Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
ülepäeva-dieet
 
hiljutine telesaade 04. märts 2014, kl 21.14
tehti konkreetse inimesega katseid - ühel päeval tohtis midaiganes sisse ajada, aga teisel päeval vaid puu- ja juurvilja. vägagi lihtsalt teostatav, kaal langes ja tervis paranes igati. seni on aina räägitud et sööge aga valku ja siis ajage end jõusaalis ulluks. see saade ütles et just liigne valgusöömine tagab lühikese eluea!?
 
usun 04. märts 2014, kl 23.28
no muidugi see valgu ülesöömine pole hea- kuidas saab olla hea süüa sisse ainult piima, muna, kana?

Söö värskeid asju- puu ja juurvilju ja usu mind, elu on ilus ja tervis on tugev.
 
huviline 10. märts 2014, kl 11.59
Mis kanalil see saade oli?
Tegemist on 3:4 või 5:2 paastuga, pigem eluviis kui dieet.
 
hiljutine telesaade 11. märts 2014, kl 10.50
näib et ETV2, aga võin eksida. guugelda "ülepäevapaast" ja materjale küllaga.
mina söön just kahjuks väga palju valku - armastan kohupiima, juustu... musta kohvi ei suuda juua, vaid koorega, mitte piimaga. ja teed kah vaid meega. aga kuna saan aru, et piirangupäeval on lubatud ka tatar, riis, kaerahelbed, siis koos juur- ja puuviljaga peaksin hakkama saama. tuleb vaid järele uurida, mis sinna 400 kcal sisse mahub. ma väga püüan, küll oleks hea kellegagi koos söömata olla, paraku elan üksi... kes pikki tööpäevi teevad leti taga vms, neil on ju lihtne vaid jooki lonksata ja mitte süüa kaasa võtta. edu!
 
huviline 11. märts 2014, kl 12.05
Olen seda alternatiivset paastu teinud vahelduva eduga juba üle aasta ja mõjub hästi, kaalule ja tervisele. Armastan ka piimatooteid, juustu, magusat kraami. Aga paastupäevadel söön enamasti aedvilju, mis annavad mahtu, aga vähe kaloreid,teen suppi või mingit pakemat hautist, oluline on vürtsikalt maitsestada, siis täidab kõhtu paremini.
 
hahaa 19. märts 2014, kl 10.09
see, et ühel päeval ajan sisse friikaid ja hamburgereid ja sealiha ja soola pekki ja siis teisel päeval söön paar pirni ja kolmandal päeval jälle pekki.....ei usu eriti, et mu tervis paraneb :)
 
to hahaa 19. märts 2014, kl 22.20
Tead, see ei ole päris nii, et üks päev oled paastul ja siis järgmisel kukud rämpsu sisse kühveldama. Paast ise distsiplineerib ja ei tahagi ebetarvislkult süüa enam. Ma näiteks suhkrut sisaldavaid sööke oluliselt vähendanud, samuti liha. Üldse, isu pole enam nii suur.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!