Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Probleem kintsudega ja kaaluga
 
Miks nii 27. märts 2014, kl 17.19
Tere.
Minu probleem seisneb siis selles, et olen "õnnistatud" liivakella figuuriga. St. tagumik ja kintsud on need kohad, kuhu rasv peituda armastab.
Sääred on ideaalsed, piht on ok, aga need kintsud raisskkk...
Mis harjutusi peaks tegema, et kintsudelt konkreetselt RASVA PÕLETADA?
Kükke olen teinud selleks, et tagumik ideaalse kuju saavutaks, kuid mul tekib pigem tunne, et sellega on kintsud ja tagument suuremaks kasvanud ja see mulle ei meeldi.
Lisaks on ühel reiel sisekohas rohkem rasva kui teisel :D ma ei tea kuidas see võimalik on, aga kui ümber püksid jalas on, on seda kenasti näha, et üks jalg seespoolt enamvähem ja teises mingi leebe rasvakiht juures.
Miks see nii on ja kuidas seda probleemset jalga trimmida?
Soov olekski kaalu alandada rasva arvelt.
Toitumine on enamvähem, magusat olen kõvasti piiranud, hommikuti reeglina mõni puuvili + natuke pähkleid + kaerahelbed, vahel kaerahelbepuder vms, et see täiesti sõltub.
Menüüst on välja jäänud pikemat aega juba ka nisujahu, karastusjooke ei tarbi.

Ehk siis- mida füüsilist teha, et rasvaprotsent väheneks ja kas on mõni eraldi harjutus probleemsetele kintsudele?:)
 
Miks nii 27. märts 2014, kl 17.20
Ahjaa, mainin, et olen 158 cm pikk ja kaalun hetkel ~53-54.
Eelmine suvi olin vahepeal 49 ja üldiselt püsis ilusti 50 peal. :(
 
Aitab 27. märts 2014, kl 17.29
 
Imelikud mured sul... 27. märts 2014, kl 17.32
Minu häda on jällegi selles, et selga kasvab sepik, mis on tõenäoliselt istuva töö vili. Tegelikult mitte ainult istuva töö, aga ka kogu ülejäänud aeg möödub arvutiekraani taga oleksledes. Lihast nagu polekskki ja kuidas ta saakski tekkida kui kogu liikumine piirdub arvuti-töö-toidu (ja joogi) pood-arvuti. Peeglist ennast vaadata ei ole juba ammu julgenud. Kogu kibestumuse enda suhtes elan välja naistekas suvalisi inimesi mõnitades. Tean ju küll, et oma laiskus ja ma sõltuvused, aga nii tuleg ei ole, et ennast kokku võtaks. Pigem kirun siin teisi ja vahet sekka keeran kellelegi seljataga s''ta, et enda elumured nii hullud ei paistaks. Ajhaa, lisaks psühhilisele ebastabiilsusele olen krooniline alkohoolik...Ühesõnaga täiesti mõttetu mees. Minu loo moraal on selles, et inimene ei ole kunagi rahul. Mina ka ei ole, aga olen liiga nõrk, et ennast sellest haisvast mülkast välja upitada, kuhu enda süül langenud olen.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!