Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Vahtrasiirupi paast :)
 
Crazy 28. märts 2014, kl 17.21
Hei!

Nii siis, on kogemusi kellegil? On keegi selline, kes on ülekaaluline ja on teinud läbi selle kuuri, kuidas mõjus? Mitu kg kadus ja kuidas üldine tunne oli?

Olen googeldanud juba pool päeva selle teema kallal,(ilmselt alustan ka ise homme sellega) eks näis mis saab :D kuigi positiivseid arvamusi ol üsnagi palju, aga huvitaks just nende vastused, kes ülekaalulised ja kes alles lõpetanud/alustanud sellega.

Jagage kogemusi! :)
 
Grazy 29. märts 2014, kl 23.40
Olgu :) tundub, et keegi ei viitsi/taha vastata. Aga see selleks :D minul igatahes esimene paastupäev läbi tänaseks. Enesetunne on okri, näla väga ei tunne kuigi tegelen tööl päevast päeva söögiga :D :DPanustasin esialgu 7 päeva peale ehk siis 6-7 kg alla :). Eks näis, loodan et saan ikka võiduka lõpuni :D
 
paastuja 31. märts 2014, kl 10.55
Kaine mõistus ütleb, et taoline "dieet" ei saa tervisele kasulik olla. Päevas kilo kaotamine on veel hullumeelsem idee. Pigem muuda oma toitumisharjumusi.
 
Siiliii 10. aprill 2014, kl 16.59
Teemaalgataja kuidas sul läinud on?
Millised on tulemused?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!