Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Kui vanalt võib veel osaleda Bikini Fitnessil?
 
Meriliis 05. oktoober 2014, kl 08.24
Ei leia kusagilt kahjuks sellele vastust ehk siis kas on mingi vanuse limiit? Treenin hetkel ja sooviks end piisavasse vormi saada, et antud võistlusel üles astude, kuid vanust 36 juba. Tean, et seal kategooriad pikkuse järgi, kuid kas on ka vanuse järgi!?
 
abc 05. oktoober 2014, kl 09.09
http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38983-emv-kulturismis-ja-fitnessis-2014-registreerimine-avatud/

Vanuselisi piiranguid, peale juuniorite,ei paista olevat.
 
M 08. oktoober 2014, kl 15.22
Võid vabalt osaleda :)
 
artist 08. oktoober 2014, kl 19.49
Minimaalne vanus on 90 aastat. Pead veel sutsu ootama, aeg lendab kiiresti.
 
to artist. 10. oktoober 2014, kl 08.38
oi oi kui naljakas. Sa nii vaimukas. Vaadake, isegi oma meiliaadressi siia aktiivseks lahminud, et ometi ükski vastukaja tema geniaalsusele märkamata ei jääks :)))) Loodan, et tegin su õnnelikuks, sest keegi teine ju su lollusele ei vastanud IRW
 
küsimus 13. oktoober 2014, kl 14.04
Mul oleks hoopis selline küsimus, et kes on bikini fitnessi võistlusel osalenud, siis kus lasete enda võistlusbikiinid õmmelda ja kui kulukaks see läheb (litrid jne). Kas bikini connectoreid müüakse ka Eesti poodides?
 
artist 13. oktoober 2014, kl 18.29
Osta turult. Leidub litrite, paelte, rosettide ja pärlitega bikiine. Hind 3-7 €. Kaltsukast saad poole euriga!
 
Reena 15. oktoober 2014, kl 09.17
Kaltsukast küll nüüd võistlusbikiine ei saa.
Osta kangapoest riie ja mine suvalise õmbleja juurde, kõik oskavad neid teha. Hinda kahjuks ei oska ütelda.
 
bf# 17. oktoober 2014, kl 20.01
Kas need võistlusbikiinid peavad tingimata olema sellised sätendavad, edevalt üledisainitud? Hinnatakse ju ikka keha või mis? Minu nägemuses on kehajooni palju parem hinnata ja võrrelda just ühevärvilistes siledates-liibuvates bikiinides, siis ei kipu need kivikeste ridadest tehtud kriiskavad spiraalid ja kaared lihasjooni peitma-häirima ja proportsioone visuaalselt moonutama.
 
kah mõelnud 17. oktoober 2014, kl 20.15
Olen ka mõelnud, et miks need bikiinid neil kõigil nii ühesugused on, enne arvasin, et ju siis peavadki kõigil sellised olema ja konkreetsest kohast spets võistluste jaoks ostetakse, aga nüüd tuleb välja, et õmblejatel lastakse teha lausa.

Ja teine asi, millele olen mõelnud: kas naistel peavad juuksed kõigil neil võistlustel lahtiselt olema? Maailmas on väga ilusaid soenguid võimalik teha, eriti, kui on pikad juuksed, aga võistlustel kõigil ühesugused pikad lahtised laines juuksed...
 
bf# 18. oktoober 2014, kl 21.08
Soengu küsimus on jah ka täitsa asjakohane. Spordis eeldatakse või lausa nõutakse (näiteks iluvõimlejatel ja baleriinidel), et pikad juuksed tuleb panna kinni kokku üles krunni, kuid siin sellel alal miskipärast jäetakse seljale lahtiselt rippuma, varjates sedasi osa kehapinda ja seljalihaseid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!