Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Kohutavad käsivarred!
 
Mina 13. veebruar 2014, kl 12.35
Palun nõu ja abi, kuidas ja milliste harjutustega saab kodus TÕHUSALT käsivarsi peenemaks trimmida? Ja missuguseid trenne soovitate spordisaalist võtta?
Olen ühtteist proovinud ka poole aasta vältel, aga tulemusi pole. Kuskil mujal pole probleemi, aga käsivarred on ainukesed "ülekaalulised" kohad :( No nagu batwings.
 
?? 13. veebruar 2014, kl 12.52
kui vana sa küll oled? 10-11?
 
No 13. veebruar 2014, kl 13.26
minul on ka käsivarred kõige halvemini treeningule alluvad kehaosad. Paljudel on selleks kõhupiirkond või tuharad. Aga minul käed :( Ei oska aidata.
 
käsi 13. veebruar 2014, kl 13.54
Kätekõverdused, nii laia (käed toetuvad maha õlgadest laiemalt) kui kitsa haardega (käed on hästi õlgade all ja küünarnukid käivad mööda külgi). Veel soovitan teha harjutusi raskustega (hantlid, kang, kummilindid), eriti efektiivne on nn. kickback - ei hakka seda kirjeldama, võid ise ka googeldada :)
 
............. 13. veebruar 2014, kl 14.14
Mul on sama häda, mis teemaalgatajal. Õlavööde on lai ja käsivarred kopsakad. Kui treenin neid, läheb lihas vaid punni ja käsivarred muutuvad veel turskemaks. Seega väldin ujumist ja kätele jõuharjutusi.

Ma ei tea, mis reklaamüritusega seoses sain mõne aasta eest Rilastili venitusarmide tohterdamiseks ja naha toonuse tõstmiseks mõeldud kreemi. Kuigi mul venitusarme ei ole, hakkasin seda huvi pärast käsivartele määrima. Umbes paari kuu pärast tundsin, et käsivarred on peenemaks läinud. Nüüd kasutangi seda kreemi kui meelde tuleb. Iga päev just ei määri, aga mõned korrad nädalas küll.
Jah, loomulikult ei ole mu käsivarred piitspeenikesed, sest loodus ei ole nii ette minu puhul näinud, aga enam käsivarte välisküljed ei punnita ka nagu varem, käsivarre ümbermõõt on nähtavalt vähenenud.
Selline kreem siis: http://www.transital.ee/brandid/rilastil/kehahooldus/smagliature/rilastil-smagliature-trimmiv-kreem-venitusarmidele.html
 
aga 13. veebruar 2014, kl 14.44
mul on paksud näpud ! mida teha?
 
kole naine 13. veebruar 2014, kl 15.06
Aga mina olen lihtsalt loll. Mida teha?
 
Ei ole naljakas 13. veebruar 2014, kl 20.01
jah, kui pluuside käised isegi on väikesed ja kõik muu OK. Jätab sellise ülekaalulise mulje, kuigi ei pruugi seda üldse olla!
 
mikk 14. veebruar 2014, kl 09.47
Käsi tuleb sel juhul treenida, aga treenitakse muidugi kogu keha.
Bodypump ajab ehk liiga lihasesse, aga ashtanga jooga oleks ideaalne, ka sela on väga suur koormus jätel.
 
Jaanika 14. veebruar 2014, kl 12.15
Kätekõverdused on tõesti ainsad, mis mind aidanud on.
 
Kui palju 16. veebruar 2014, kl 14.43
Kui palju kätekõverdusi korraga teed ja kui mitu korda nädalas?
 
Huvitav 16. veebruar 2014, kl 14.44
Ashtanga joogast pole varem kuulnudki, tundub huvitav :)
 
power 17. veebruar 2014, kl 12.35
ashtanga jooga hoiab ülihästi vormis, asendid on seotud vinyasadega, millest igaüks sisaldab ka kätekõverdust (triitsepsil, see on bodypumbi kitsas haare). Kuna kätekõverdused ei ole järjest, siis on nad kergelt saavutatavad ja vormivad hästi :).
Vinyasad on loomulikult ka vinyasa joogas, mis võib veel raskem olla, olenevalt tegijast ja power-joogas, mis ka kohati võib karm olla :). Need ongi kõige äkilisemad joogastiilid, millest ka füüsiline vorm paraneb. Mind võttis power täitsa läbi.
 
funk 21. veebruar 2014, kl 14.50
Yogafunc on ka selline trenn, mis käed ilusaks teeb. Seal on kohe üks spetsiaalne osa selleks ja kogu muu tund aitab ka kaasa :)
 
Mina 21. veebruar 2014, kl 18.15
Tänan kõiki asjalikke vastajaid! Sain siit juba palju inspiratsiooni treeningute osas :)
 
domina 28. veebruar 2014, kl 21.53
Mind on aidanud kaks asja. Esiteks kätekõverdused - aga neid tuleb teha ikka korralikult, st mitte põlvedele toetudes ja vähemalt kolm seeriat. Kordusi pole mõtet lugeda - seeria lõppeb siis, kui kukud kõhuli põrandale ja enam ennast üles tõugata ei jõua ;)

Ja teine asi, mis tõi kaasa lausa dramaatilise muutuse minu jaoks, oli kõhutants. Aga mitte tavapärane Egiptuse stiil, kus käed eriti ei liigu, vaid tribal fusion, mille eripäraks on see, et käed peavad absoluutselt kogu aeg, iga liigutsega üht või teist moodi kaasa "lainetama". Arvutasin ükskord huvi pärast välja, et ühe treenigu jooksul peavad käed tegema umbes tuhat "lainet" ja selleks, et need "lained" oleksid ilusad ja sujuvad, peavad lihased kogu aeg tugevas pinges olema.
 
dddd 28. märts 2014, kl 10.00
Jõusaal! Ja treeneri tehtud treeningkava. See aitab tõesti, kuigi väljaminek tundub algul suur (25-35 eur). Endal olid BodyPumpist ja BodyCombatist (tõeline kätetrenn!!!) juba niikuinii peaaegu ideaalsed, kuigi mingil määral ikkagi veel lõdvad, aga nüüd olen kuu-kaks jõusaalitrenni teinud ja enam paremini ei saagi! Ka teised panevad tähele :).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!