Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Kõht.
 
Margot. 09. jaanuar 2014, kl 15.23
Mul on nii vastik olla. Vaatan oma meest ja tal kõht sile, nagu laud. Vahin naisi, siis kõikidel on selline ümar ja lahti sellest ei saa. Pidevalt loen, et arvatakse, nagu mingid gaasid, aga ei ole... Kõrvalt vaadates lihtalt ulatub niipalju ette, et vaja ainult sisse tõmmata, siis on lame. Siis kah pole, tegelikult. Mõtlesin juba, et tõmban toidukile sinna ümber, et see ei punnitaks välja. Ma ei saa aru, miks? Mis kuradi asi see on, et meestel on see lame? Ärge tulge ütlema, et on ka pakse, aga neid on väga vähe. kas siis naistel on see nn. pesa seal? Ma ei taha seda. Ma tahan ka lauaga löödud kõhtu. Nii, kui ma ühe ampsu võtan, kohe ulatub kõht ette. Nabakohast just räägin. Ma ei tea, mis asjad on gaasid, sest nende käes ma ei vaevle, õnneks. Mis see siis on? Miks on see ümar punu nii eest kui kõrvaltvaates? Nii närvi lähen sellest...
 
Margot. 09. jaanuar 2014, kl 15.39
Lisan siia pildi, mis jäi silma ja mul samamoodi punnitab nagu see, isegi veits rohkem:
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/jennifer-aniston-muutis-lendu-et-mitte-veeta-11-tundi-angelina-joliega-ariklassis.d?id=66583207



MIS SEE ON? MIKS?
 
..... 09. jaanuar 2014, kl 17.50
kõhulihased on sul nõrgad
 
irooniapõõsas 09. jaanuar 2014, kl 20.25
esimese maailma mured...
 
Mmm 10. jaanuar 2014, kl 10.00
Proovi joogat, isegi meesjoogidele tekib lõpuks talje, aga selleks peaks olema seda titest peale teinud. Naisjoogid on küll eriliselt ilusa kehaga.
 
N34 10. jaanuar 2014, kl 13.25
naistele ongi omane ja täiesti normaalne, et kõhul on mõningane kumerus. kui kõht on täiesti lame, siis see viitab juba anorektilisusele. see ei ole minu isiklik arvamus, vaid kuskilt targemast kohast kunagi loetud - naiste keha eripära.
no ja loomulikult vanus toob ka kaasa siia-sinna väikse polstri kogunemise, polegi midagi parata.
 
Pips 12. jaanuar 2014, kl 09.52
Minu arust on see tõsi jah, et naistel ONGI kõht selline. Olen väga tervislik ja ka mul on seal kerge kumerus. Naiste ja meeste kehad on erinevad ja sa ei saa sinna midagi parata :). Siiski on seda võimalik vähem punni ja rohkem voolujooneliseks saada, treenides alakõhulihaseid.
 
Luisa 27. veebruar 2014, kl 10.19
Ma mõtlen ka, et kuidas selline kõht ees on. Ma saan aru kui naine on sünnitanud ja millegi pärast tagasi ei tõmbu,aga see naisel pole ju lapsigi. Aga samas ei mõista kedagi hukka. Ise olen ka enda suhtes suht karm, mitte kainult kõhu suhtes vaid tervikuna enda suhtes:)
 
Margot. 27. veebruar 2014, kl 14.53
Luisa mõistab mind täiesti. Kõhtu see eest ära küll ei võta, aga asi seegi... Panin nüüd tähele, et olen nädalate viisi hoomikuti vett larpinud. Süüa pole kunagi tahtnud, pealelõunat esimene suutäis ja vot enne sööki, varahommikul on ilus sale kõik. Nii, kui oma rauad lahti ajan millegi poole, kohe vöökoht paisub. Peab vist täitsa nälgima hakkama. Minu jaoks see ilus ei ole ja kõik. Kõrvalt nii nõme vaadata. :(
 
Heli 19. märts 2014, kl 11.28
Meestel lihased seal all, naistel lihased tulevad raskemini ja selleks ongi lodev.
 
uu 22. aprill 2014, kl 17.27
Meestel on ju keskkoht ja puusad sama laiad. Aga suur rasvakõht kasvab eelkõige ikka meestele ette. Naistel läheb pekk igale poole laiali.
 
Hmmm ja 18. november 2014, kl 03.29
ei tea, mulle küll selline etteulatuv kõht naiste juures meeldib....
 
mutt 21. november 2014, kl 21.57
kõhukas õunkeha on kõige kahjulikum :(
Rasvad ladestuvad siseorganite vahele ja naiste puhul pole see nüüd küll ilus – vanainimeste kehad on sellised peenejalgsed ja kõhukad. Peale menopausi algav tavaliselt sinnasuunduv protsess.

Vähem süsivesikuid, jooga, pilates... see aitab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!