Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
naised jõusaalis
 
inspektor 22. juuli 2013, kl 14.21
Kas keegi oskaks seletada, miks naised treenivad moel nagu nad seda teevad.
Nimelt nad kasutavad enamasti võimalikult väikesi raskusi (tavaliselt värvilisi, mis on tõesti kenama välimusega) ja teevad ropult palju kordusi ja siis jooksevad pikka aega lintidel ja sõtkuvad ratastel.
Pluss enamasti kui hantleid tõstetakse, siis pole pingutust üldse näha(stiilis, et viimased korrad tulevad väga vaevaliselt)
Ainus, mida see teeb on ehitab vastupidavust ja põletab kaloreid. Samas keha see ei muuda. Ehk tuues näite, siis ilusat seksikat tagumikku nii küll ei saa.

Pluss Eestis on vaikselt see probleem, et naised on tõesti normaalseskaalus, aga kui katsuda siis tuleb välja, et lihast üldse ei ole.

http://www.sheknows.com/entertainment/articles/803197/celebrity-workout-tips-how-angelina-jolie-uma-thurman-charlize-theron-penelope-cruz-and-others-get-to-look-so-good

"Combination moves such as doing squats with overhead presses engage both lower and upper body while strengthening core muscles," she says. "This is very appealing to celebrities, who don't have a lot of time to spend at the gym, because they can get an effective 20-minute workout doing compound exercises that will give them the results of a 60-minute workout that focuses on one muscle group at a time."
 
to inspektor 22. juuli 2013, kl 14.27
Millal viimati jõusaalis käisid? Ei peagi niivõrd silmas trenni tegemist, piisab füüsiliselt kohal käimisest. Lihtsalt huvitab :PPPP
 
Kr. 22. juuli 2013, kl 14.33
Selle postitusega panid küll võssa. Kohe lendab peale 70-aastaste delfimuttide armaada, kes viimasest fitness.ee artiklist lugesid Kiivikase juttu ja räägivad, kuidas nad on suure tissiga 20.a.'sed näitsikud ja käivad kulturismi EM'l.
 
mhh 22. juuli 2013, kl 14.48
Üks väga väärikas musklipundar just rääkis, et kui areng seisma jääb ja lihas ei kasva soovitaks tema teha kergemad raskused rohkem seeriaid ja kordusi. Usu, naised ei soovi tegelikult lihaseid. Mina teen ka kergete raskustega jõusaalis trenni, et ennast hästi tunda ja mitte ennast asjata vigastada.
 
naine jõusaalist 22. juuli 2013, kl 15.44
Naised ei saagi ju samasid raskusi kasutada mis mehed. Ja milleks naisele musklid? Need teevad naise näiliselt kogukamaks kahjuks ju enamus tahavad seal ikkagi 'rasva põletamise' ja saledam olemise eesmärgil käia... tervislikud hüved ka muidugi, mis selles halba on siis?
Probleemiks on pigem see, et naisi on jõusaalis väga vähe näha, pole mõtet neid materdada, kes kohal viitsivad käia sest hea ju seegi. Ja ei huvita ühtki naist sinu ideaalkeha, igaüks treenib enda jaoks ikka eelkõige ja põrgusse need, kellele miski ei sobi. Mehi on ju maailmas palju ja õnneks enamusele meeldivad just need keda sina maha teed. ;)
 
inspektor 22. juuli 2013, kl 16.06
Käisin eile jõusaalis, aga naisi seal ei olnud tunnistan ausalt.

"Mina teen ka kergete raskustega jõusaalis trenni, et ennast hästi tunda ja mitte ennast asjata vigastada."

Vigastused tekivad enamasti, siis kui inimese tunneb, et vorm on juba kohutav, aga ta otsustab, et üritab veel paar tükki välja pigistada. Kui lähtuda põhimõttest, et iial ei tohi vormi ohverdada, siis vaevalt, et vigastusi tekib. Pluss internet on täis videosid kuidas erinevaid harjutusi teha ehk vormi õpimine ei tohiks raske ja kallis olla.

Kuigi just leidsin sellise artikli, mis õigustab naiste käitumist veidi.
http://www.webmd.com/fitness-exercise/news/20120427/high-reps-with-low-weights-builds-muscle-too

Samas mul on kahtlus, et naised ei tee harjutusi nii kaua, et neil muutuks raskeks korduste sooritamine. (Võin ka eksida)

Muide naistel kasvavad lihased tunduvalt aeglasemalt kui meestel ning seega karta, et üle öö muututakse kulturist küll ei maksa, sest lihaste kasvatamine on juba meeste jaoks paras nuhtlus.

Tekkis tahtmine kirjutada kuna ilusaid prinke tuharaid on nii nii vähe. Samas naisi, kes teevad kangiga kükke on väga väga väga väga vähe, lausa haruldus võiks õelda on selline loom. Samas kükid on üks parimaid harjutusi selle jaoks.
Kas või enda kogemustest võin õelda, et tehes kükke on tagumik juba päris kenaks muutunud

Olles ise mees, siis võin õelda (kõlagu see kui tahes seksistlikult), et seksikas tagumik muudab naist tunduvalt atraktiivsemaks. Seega kui te jõusaalis juba olete, siis miks mitte leida see aeg ja visata sisse paar seeriat kangiga kükke.
 
mhh 22. juuli 2013, kl 16.08
Las teevad parem jalapressi - ilusam silmale vaadata :P
 
mhh 22. juuli 2013, kl 16.10
Ma olen "üle pingutanud" ja aru saanud, et jõusaali külastamise eesmärk minu enda jaoks ei ole ennast pungi ajada, vaid head enesetunnet saavutada ja vormis hoida. Niisiis pigem alla jaksu aga väsimispiirini. Eks see oleneb vanusest ka. 20+ annab jõusaal esialgu kõik andeks, 30+ hakkab juba lõivu nõudma suuremate lolluste puhul.
 
ha-ha 22. juuli 2013, kl 16.15
ja sa nüüd loodad, et kui homme jõusaali lähed, vehivad seal naised kangiga kükke teha :-)
 
hm 22. juuli 2013, kl 16.16
kohe näha et mees on teemaautor - tema arvates on treenimise mõte omada seksikat tagumikku, mida siis mehed saaksid jõllata? võib-olla kõik naised ei tahagi et tema p--se meestele ette jääks ja käivad trenni tegemas just füüsilise vormi pärast
 
N44 22. juuli 2013, kl 16.36
Sa inspektor ju käid siis jõusaalis prinkis pepusid vahtimas- tüüpiline mees:)
Aga minu lugu:
Ma hakkasin jõusaalis käima ca 3 kuud tagasi, võtsin lausa eratreeneri, sest polnud kunagi enne jõutrenni teinud ja ise ei oleks osanud seal mittemidagi teha.
Kiivikas pole, aga üks teine asjalik meestreener.
Ma ei ole viimased 20 aastat oma kehaga rahul olnud. Ja nüüd mul juba silm särab, kui olen 3 kuuga kaotanud 7 kg.
On seatud ka oma kaalueesmärk.
Minu treener laseb mul aegajalt küll kükke teha. 75 korda- kolmesed seeriad.
Miks mina trennis käin? Just sellepärast et oma kolesterool paika saada (arvan, et juba nüüd normis), ilusama keha ja oma hea õnne nimel.
Treenin 2 korda nädalas.
Ja just nimelt tuleb teha ühte harjutust seeriatena, siis on tolku.
Arvasin, et jõusaalitrenn on väga raske, kuid polegi nii higistnõretav. Jooksmine minu vanuses näiteks poleks hea põlvedele ja seljale.
Olen õnnelik juba praegu, et sain selle elustiili muutusega hakkama:)
 
inspektor 22. juuli 2013, kl 16.36
Saate vist valesti aru. Ma ei propageeri, et naised ajaksid endd jõhkralt lihasesse. Minu arvates on ka naiskulturistid vägagi ebaatraktiivsed.

Küll, aga leian ma, et naised saavutavad oma moodi treenides nii õelda modelli välimuse kui saavutavad. Kus ollakse hästi kõhnad ja tõesti kõhn naine on kordades atraktiivsem kui paks naine ning ilusam kui naine kes on kogukam rasva arvelt. Ent modellid muudab ikkagi ilusaks nägu mitte keha.
Küll, aga enamus mehi ütleb, et modellide kehad ei ole ideaalsed. Selle peale osad naised ütlevad, et valetavad, sest nad ise on kogukamad, aga neid mehed ei vaata. Siin ongi point kui ollakse rasvasemad lihtsalt siis muidugi ollakse ebaatraktiivsed.

Küll aga kui panna modellidele natuke rasva ja LIHAST
juurde on tulemus minu arvates see mida mehed ihaldavad. Ehk tüüpiline nais filmistaari keha. Ja point ongi selles, et ka nais filmistaarid teevad just neid kohutavaid mehelikke harjutusi nagu kükid ja jõutõmbed, et vormi saada.

Tuues kas või näite. Siin kõige seksikamaks peetud naise Kardashiani vormi saamise plaani artikkel peale lapse saamist
http://okmagazine.com/get-scoop/inside-kim-kardashians-brutal-workout-regime-she-battles-regain-pre-baby-body/
Üllatus üllatus aga ei ole tegemist vaid näljutamisega.

Naised võiks üks kord aru saada, et kui nad näiteks 30 kg rinnalt suruvad, siis nad ei muutu mehelikeks, sest need mehed, kellel on tõsiselt suured lihased. Need suruvad kordades rohkem. Sama moodi ka kükkidega jne jne.
 
inspektor 22. juuli 2013, kl 16.50
Ja ma ei käi prinkis pepusid vaatamas.
Lihtsalt mind häirib see, et naised ei tea täpselt mida nad teevad ja neil on valed ette kujutused nagu suured raskused võrdub meheks saamine.
Internet on täis artikleid, mille all mehed naeravad kui rumalada naised on just sedasi mõeldes.

Pluss keegi ütles, et ta ei käi ilusa tagumiku vaid füüsilise vormi pärast ja ka selle tõttu peaks naised kükke tegema, sest kükk on kogu keha harjutus.
Lugege järgnevat.
http://gymflow100.com/5-reasons-why-women-should-squat/
 
hmh 24. juuli 2013, kl 12.21
mina olen inspektoriga täiesti nõus. Alati imestan, kuidas need naised üldse viitsivad end selleks välja vedada, et tund aega masinal kõndida. Ja enesetunne enesetundeks, aga kui sa ikka soovid et su keha säilitaks kauni vormi ja trimmis oleku ka peale 40 eluaastat ( mõnel juba peale 30 a), siis ilma lihasteta ei ole see mõeldav. Ise teen juba 4a. 2x nädalas järjest suurenevate raskustega igasuguseid kükke, surumisi, tõsteid jne. Pole siiamaani kuskilt punni ega jässakaks läinud. Lihtsalt ilus, tugev vorm on. Lisaks, tänu jõutrennile ja lihastele ei tule ka kübekti kaalu juurde - isegi kui ma vahel terve nädala vohmin õhtul hilja pizzat, shokolaadi vms. Kes midagigi fitnessist teab, teab ka seda - lihas ongi see, mis kulutab kõige rohkem energiat, mitte kardio. Kardio on hea südmele aga pikas perspektiivis puht välise ilu saavutamiseks ja säilitamiseks on ta vähe efektiivne. Lisaks aitab lihastrenn kaloreid põletada veel paar tundi peale trenni lõppu, kardioga põletad ainult trenni tehes. Ja eks see ole loomulikult individuaalne, aga nürilt masinal tammudes tuleb minul küll tüdimus ruttu. Vahelduvaid harjutusi tehes on palju huvitavam ja vaim värskem ning enesetunne kordades parem. Kardiot harrastan värskes õhus, mitte higilehases jõusaalis. Õnneks on kardio ja jõumasinad eraldi ruumides.
 
Ei saa 25. september 2015, kl 13.14
palju kükke teha, pōlvede pärast aga rassin küll poolteist tundi, pluss 15-30 min kardiot. No ma lihtsalt ei jaksa suurte raskustega veel toimetada aga küll see aeg tuleb. Esimene aasta ikkagi, peale suurt kaalulangetust. Minu vanuses ka.. anna aega. :) Aga näe, mōni ikka teeb ise ka. Mind panevad imestama hoopis ilueedid saalis, vahivad peeglisse, teevad midagi, siis jälle peeglisse... No naljakas, nagu naised.
 
Aga 15. detsember 2015, kl 18.33
Naistel kipuvad raskema treeninguga rinnad ära kaduma. Miks muidu kõigil treenitud ja lihastes naiskulturistidel silikoonrinnad on? Kõik ei taha omale silikooni ilmselt
 
bp 23. jaanuar 2016, kl 10.14
Milline harjutus teeb pepu prinki? jõusaalis jalapress? Kükid?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!