Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Parimad rühmatreenerid/personaaltreenerid Tallinnas
 
Kersti 19. november 2014, kl 09.06
Hei,
tean, et sarnaseid teemasid on juba olnud, aga kõik postitused on päris vanad.
Kuna plaanin varsti Tallinnasse kolida, sooviks teada, millised spordiklubid ja treenerid on teile eriti muljet avaldanud? Kes on teie lemmik ja miks?

K.
 
d 19. november 2014, kl 10.04
no maitsed on erinevad, kes meeldib ühele, ei pruugi teisele meeldida!valiksin logistiliselt kõige lähema spordiklubi, kui oluline on ka ujumine, siis koos ujulaga!olen peaaegu kõiki Tallinna spordiklubisid külastanud ja midagi halba ei oska ühegi kohta öelda, kui siis, et mõnel pool on riietusruumis kitsas ja kehvemad pesemistingimused...
 
Coca või Sol 19. november 2014, kl 10.26
Milline kino on lemmik- Coca või Sol?
Cocas on parem käte õhkkuivataja, Sol-is on parem, et ei pea 10 korrust trepikõndi tegema. Pooltele meeldib üks, pooltele teine.
 
Kersti 19. november 2014, kl 10.52
Ma küsingi, et mis rahvale meeldib. Tean ju ise ka, et maitsed on erinevad, aga tahaks mingit ettekujutust lihtsalt.
Kui on raske vastata, siis ei pea ju vastama :)
 
elis 24. november 2014, kl 17.26
Ma arvan, et rühmatreenerid on enamikes klubides suhteliselt sarnased, osad on sellised natuke karmimad ja teised natuke lõbusamad. See peaks ikka väga haruldane juhus olema, kui ühes klubis on kõik treenerid sellised, kes ei sobi, aga igaks juhuks võid ikka esmalt lapinguvaba kuukaardi teha vms.

Spordiklubide jõusaalide arvustusi on palju sellel lehel: http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/37784-jousaalide-arvustused/
eid_1535e006b43001 25. november 2014, kl 09.10
Eks see sõltub ikka sinu elu- ja töökohast. Vaevalt sa lasnamäelt hakkad roccasse trenni käima või vastupidi
 
Kersti 01. detsember 2014, kl 14.15
Usun, et asun elama Haabersti või kesklinna piirkonda. Haaberstis on vist Teras, Artic ja Arigato. Kõik kolm tunduvad ok, kuigi Artic vist päris kallis.
 
hmm 03. detsember 2014, kl 09.41
haaberstis on ju Rocca My Fitness ka, mina valiksin selle, kõige avaram ja basseiniga!Võta kõigepealt üks proovitreening, maksab 3.- ja vaata üle! Terases on vist proovitrenn hoopiski tasuta!ja Arigatos saab ka proovitrenni võtta!Vaata kõik klubid üle ja siis otsusta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!