Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Toidulisand- Nidora??
 
Eeva002 15. aprill 2014, kl 15.45
Tere,

Kas kellelgi on kogemusi sellise imevahendiga nagu seda on Nidora? Lihtsalt see jutt/ reklaam tundub liiga ilus, et tõsi olla?! Või on tegu ikkagi mingi petukaubaga?

Ettetänades...
 
Hosso 15. aprill 2014, kl 17.00
kallis Eeva. Palun tule maa peale.
Nimetus "toidulisand" tähendab seda, et see toode on lisandiks sinu toidule, nagu on ka kohv, või piim või jäätis.
Kui sa soovid, et see toode sinu kehale mingil moel ka mõjuks( näiteks kaalu alandavalt) siis oleks selle toote nimetus "ravim" ja seda müüdaks vaid apteegis arsti retsepti alusel.
 
Eeva002 15. aprill 2014, kl 22.22
Nojah...ega ma ausaltöelda ei teagi, kuidas antud toodet nimetada...See kuuluks vist " imeravimite" hulka, kui see vaid tõesti toimiks?!!
 
-k- 29. mai 2014, kl 11.55
Tervitus,
ka mina ostsin seda nn "imevahendit" ka paki peal on kirjas, et mõjub paremini koos aktiivse tegevusega. Olen kasutanud seda nädal ning samuti ka ennast aktiivsemalt liigutanud ning olen tulemusega rahul. Võimalik et see on minu peas kinni, aga tõesti. Ei ole isusid vahepeal näksida ja magusaisu ei ole üldse. liigutan ennast edasi ja tarbin ka antud toodet ja vaatan mis saab kuu aja pärast :)
 
rumalus 09. juuni 2014, kl 20.43
Ja kui ei mõju ,siis raha nad ei tagasta. Väljaspool Euroopa Liitu asuva kaupleja suhtes ei ole tarbijakaitseametil ega Euroopa Liidu tarbija nõustamiskeskusel võimalik teha järelevalvet ega kasutada sunnivahendeid. Selleks peab kirjutama kaebuse Ameerika Ühendriikide tarbijakaitse organisatsiooni Federal Trade Commission(www.ftc.gom).

Seega on see firma mõelnud välja lollikindla skeemi kuidas inimestelt raha röövida. Paljud ei tee kaebust ja on firma kasvatab enda tulu.

Nii, et mõelge ennem kui ostate. Isiklikult võin öelda et satute 100% reklaami ohvriks.
 
Kõlab nagu platseebo 11. juuni 2014, kl 00.09
et lisaks tableti võtmisele peab ennast ka rohkem liigutama ja toitumist jälgima. Aga kui see paneb rohkem liikuma ja toitumist jälgima, siis on kõik ju ok :)
 
Suhkruvaba Diet 14. juuli 2014, kl 11.19
http://suhkruvaba.gallery.ru/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!