistel sõna võta...ala ma tahaks vähendada jms. Väga teemast välja. Heietada pole ka vaja, et rindade suurendamine on ikka nii nõme ja kõik kes seda teevad on nii lollakad.
 
to M58 05. aprill 2013, kl 14.39
Uskumatu kui EGOD enamus mehi on. Miks kuradi pärast te arvate, et me neid ainult teie pärast suurendame? Äkki hoopis iseenda pärast? Enesega rahulolu on kõike tähtsam, mitte mida mingi naabri Kusti arvab.
 
to M58 05. aprill 2013, kl 14.40
 
M58 05. aprill 2013, kl 17.32
Mehed ongi enamuses egod. No kui rindade suurendamine annab rahulolu, siis on teie peas ikka midagi väga korrast ära. Parem ostke selle raha eest mõistust. Käige kursustel, õppige jne. Mehed ei taha tavaliselt kunstrindadega naisi.
 
to M58 05. aprill 2013, kl 19.18
No lase siis õhk välja.

Mõistusega on kõik korras ja haridused omandatud. Aitäh muretsemast. P.S Mul on mees olemas. Arvata võib, et nõukogudeaegne mees ei tea tänapäeva meeste ja naiste asjadest midagi. Nii, et võid oma arvamuse ilusti omale hoida :)
 
nipitiri to M58 05. aprill 2013, kl 19.20
Päris imelik, et mehed naiste foorumis istuvad :D Kahtlane. Tegele lastelastega või midagi.
 
M58 05. aprill 2013, kl 19.26
Mõistuse üle pole tavaliselt keegi kurtnud, et seda endal vähe oleks.
 
M58 05. aprill 2013, kl 19.28
Tänan heade soovide eest. Lapselapsi pole veel ja päevatöö tehtud. Kütan sauna ja kui aega üle jääb, siis kiikan ka sellesse teemasse.
 
autor/inna 05. aprill 2013, kl 20.16
Kle M58 kui sulle silikoonrinnad ei meeldi, siis mida kuradit sa siin teemas teed?
 
M58 05. aprill 2013, kl 20.34
Vastan sinu küsimusele
 
to M58 05. aprill 2013, kl 23.59
Vastad minu küsimusele? Sa oled rindu suurendanud või plaanid seda teha?
 
G 06. aprill 2013, kl 10.41
Mul tekkis küsimus, kes siin üldse sõna võtta võivad? Ainult need, kes kahe käega poolt? Sel juhul küsin, mis see sinu perset torgib, kas teistel on 2 opi jagu raha v ei?
Kas suurendamine või vähendamine, siis küsimuse asbektist pole vahet, kummaga on tegu. Lõikus on lõikus - seda tahtsin öelda.
Nii kuri, matslik ja enesekeskne autor muarust. Foorum on koht, kus suvalised inimesed arutavad omi mõtteid - mida teed sina? - dikteerid, kes sinu teemas sõna võtta võivad ja kui oled teisel arvamusel, siis ole vait?

Head suurendamist, loodetavasti kasvab ka ajumaht.
 
hull asi 07. aprill 2013, kl 11.09
kui mõistust ei saa osta, siis rindu ju ometi saab. las siis inimene ostab ja tunneb ka ennast komplektsena. kas teil kahju
 
Mees 11. aprill 2013, kl 11.53
Ma kohe PEAN sekkuma. Enda rahulolu jaoks võid ju seda teha, aga näita mulle meest mes neid kummimonstrumeid, mis ei joostes, selili olles, ega kallutades ei liigu-vetru elastselt ja loomulikult, katsuda tahaks. Öääk.
Nii, et enese rahulolu huvides pead sa ülejäänud elu neid ise näppima. Vot niimuudu.
 
to Mees 12. aprill 2013, kl 15.01
Miks topib ilmselgelt kade rippuvate naharibadega naine omale nimeks Mees? :D Vot see on küsimus.
 
mari 13. aprill 2013, kl 19.11
suurenda oma rinnad ja mis targutad siin.Mida need rinnad sulle juurde annavad,mõistus jääb ju samaks.Millegi kunstlikuga oma küljes küll uhkustada ei tahaks ja mis enesekindlust see sulle juurde annab?
 
Murjam888 13. aprill 2013, kl 20.52
Mina olen lasknud teha, ma küll ei hoia oma pangakontol seda raha aga kui vaja on siis leiab kindlasti selle. Olen igati rahul selle otsusega ja mehele meeldib väga.
Miks aga otsustasin teha oli see, et peale imetamist ei olnud mul enam rinda vaid kaks rippuvat nahka kehaküljes. Kui soovid ennast naiselikuna tunda siis rinnad annavad naise enesekindlusele ikka kõvasti juurde. Inimeste arvamused on selles suhtes erinevad seega ei pea tegema maha neid kes tahavad ennast hästi tunda (kasvõi silikoonidega). Kellele ei meeldi, ei pea ju neid vaatama, ega katsuma. See ei puutu nendesse kellele ei meeldi, elagu oma elu. Oluline on see, et sa ise selles kindel oleksid.
 
naine 14. aprill 2013, kl 12.42
Mina lasin samuti suurendada, oli sama probleem, et peale esimese lapse sündi oli kohe rindade asemel kaks tühja kotti. Nagu õhupallid, millest õhk välja lastud, ma häbenesin, kui ennast paljalt vaatasin ja tegelikult ootasin 10 aastat, enne kui opi ette võtsin. Meeste pärast polnud tarvis teha, mehi ei häirinud mu rinnad , aga mind ennast küll.
 
mk 15. aprill 2013, kl 15.02
Kuidas Teie armid jäid ja kelle juures tegite?
 
ema 18. aprill 2013, kl 19.57
Tere autor/inna.

Mina lasin suurendada rindu 8.aprill, ehk siis üle nädala tagasi, olen tulemusega väga rahul, lasin AA korvi teha suurem B,väiksen C (oleneb rinnahoidjast). 330ml.

Mina kogusin ainult ühe opi jaoks ikka raha. Nagu uuringud on näidanud siis keha ei vöta implantaati omaks 100%-st 0.002% (ime väike võimalus)

Implantaate tuleb vahetada siis kui tekivad mingid probleemid, muidu ei pea ja arvan et 60-selt lasen ära vötta sest siis ju vana ja kortsus ja kikkis rind vast ei sobi :) 60-selt on niikuinii köigil tissid kortsus ja löttis ja vast siis enam kuskil bikiinides ei patseeri.

Mina ei karda, et nüüd suurem risk rinnavähile ja miks peaks? See, et vöörkeha..mis siis. paljudel on mingi metall plaat v kruvid käes/jalas/peas vöi kunst neer/süda vms.

Kui soovid küsid täpsemalt mis/mus ja kuidas siis anna märku :D
 
ema 18. aprill 2013, kl 20.09
to mk
Alles konsultatsioonis saad teada, kuidas teil see löige tehakse (kas rinna alla, kaenla alla vöi siis pannakse läbi nibu), see söltub sellest kuidas su rinnad välja näevad. näiteks mul oli ainult nibud :) ei mingit rinda, siis tehakse enamasti rinna alla see lõige. Lõiked on mul umbes 3-3,5cm, aga arm jääb veel väiksem ja ajapikku see läheb nii heledaks ja jääb ilusti rinna alla ja ei ole ültse seda näha. Ainult kui viskud mehe ette pikali paljalt :D
 
to ema 21. aprill 2013, kl 00.15
Suur tänu Sulle vastuse eest :)

Kui küsida võib, siis kelle juures teha lasid? Kuidas taastumine läks?
 
ema 21. aprill 2013, kl 12.31
Käisin Cristinas Clinikus ja opi tegi Ants Viiklepp. Köik oli super lihtsalt. Taastumine on siiani ka väga hea olnud.Õhtul kell 6 oli operatsioon ja juba öösel käisin ise wc ja hommikul juba läksin koju. Ütleme nii et esimesed 2 päeva on valusad, aga mitte midagi väljakannatamatut, sest valuvaigisti antakse kaasa ja saab vajadusel vötta. Peale teist päeva juba on hea ja mida edasi seda parem. Alguses on käsi valus liigutada ja voodisse pikali minek ja voodist õles töusmine on paras nali :) Magasin 1 nädal pool istukil kuna nii oli lihtsam pärast püsti tõusta. Esimesed 10 päeva oli ka öhtuks kael ja selg veits valus kuna pole ju harjunud et pool kilo rinda ees nüüd :)Homme saab mul 2 nädalat ja olen oma uute rindadega väga rahul, käin ikka iga öhtu piilumas, kuna esimesed 3 nädalat peab olema tugirinnahoidja seljas nii öösel kui ka päeval, hiljem ainult öösel ja veel hiljem ei pea midagi kandma :) Minul 1,3 aastane laps oli kodus kui opilt koju tulin ja eks tema järgi pidi ikka asju tegema, ja meil oli just remont ka nii et lauapealt pahtlitolmu pesin juba samal päeval kui koju tulin aga liihutused olid aeglased. Süüa sain teha, mähkmeid vahetada jne.
 
to ema 22. aprill 2013, kl 15.59
Kas pidid enne op.-i mammograafi ka tegema? Olen kuulnud, et alla 40 aastastele ei taheta seda teha. Kas ikkagi peab tegema? Oskad sa öelda, kas rasestumisvastaste vahendite (pillide) võtmise peab enne op.-i katki jätma?
 
ema 22. aprill 2013, kl 16.11
Tere, vähemalt 3 nädalat enne operatsiooni tuli anda vereproovid ja ka mammograafias tuli käia, rohkem midagi. Kui on operatsioon plaanis siis see koht kuhu sa oppi tegema lähed sealt kirjutatakse välja saatelehed.

Mina mingeid rasestumisvastaseid asju ei kasuta ja mulle küll keegi selle kohta ei maininud. Täpsemad juhised saad konsultatsioonilt kus saad enne ja pärast pilte vaatamiseks küsida siis köik küsimused mis on tekkinud võid sal küsida jne. Tean seda et menstruatsiooni ajal ei tehta operatsioone ja ka palaviku ja külmetushaiguste ajal ka ei tehta nt köha ja nohu.
 
tt 22. aprill 2013, kl 19.59
niisama infoks - kordusoppe ei ainult seepärast, et implantaatidega midagi juhtub või inimesele ei sobi, vaid seetõttu, et inimese keha muutub. suur vahe, kas naine on kahekümnene või viiekümnene. ja kuna silikoon on ikka lisaraskus, siis tissid lihtsalt venivad välja paarikümne aastaga ja neid tuleb tõsta. vaadake vanemaid naisi - paljudel on ka ilma silikoonita rinnad nabani. lisaraskus teeb ka veel oma töö
 
to tt 02. mai 2013, kl 10.50
Kust sinu info pärineb?
Mis mõttes vajuvad ära, ega silikoon pole mingi telliskivi mis sinna sisse pannakse.

Olen ka üks, kes teinud selle opi juba 8.a tagasi, olin siis kõigest 22 ja lapsi ei olnud. Olen see õnnetu, kellel tissid ei hakanudki kasvaja seda sõna otsesemas mõttes. Oligi ainult kaks nibu keha küljes.
Ma ei pea ilmselt ütlema, kui palju piinlikust ja halba enesetunnet see põhjustas (eriti kui oled veel suurem ja 181cm pikk naine - jääb eriti silma).

Tegin selle opi Taastava kirurgia kliinikus Magdalena Haiglas, dr Olavi Vasar. Opp maksis vanas rahas 37 000kr. Taastumine oli väga kerge.
Mis puutub nüüd "kõvasse ja kunstlikku rõvedasse kunsttissi" siis mina võin ütelda, et oma mehe ma petsin ära :) Nii loomulikud ja ilusad rinnas on, et kes ei tea, ei oskagi aimata, et pole enda oma :)
Olen lihtsalt SUPER SUPER rahul, see oli parim otsus mis ma sain teha, minu naiselikkus sai igatahes kõva turgutuse.
Armid on rinna all ja näha neid praktiliselt enam pole, välja vahetama ka ei pea kui midagi neil häda pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!