Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
rinnahoidja ja väiksed rinnad
 
kate 12. jaanuar 2014, kl 20.18
Mul on vist imelik küsimus, et nagu kui tihedalt peaks rinnahoidja vastu keha olema. Kui lasen haagi võrra laiemaks, siis tõuseb vastikult rindade peale. Kui oleks nagu paras, siis jäävad kehale vajutusjäljed, mis on mitu tundi näha. Kas on asi ainult selles, et a-korv või et suht kõhn olen või lihtsalt ei oska õiget rinnahoidjat valida? Paluks mitte mõnitama hakata, et milleks pesulauale rinnakat vms
 
Priku 12. jaanuar 2014, kl 20.31
Olematute tissidega naised on ehtsad jälkused. Usu mind.
 
Lk 12. jaanuar 2014, kl 20.47
Mul on ka sama lugu, et nii kui vähegi pingumale tõmmata, siis hakkab sealt keskelt hõõruma ja suruma, st rinnakule jäävad pikald punased jäljed. Ning kui veidi lõdvemaks lasen, siis libiseb samamoodi igast küljest paigast ära ja seda vähestki mis on ei toeta kohe kuskilt otsast.

Ei tea minagi, milles asi. Ehk tõesti, et tasuks parem rinnahoidja leida: leida üks ja õigem kui et neid oleks paljud ja kõigil omad vead.

Tean, minust oli väga palju abi. :)
 
kle 12. jaanuar 2014, kl 20.47
Priku Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olematute tissidega naised on ehtsad jälkused. Usu
> mind.


teema autor ju palus, et sinusugused debiilikud ei klähviks siin teemas.
 
Nora 12. jaanuar 2014, kl 21.56
see võib tunduda naljakas, aga seda on kõige parem vaadata ikka video pealt:
http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+choose+bra
 
kle 12. jaanuar 2014, kl 22.15
Tule ma võtan su ära ja siis ei pea sa mingit rinnakat kandma sest mulle meeldib kui naine ei kanna seda...
 
suss 18. jaanuar 2014, kl 13.14
kas a korviga peabki tissikat kandma,eriti veel kui see on rohkem nuhtluseks? Kui ma tunnen end ilma palju mugavamalt,siis kelle asi see on.
 
kes tahaks koos tellida? 20. jaanuar 2014, kl 13.39
leidsin netipoe kus on 80A, aga saatmine maksab 4 €. kes r-hoidjatega hädas, koopereerume? olen Tallinnas.
kena mudel: http://www.stilago.ee/fashion/women/pesu-350003/rinnahoidjad-ja-korsetid-350014/roosa-rinnahoidja-7865454.html
või siis Ellosest otse?
 
hele 20. jaanuar 2014, kl 19.24
Väikese korviga rinnahoidjaid on Seppälas, isegi 70AA, ka 70-75-80A. Aga mõnel inimesel lihtsalt jäävad rinnahoidja kandmisest randid kehale isegi siis, kui on õigesti reguleeritud ja tundub paras.
 
sportija 22. jaanuar 2014, kl 01.49
A-rindadega ei ole vaja kasutada traditsioonilist tüüpi tugevate servadega korv-rinnahoidjaid. Selle asemel oleks palju mõttekam sportlikud topid või sportrinnahoidjad, mis kvaliteetse piisavalt tugevalt ümberhoidva elastkangaga mõnusalt ja hästi seljas istuvad (sõna otseses mõttes ka igas asendis võimeldes) ja samas pole neil ka mingeid teravaid servi ega sageli isegi mingeid õmblusi, mis saaksid soonida ja kehale vorpe tekitada.

Jah, need tõesti ei ole harjumuspärase daamirinnahoidja välimusega, kuid miks peaks rinnahoidja üldse olema selline poolpitsiline kahest kopsikust koosnev, traatide, patjade ja haakidega monstrum? Õhukese liibuva sporditopiga naine on ka väga seksikas ja atraktiivne, eriti veel kui keha ka heas treenitud vormis on. Lisaks võib vabalt ka ainult selleväel avalikult ringi käia, trennides, suvel väljas jne.

Teine variant on kanda 10-aastaste tüdrukute rinnahoidja-toppi, mis ka suhteliselt sarnane sporditopi stiilile, ainult natuke vabamalt hoidvast kangast.

No ja kolmas variant ongi juba see mida ka eespool pakutud - polegi vaja mingit rinnahoidjat. Senikaua kuni last pole sünnitanud ja keha on ka treenitud, peaks A-rinnad suutma ka ise ennast ette ilusti kikkis hoidma.
 
:) 22. jaanuar 2014, kl 14.30
Isegi peale sünnitust hoiavad a-rinnad ennast kikkis, aga ilma rinnahoidjata punnitavad nibud läbi pluusi välja ja ka need pisikesed oskavad õõtsuda ja rappuda.
 
annan nõu 04. veebruar 2014, kl 21.08
laste sünnitamine ja imetamine ei pea kohe tähendama ripprindu.Olen sünnitanud 2 last mõlemat imetanud 6 kuud(kuigi oleks võinud kauem,aga juuksed läksid lahti)Rinnad ei ripu ka praegu kuigi vanust 50+.Kõik oleneb ka loomulikult rinna kujust,aga soovitan siiski rinnahoidjat kasutada,sest ka väike rind vajab toestust ning te ei lähe pävagi nooremaks.Et oleks ilus rind ka 40-,50-ja 60 aastaselt.Katsetage erinevate firmade tooteid ja kindlasti on rinnahoidja see mille pealt ei peaks raha kokku hoidma.Kui on eriti väike rind siis kindlasti tugevdusega,ka riided istuvad seljas ilusamad kui mingi spordirinnahoidjaga.(nagu keegi siin soovitas)
 
kasutaja 23. oktoober 2014, kl 20.13
Aga see on ju loomulik, et liiguvad ja on näha, prantslased ja muud eurooplased ei pea seda yldse imelikuks, ehk ainult ameerika variserid, kes vist kardavad et see nende usunatukese ära vötab vöi möni firma usufanaatikust klient ennnast "ahistatuna" tunneb.
Eks seda mötteviisi haibivad eriti pesutootjad ja nende sponsoreeritud moeajakirjad, sest pidevalt on vaja inimestele rohkem vöi vähem möttetut kaupa maha myya ja kuidas seda muidu teha, kui pidevalt seletada, et nyyd on mingi asi moes vöi moest ära
 
Riina 24. oktoober 2014, kl 10.23
Kui mina veel AA korvi omanik olin, siis kandsin rinnahoidjat ainult sellepärast, et natukenegi rinda paistaks pluusi all olema (no ikka neid polsterdustega). Ilma selleta oli ainult pesulaud ja pluusid ei istunud seljas üldse.
Nüüd olen õnneks silikoondrindade omanik juba 10.a ja ei pea selle pärast enam põdema :)
 
viktooria 10. november 2014, kl 20.24
Kui rind on väike, siis pole rinnahoidjat üldse vaja kasutada, täiesti mõttetu.
 
kle 15. november 2014, kl 20.29
Eelmisega absoluutselt nõus, endal muretu olla ja meestele ilus vaadata.... Aga tegelikult on väikesed tissid jube nummid, ausalt ka...
 
Vahur 18. november 2014, kl 08.54
Meestel ilus vaadata?
Ära meelita ennast.
Kõik, absoluutselt kõik mehed armastavad naise rinda mida saab ka katsuda. Jah, isegi sinu abikaasa või elukaaslane, kes kinnitab, et need praemunad on ka seksikad ja armastab sind sellele vaatamata. Ka tema tegelikult vaatab igale teisele suurerinnalisele tänaval järele. See on fakt :)
 
kle 18. november 2014, kl 16.47
issand kui loll jutt eelmisel
 
minu kallim 25. november 2014, kl 23.50
kunagi ütles, et teda ajavad suured rinnad oksele, et mõnus on kui rind pihku mahub:-)
 
kle 27. november 2014, kl 19.02
täpselt nii ongi, üks normaalne tiss peab pihku mahtuma.
 
to kle 28. november 2014, kl 10.52
Kle on ilmselt ise valus pesulaud ja üritan nüüd siin väita, et kõik mehed on tema praemuna tissidest vaimustuses :D
 
kle 05. detsember 2014, kl 10.56
Puhast kulda ajad suust välja, jutt jumala õige sest ma olen mees...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!